Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

dsax54

Üye
oyunu ayarlardan ingilizce yap
yaptım kardeşim ama olmadı ya delirecem teamviever kullanmayı biliyorsan bağlanıp yaparmısın
yaptım kardeşim ama olmadı ya delirecem teamviever kullanmayı biliyorsan bağlanıp yaparmısın
olmadı kardeşim teamviever kullanmayı biliyorsan bağlanıp yaparmısın

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

olmadı kardeşim teamviever kullanmayı biliyorsan bağlanıp yaparmısın

özelden id şifre ver

yasarr35

Üye
5.8 de
] Collecting Resources
diyor kalıyor teamwieverdan yardım edebilicek var mı ?

byAndroid

byAndroid

Üye
paylaşım harika ama şöyle bir sorum var mesela ben savaşlarda 2 şifacı 20 dev 57 okçu 5 duvar yıkıcı kullanıyorum bu botta şifacı yok ve sanırım istediğimiz miktarda birlik te çıkaramıyoruz bunun bir ayarı var mı
Aga yok galiba bende full ejder dal dicektim yapamadim. Okcu ve barbar ustune bir bot devle goblin var bide sanirim

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
5.73 de şu hatayı veriyor
Please restart your computer for the applied changes to take effect.
bluestacki silip yeniden yükledim yine aynı hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor?

Bluestacksa sağ alttan tıkla yeniden başlat de.
paylaşım harika ama şöyle bir sorum var mesela ben savaşlarda 2 şifacı 20 dev 57 okçu 5 duvar yıkıcı kullanıyorum bu botta şifacı yok ve sanırım istediğimiz miktarda birlik te çıkaramıyoruz bunun bir ayarı var mı

bu sadece rush atması açısından çok işe yarayan bot. sadece okçu barbar bastır ve dead base arattır daha karlı çıkacaksın :)
5.8 de sorun var arkadaşlar. kullanmış olsam anlatımı güncellerdim.

• Beğen
Tepkiler: ghstr
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

bu sadece rush atması açısından çok işe yarayan bot. sadece okçu barbar bastır ve dead base arattır daha karlı çıkacaksın :)
5.8 de sorun var arkadaşlar. kullanmış olsam anlatımı güncellerdim.

denerim teşekküler
peki ben asker basması hariç diğer özellikelerini kullanmak için ne yapmam gerek ???

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
denerim teşekküler
peki ben asker basması hariç diğer özellikelerini kullanmak için ne yapmam gerek ???

aratacağı özellikleri girip , Search kısmından Search Mode ' a bastığında köy aramaya başlar ama bulduğunda saldırmaz. Bu kullanışlı mesela.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
gerçi asker basmassa bu sefer saldıramıycak yine bir işe yaramıycak bot :(

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürümlerde istenilen asker ve saldırma gelecek , şimdilik idare edin :)

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
bu programın geliştirme ekibinde falansın heralde ?

Hayır sadece ingilizcem iyi yabancı forumları takip ediyorum :) ama geliştirme ekibinde herkes olabilir biraz zamana ihtiyacınız var sadece. Bu sadece önceden kaydedilmiş mouse hareketlerini uygulayan bir script :)

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
Hayır sadece ingilizcem iyi yabancı forumları takip ediyorum :) ama geliştirme ekibinde herkes olabilir biraz zamana ihtiyacınız var sadece. Bu sadece önceden kaydedilmiş mouse hareketlerini uygulayan bir script :)
söylede seninde alsınlar ozaman ekibe :d:

yasarr35

Üye

Denedim olmuyor 5.73 de
diyor kalıyor 5.8 de aynı
dedikten sonra bildirim ekranı geliyor tamam dedikten sonra bot çalışıyor Collecting Resourcesda kalıyor ne yapmam gerekiyor tw versem sen ayarlayabilir misin hocam?

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi

özelden yaz

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Konudan rahatsız olan arkadaşlar, konuya bakmadan geçin aksi halde sayfayı meşgul etmeyin. Bi ark sağolsun paylaşmis kimsenin hakkina yada başka bir şeyine comak sokmamis...

• Beğen
Tepkiler: sebo7
sebo7

sebo7

Üye
barack1 is not avalaible hatası veriyo bunu 4 kışladada yapıyo yerlerinide kayıt ettim madenleri topluyo asker gönderiyo asker istiyo bombaları aktif ediyo ama asker basıp savaşmıyo kışlaları bulamıyo lütfen yardım edin
Kışlayı ya doğru gösteremedin yada ekran çözünürlüğünde sıkıntı var. bende 22" monitor vardı ekranın ortasına dayadıgım zaman böyle hata alıyordum ekranın en sol üstüne yerleştirip tek tek tanıtınca sorun kalktı. birde laptop da yaptığımda böyle olmuştu onda da aynı şekilde en ust köşeye dayayınca olmada bir daha..

mahmuts6

mahmuts6

Üye
Kardeşim emeğine sağlık. nasıl işime yaradı anlatamam. akşam işe giderken açık bıraktım sabah geldiğimde 3M Altın 3M İksir toplamıştı. :)

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

Üst Alt