uMuT_41
Üye
Konu tavan yapmış yardımların durmuş ? Bakarmısın arkadaşların yardıma ihtiyaçları var güzel konu ama biraz ilgilen bu çin malları telefonların dertleri bitmez... bu konu sana pahalıya patlamış yaniÇin malı telefonlar ile ilgili sorunlarınızı yazın yardımcı olalım
slm arkadaşım bendede digiphone t828 var ben ilk aldığımda aynı sorunu bende yaşadım ama sonra sorunu anladım sorun sim yuvalarındaymış sim yuvalarının üstündeki yani sim i tutan demir ler de gevşeklik var ben üstten hafif bastırdım benimkinde sorun kalmadı sende bir dene istersen ...selam arkadaşlar, bende trident t828 var güzel çalışıyor gibi ama sim b konuşurken kapanıyor sonra acil veya geçersiz sim yazıyor. Kapsama alanından çıkıp girdiğim zamanda bazen aynı sorunla karşılaşıyorum, bi zahmet bi bilgisi olan varsa yardımcı oluverin lütfen, saygılar teşekkürler
Arkadaslar bendekı problem sanırım bu genel olarak var ama ben tum sayfaları okumadım cozum yazdıysanız eger usb den takıyorum cıhazımı mt6227 donanım bulundu yazıyor telefondada usb takıldı yazıyor fakat driver istiyo driverida yukledıgımde sadece modem olarak goruyor ne webcam goruyor ne usb yıgın depolama aygıtı ne yapabılırım?
Arkadasım bende çin malı nokia 8800 carbon arte var ve bnm telefonumda suan bluetooth sorunum varrhiç kapanmıyorrr değiştiriliyor diyor vve tel yineden açılıp kapanıyorr ne yapmam gerekiyor
şimdiden teşekkür ederim
benim çin 6300 var ingilizceye döndü türkçe olmuyo yazılım varsa yardımcı olurmusunuz teşekkürler
arkadaslar Dün ÇİN MALİ 8800 carbon aldımm. Bluetooth sorunum war cekılen resımlerı fln gönderebiliyor fakat dosyalari alamiyor ..farklı bır telefondan veya pc den dosya gonderdiğimde '' dosya yazma '' veriyor
Mt 6225 driver nasıl bulurum
Bir arkadaştan Çin malı N72 geldi.Orjinal N73'ten resim yollayaım dedim.Sonra telefondan isteği kabul ettim.Etmez olaydım.Telefon gitti.Sonra geldi,gitti geldi derken.Kayışı sıyırdı.Cihazın sorunu;uçuş modunda çalışıyor ama normal moda geçince telefon kapanıyor 3-5 saniye sonra geri açılıoyr ve şebeke bulduktan sonra yeniden gidiyor ve bu böylece sürüp gidiyor...Acaba sorun nedir?Fabrika ayaralrına da döndüm ama kar etmedi,tabi uçuş modundayken.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.şimdiedn teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?