Çin Malı Telefonlar İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım

Sponsorlu Bağlantılar

ilkercanyurt

Üye
arkadaşlar bende anycool z 848 var.nette yazdıkları kod olan *#3646633# yapıyorum ama ekranda hiçbirşey değişmiyor.birde wap ayarlarının yapılmasında bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

zahid12

zahid12

Üye
    Konu Sahibi
wap ayarı yapma kapanır telefonun çünkü bu teleofnlar 3310 ve 5110 gibi telefonların kopyası olduğu için 3310 vs telefonlar wap olmadığı için operatörler anlıyor kapatıyor

o kodları çince bir siteden bulup çevirdik valla elimize geçen bilgiler bunlarla kısıtlı mecburen:(

ilkercanyurt

Üye
zahid bey kardeşim ilgine çok teşekkür ederim ama bu *#3646633# yaptıktan sonra hangi tuşa basacağız.telde bir değişiklik olmadı

zahid12

zahid12

Üye
    Konu Sahibi
ekranda otomatik gelmesi gerek gelmese bile arama tuşuna bas belki olur kardeş kullanmadığım için bilmiyorum

zahid12

zahid12

Üye
    Konu Sahibi
Forum Kurallarını bir oku büyük yazı ile yazı yazmak yasaktır.

DOGUS59

Üye
yazının büyük yada küçük olmasını bırak telefon konusundaki yazdıklarımla ilgilen zahid12 kardeşim....yazılar düzelir ama kaçak alınan ve satılan sar değeri yüksek olan bu telefonlar düzelmez insanları düzeltir...haberin olsun

atrezi

Üye
Arkadaşlar bende N99 safir var bir türlü USB den bilgisayara bağlayamıyorum bütün suite programlarını indirdim. yinede olmadı bir ayarı mı var yardımcı olurmusunuz teşekkürler

zahid12

zahid12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende N99 safir var bir türlü USB den bilgisayara bağlayamıyorum bütün suite programlarını indirdim. yinede olmadı bir ayarı mı var yardımcı olurmusunuz teşekkürler

kardeş usb kablosunu değiştir yada bluetooth al onla at kablosuz daha iyi olur bence bluetooth al hiç uğraşma kablo filan

bidibidi12

bidibidi12

Üye
Selam

Arkadaşım Lexus LX7300 cep telefonu aldım.mp3 dinlerken hiçbir sorun yok ama konuşma yaparken karşı tarafın sesi az geliyor.Bunun çözümü varmı?
birde bu telefonların işletişm sistemi nedir oyun veya program yükleme şansımız varmı?? ne tür uzantıları destekliyor...
teşekkürler

bypro

Üye
selam arkadaşlar, bende trident t828 var güzel çalışıyor gibi ama sim b konuşurken kapanıyor sonra acil veya geçersiz sim yazıyor. Kapsama alanından çıkıp girdiğim zamanda bazen aynı sorunla karşılaşıyorum, bi zahmet bi bilgisi olan varsa yardımcı oluverin lütfen, saygılar teşekkürler

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
selam arkadaşlar, bende trident t828 var güzel çalışıyor gibi ama sim b konuşurken kapanıyor sonra acil veya geçersiz sim yazıyor. Kapsama alanından çıkıp girdiğim zamanda bazen aynı sorunla karşılaşıyorum, bi zahmet bi bilgisi olan varsa yardımcı oluverin lütfen, saygılar teşekkürler

Arkadaşım bu telefonların şebeke kuvvetleri fazla olmadığından böyle sık sık çekiyor çekmiyor sıkıntısı yaşayabilirsin... Telefonla ilgili bir arızza olduğunu sanmıyorum...

bidibidi12

bidibidi12

Üye
benim Lexus da aynı sorun var.Telefonlarla ilgili genel bir eksiklik olduğunu düşünüyorum.2.sim şebekesi bazen çekmiyor.Arkadaşlar bir simle görüşürken 2.sim'e çağrı geldiğinde kapalı veya kapsama alanı dışında diye mesaj veriyor benim telefonum sizde de aynı sorun varmı??veya denediniz mi??

