arkadaş bende nokia 5310 expres music çin malı var kamera hazır değil diyor ve açılmıyor( yani kameram açılmıyor) bide resimler ... ya bazı resimlere dosya niteliğin çok büyük diyor yardım edersen sevinirim
Elimde abeo t828 cep telefonu var yüklediğim programlar açılmıyor bu telefona uygun programlar hangileri bilgisi olan varmı??
Slm Arkadaslar bende Nextcom D98 var maalesef satista sunuldugunun dendigi gibi 3gp Video ve diger formatlari tanimiyor .yardima ihtiyacim var.
Örnegin herhengi bir Filmi 3 Gp veya diger formatlara cevirip bakmak istiyorum hic bir format i tanimiyor Lütfen yardim
saygilar
)))arkadaslar ben kampüslüyüm 10 dakika dolmadan aramayı otomatik olarak kapayan bir program görmüstüm ama şimdi bulamadım acil yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
)MUHTEMELEN SENİN KAMERADa sorun var resimlere gelince arkadaşım telefonun bazı boyutlardaki resimleri göstermez o yüzden jpg uzantılı vede telefonun ekranının boyutunda resimleri yüklemeyi dene telefonun kendi orjinal resiminin boyutunda bir resim bul zaten arkadaşlar o telefonun kamerası çok berbat vede kötü diyolar... oyun dersen S40 modeLLi teLefonLara uyan oyunLArı teLefonuna aktarpeki kameradaki sorunu nasıl halledebilirim yani telefoncular 30 40 ytl para istiyorlar ve ben öğrenciyimeğer elle halledilecek bişeyse yardım edermisin???
--------------- Ekleme ---------------
Elimde abeo t828 cep telefonu var yüklediğim programlar açılmıyor bu telefona uygun programlar hangileri bilgisi olan varmı??
arkadaşım bildiğim kadarıyla bu sitede çin malı telefonlara bile oyun varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız