anladım, şimdi kafamda daha iyi oturustu hersey. bana sadece cayma bedeli dakikaları yetmez, paket de yaptırırım. Suan 120+120 paketim var, gerekirse onu 60+60 yaparım bide cayma bedeli oldumu tamam olur. Peki ben bunu yaparsam 1 sene devam edicekmi her ay gelen bedava 180 dakika cayma bedelinden. yoksa hazirana kadarmı
--------------- Ekleme ---------------
pardon 1 sene konusacagımı yazmısınız bi an farkedemedim saolasın hersey için çok teşekkür ederim
son bi sorum olucak şimdi aklıma geldi
MEsela ben 180 dakkalık cayma bedelini kabul ettim. Arkasından 60+60 alo paketide aldım. Dedinizki ilk önce cayma bedelindeki dakkalarımı kullanırım. Peki ben bu cayma bedeli dakkalarım bitmeden ev ve iş telini ararsam faturama ek olarak mı gelicek ? Yoksa alo paket dahilindeki evi de paketden arayabilicemmi? yani alo paket üzerinden mi sayılıcak eevi arayasım
son bi sorum olucak şimdi aklıma geldi
MEsela ben 180 dakkalık cayma bedelini kabul ettim. Arkasından 60+60 alo paketide aldım. Dedinizki ilk önce cayma bedelindeki dakkalarımı kullanırım. Peki ben bu cayma bedeli dakkalarım bitmeden ev ve iş telini ararsam faturama ek olarak mı gelicek ? Yoksa alo paket dahilindeki evi de paketden arayabilicemmi? yani alo paket üzerinden mi sayılıcak eevi arayasım