bilgilendirirseniz sevinirim

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
benim Lexus da aynı sorun var.Telefonlarla ilgili genel bir eksiklik olduğunu düşünüyorum.2.sim şebekesi bazen çekmiyor.Arkadaşlar bir simle görüşürken 2.sim'e çağrı geldiğinde kapalı veya kapsama alanı dışında diye mesaj veriyor benim telefonum sizde de aynı sorun varmı??veya denediniz mi??

bilgilendirirseniz sevinirim

Arkadaşım ben de alırken iki hatla birden konuşma hayalleri kurmuştum ki telefonu yapan da satan da öyle taahhüt ediyor. Ama gelgelelim bir hatla bile konuşmak çile bu telefonda..

bidibidi12

bidibidi12

Üye
sanırım bu telefonları almak için erken davrandık ufak tefek sorunlar var ama bu sorunlar giderilemeyecek sorunlar değil.Telefonumun teknik servisi ile görüştüm telefona çeşitli programlar yüklemeye çalıştıklarını öğrendim.Office yüklemeye çalıştıklarını belirttiler.Bir gelişme olursa burada belirtirim arkadaşlar.Birbirimize yardımcı olalım çeşitli eksikliklerimizi giderelim telefonlar geliştirmeye çok açık duruyor arkadaşlar.Çince bilen birisini bulursak nokia dan daha ayrıcalıklı telefonlarımız olabilir belkide...bu telefonlar tam iş telefonu bence eğlence isteyenler farklı modelleri denemeli...

Adminler bu konuyu sabitlerseniz daha uygun olur bu konu hakkında pek çok yorum veya paylaşım çıkacaktır teşekkürler

anilakarsu93
Alıntı: bypro göndermiş. >

Arkadaşım bu telefonların şebeke kuvvetleri fazla olmadığından böyle sık sık çekiyor çekmiyor sıkıntısı yaşayabilirsin... Telefonla ilgili bir arızza olduğunu sanmıyorum...

şeklinde yazışma oldu.Bende de o sorun vardı 2.sim kart pin kodunu kaldırdım şuanda sorun yok sanırım çözüm işe yaradı teşekkür ederim kardeşim....

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bende Superfone TV var ve şarkı sözlerini nasıl gösterir?

ANYCAAL

Üye
Arkadaşım sen bu telefondan olmayacak şeyler bekliyorsun...öyle bir şey varsa bizde paylaşalım

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşım sen bu telefondan olmayacak şeyler bekliyorsun...öyle bir şey varsa bizde paylaşalım

Gayette olmayacak bir şey beklemiyorum... Müzik çalarda ayarlara girince şarkı sözlerini göster diye bir bölüm var ancak göstermiyor işte...

seferyartasi

Üye
almış bulundugum 8800 gold menusu kötü ve şarzı biterken filan hiç uyarmıyor kapanıyor bunlara yeni menuler atılıyormu ne yapmam gerekiyor mesela radyoda çalışmıyor.yardımcı olursanız sevinirim dili türkçe sectıgımde bazıları turkce bazıları hala ingilizce yazıyor

zahid12

zahid12

Üye
    Konu Sahibi
almış bulundugum 8800 gold menusu kötü ve şarzı biterken filan hiç uyarmıyor kapanıyor bunlara yeni menuler atılıyormu ne yapmam gerekiyor mesela radyoda çalışmıyor.yardımcı olursanız sevinirim dili türkçe sectıgımde bazıları turkce bazıları hala ingilizce yazıyor

kardeş menü görünümünü değiştirme şansın yok:bilmem:
radyoyuda aldığın yere götür yapsınlar g.g den aldıysan mlsf yapmazlar teknik servise götür bir dahada g.g den alma
tam türkçe yüklemiyorlar telefona illa olsun diyosan telefoncuya yüklet

Üst Alt