Çin Malı Telefonlar İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım

Sponsorlu Bağlantılar

cambazoglu

Üye
anycoll da pc suitten program nasıl yüklenir

alp23khr

Üye
abi bende ZTC800 var hırsızlık kodunu bilmiyorum bana bi yardım et lütfen

bropker

Üye
kardeş safin n99 model oo bendede aynısı var

alp23khr

Üye
ALLAH PEYGAMBER AŞKI için yardım edin bana...

xamgam

Üye
yha bn anycool t 988 kuLLanıorm.normalden telefndan başka tele dosya gönderio ama almıo. napmam lazım?

alp23khr

Üye
ARKADAŞLAR lütfen yardım edin

gaddarno

Üye
ya arkadaşlar siz sorunlarınızın çözümünü yanlış yerde arıyorsunuz 3. 4 sayfa okudum aşağı yukarı bu telefonlarda bu sorunların olması normal çözümleri hemen hemen yüzde doksan çözülür size önerim .*#3646633#tuşlarına girdiğiniz de menülerde dolaşırken kesinlikle ve kesinlikle....high speed SIM... tuşuna basmayın yoksa telefonunuz kapanır yazılım yüklettirmek zorunda kalırsınız birde. anycool cep forum sitesini...ziyaret edin derim.

--------------- Ekleme ---------------

çin malı telefonlar oyun ve tema kesinlikle olmaz bunu bilin belki 1veya 2 model oda atari oyunu çünkü işletim sistemleri ne olduğu belli değil ama telefonda yok yok

SBG_5020

SBG_5020

Üye
Tsk:

azrail120

Üye
Tşşkr ederim kardeş

çin malı olan n95 var elimde ona orjınal n95 programı yükleyebilirmiyim

alim81

Üye
Anycool F818 telefonum var. bu telefonda çalışacak saat tema bulamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

ince_memed

Üye
h107i var bende ama bu telefon ıkıde bır açilıp kapanıyor ve nasıl oyun yuklenırr

cesett

cesett

Üye
arkadaşlar aynı telefondan bende var fakat ben oyun vede tema filan atamadım sadece telefonda resim atılabiliyo remlerin boyutu telefonun desteklediyi boyut olmalı başka boyutları kabul edmez göstermez.... tam olarak aklımda yok ama 240*320 mi ne boyutunda resimleri gösteriyo telefon

birde video izleme problemi var n99i lerde onuda
http://www.maxicep.com/diger-cep-telefonlari/nokla-n99i-video-format-anlatim-vid-170106.html

adresinde detaylı anlatılıyo herkez aynı şeyleri yazmış tema atılırmı bu telefonlar piyasade daha çıkalı kaç ay olduki

6600 programları bile daha yeni yeni çıkıyo elbet nasıl yüklendiyini bulan birisi olacaktır..

mmoc3

Üye
Slm Arkadaslar bende Nextcom D98 var maalesef satista sunuldugunun dendigi gibi 3gp Video ve diger formatlari tanimiyor .yardima ihtiyacim var.

Örnegin herhengi bir Filmi 3 Gp veya diger formatlara cevirip bakmak istiyorum hic bir format i tanimiyor Lütfen yardim

saygilar

tiripben

Üye
arkadaslar ben kampüslüyüm 10 dakika dolmadan aramayı otomatik olarak kapayan bir program görmüstüm ama şimdi bulamadım acil yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

sanin

Üye
oyun yok u

BaDThings

BaDThings

Üye
Elimde abeo t828 cep telefonu var yüklediğim programlar açılmıyor bu telefona uygun programlar hangileri bilgisi olan varmı??

techno_sevket

techno_sevket

Üye
arkadaş bende nokia 5310 expres music çin malı var kamera hazır değil diyor ve açılmıyor( yani kameram açılmıyor) bide resimler ... ya bazı resimlere dosya niteliğin çok büyük diyor yardım edersen sevinirim

cesett

cesett

Üye
arkadaş bende nokia 5310 expres music çin malı var kamera hazır değil diyor ve açılmıyor( yani kameram açılmıyor) bide resimler ... ya bazı resimlere dosya niteliğin çok büyük diyor yardım edersen sevinirim

MUHTEMELEN SENİN KAMERADa sorun var resimlere gelince arkadaşım telefonun bazı boyutlardaki resimleri göstermez o yüzden jpg uzantılı vede telefonun ekranının boyutunda resimleri yüklemeyi dene telefonun kendi orjinal resiminin boyutunda bir resim bul zaten arkadaşlar o telefonun kamerası çok berbat vede kötü diyolar... oyun dersen S40 modeLLi teLefonLara uyan oyunLArı teLefonuna aktar

Elimde abeo t828 cep telefonu var yüklediğim programlar açılmıyor bu telefona uygun programlar hangileri bilgisi olan varmı??

arkadaşım senin o dediyin telefon çif hatlı telefon deyilmi elinde ne gibi bir programlar var benim bildiyim kadarı ile çin malı telefonlara daha program filan yüklen diyini sanmıyorumm birtek video yükleye bilirsinn...

Slm Arkadaslar bende Nextcom D98 var maalesef satista sunuldugunun dendigi gibi 3gp Video ve diger formatlari tanimiyor .yardima ihtiyacim var.

Örnegin herhengi bir Filmi 3 Gp veya diger formatlara cevirip bakmak istiyorum hic bir format i tanimiyor Lütfen yardim

saygilar

http://www.maxicep.com/diger-cep-telefonlari/nextcom-d98-yardim-lutfen-178203.html burayı okumanı tavsiye ederim :))))

arkadaslar ben kampüslüyüm 10 dakika dolmadan aramayı otomatik olarak kapayan bir program görmüstüm ama şimdi bulamadım acil yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

böyle bir program varsa bana da lazım :))

techno_sevket

techno_sevket

Üye
MUHTEMELEN SENİN KAMERADa sorun var resimlere gelince arkadaşım telefonun bazı boyutlardaki resimleri göstermez o yüzden jpg uzantılı vede telefonun ekranının boyutunda resimleri yüklemeyi dene telefonun kendi orjinal resiminin boyutunda bir resim bul zaten arkadaşlar o telefonun kamerası çok berbat vede kötü diyolar... oyun dersen S40 modeLLi teLefonLara uyan oyunLArı teLefonuna aktar
peki kameradaki sorunu nasıl halledebilirim yani telefoncular 30 40 ytl para istiyorlar ve ben öğrenciyim :D eğer elle halledilecek bişeyse yardım edermisin???

arkadaşım bildiğim kadarıyla bu sitede çin malı telefonlara bile oyun var

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
arkadaşlar benim de bi telefonum var üzerinde anycool yazıyor ama gerçek değil fakat hafıza kartında myness klasörü olmasına rağmen oyun yüklenmiyor (yani dosyayı myness e atınca görünmüyor) yardımcı olursanız sevinirim tşşşşkkkrrrrrr

Üst Alt