Çin Malı Telefonlar İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım

Sponsorlu Bağlantılar

mertekici2009

Üye
bende trident ck 2008 var oyun yüklenmiyor nasıl yüklerim java yok yakında yazılım çıkar herhalde

yayamaz81

Üye
selamınaleyküm.kardeş bendede çin malı n96 var aynı kulaklık sorunu bendede var bide kardeşim aşağıya doğru açtığında müzik çalar açılıyor ama ekran yan dönmüyor.bunun sebebi nedir.şimdiden teşekkür ederim.cevabını bekliyorum.:sn::)

yayamaz81

Üye
ya çok saol ya bilader ne zamandır arıyordum bunun şifresini eyvallah allah razı olsun çok fark etti :oke:

thegodfather77

Üye
crea ms 2 marka cep telefonu aldım yeni sim kartı okumuyo ne yaptıysam olmadı imei ni kontrol ettim telefon kayıtlı başka kartlar taktım yine olmadı

hans_molger

hans_molger

Üye
herkeze selam benim bi sorunum war kısaca size sorunumu anlatayım

benim cin malı çift hatlı bi cep tlfnum war ama tv olanlar değil çakma nokıa model:a10 daha doğrusu ben öle biliyorum:D bu tlfnum çift hatlı ya sim girişlerinden birisi kapanmış sanırım sim a kabul edilmiyor
hiç bi şebekeyikabul etmiyor yardımcı olursanız [email protected] mail atın isterseniz yadaalıntı yapınbenim haberim olsun

sman sarı

sman sarı

Üye
arkadaşlar bana acil anycool tc700i cep telefonumun güvenlik kodunu unuttum onu nasıl kırarım lütfen çok acil lasım mesaj yazamıyorum menüye giremiyorum lütfen bilğilerinizi bekliyorum:(

paşaçınar

Üye
arkadaşlar hepsi yalan

e.tuana

Üye
merhaba anycoll 828 model cep telefonum sim kartı görmüyor.başka telefonda sim kartı görüyor .

meral1981

meral1981

Üye
slm ben meral trident mb-550t telefonuma java nasıl yüklerim yardımcı olurmusun

akrep08512

Üye
beyler benım telefonum ___-------- Lx 7300 ___*-------- ya buna uyumlu 1 program msn gibi tema oyun yokmu ya bu telefona uyumlu bişi :S:s

hulisi usul

Üye
mb888-t trıdent cift hattı aynı anda aktif hale gelmiyor
telsim ile konuşur iken turcelli arayanlar kapalı buluyor
bu sorun anycoolda yok yardımcı olusanız sevinirim

kaptan79

Üye
ne olur banada yardım edin telfona oyun yukleyyecem ama yukleyemiyom kafaan karısık kardaslar telefonculara gidom birii yuklenir digerii yuklemez diyo ne yapam abeo t828 saygılarla kaçak değil

kabayuka

Üye
digiphone f888 e güvenlik kodu kırma progrmı arıyorm yardımcı olun ltfen

onurty

Üye
bende bır tane n95 var 8 gb olanından cın malı ama yaa ben buna basga mıcro haf kartını takıorumm okuomuuoo yanıı dıorum ke n95 ın dosyalarıı faklımı n olur yardımcı olun hafızakartının ıcındekı dosyaların adlarını soleyınn ne oluurrr

--------------- Ekleme ---------------

yaff kardess abımde samsun e250 var bende onun hafıza kartını benım cın malı olan N95 e TAKDIM AMA benım tell hafızakrtını gormuoo neden acaba yogsaa dosyalarımı uyusmuyorr
YARDIMCI OLUNNN NE OLURRR ?????

onurty

Üye
krdesslerımm bulan yogmuu

rambo66

Üye
arkdaşlar benim telefon digiphone t828 acaba bu telefona oyun yükleyebilir miyim?

cenk_123

Üye
slm arkdaşlar anycool f818 den ayarlarından öynadım tlf kapandı açamıyorum acil yardım istiyorum kim varsa hemen cevap yaza bilir burdaki ana menüye girerek kapanma modundan oynadım şimdi açılmıyooooo ÇOK ACİLLLLLL CEVAP BEKLİYORUM NERDEN CEVAPLARI OKUYA BİLİRİM BİR DE :d:d

ANKARA92

Üye
Abı attımda nasıl ızleyecem

enesyesılyurt

Üye
yaf bn de anycool d600i war kardeş
buna oyun weya tema yada program nasıl atcam bi yardımcı olursan çook sewinirim

1kezs2cem

Üye
s.a kardeş bende anycool V866 var . oyun atılıyormu?

Üst Alt