Faturalı YENİ YILA ÖZEL 5 GB

Sponsorlu Bağlantılar

sinankoca60

sinankoca60

Üye
    Konu Sahibi
YENİ YILA ÖZEL 5 GB
Yeni yıla özel olarak, Aylık 5GB mobil internet 35TL yerine sadece 15 TL! Üstelik ek 15GB da hediye!
EKSTRA 5GB yazıp 5555'e gönderin.
  • BİMcell, POCELL, Pttcell, Teknosa Mobil, Kontrolü SEÇ Tarifeleri, Kontrollü Esnaf ve Esnaf Dostu Tarifeleri, data tarifeleri ve Ortak tarife haricindeki tarifelerde bulunan tüm bireysel faturalı müşterilerimiz kaydolabilir. Son 30 günde yeni aktivasyon ve hat taşıma ile Türk Telekom faturalı mobil müşterisi olanlar müşterilerimiz kampanyadan yararlanamaz.
  • Paket ücreti pakete kayıt ilk 12 fatura dönemi için 15TL’dir, 12 fatura dönemi sonrasında paket ücreti 35TL’dir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dâhildir.
  • Taahhütlü ücret 12 fatura dönemi boyunca pakette kalma taahhüdü veren müşteriler için geçerli olacaktır. 12 fatura dönemi paketi kullanma sözü vermeyen müşterilerimiz kampanyadan yararlanılamaz.
  • Kampanya kapsamında 4.5G uyumlu cihaz ve sim kartı olan müşterilerimize ilk 3 ay her ay 5GB olacak şekilde toplam 15 GB hediye internet tanımlanacaktır.
  • Paketin içerdiği internet hakkı bir fatura dönemi sonuna kadar geçerli olacak ve müşteri iptal etmedikçe otomatik olarak yenilenecektir. Kampanyaya sadece 1 kez kayıt olunabilir.
  • Paketin satın alındığı fatura dönemi için aylık ücret hesaplaması yapılırken; aktivasyon tarihiyle paketin tüketilme durumu dikkate alınır. Paketin satın alındığı ayın fatura dönemi sonuna kadar, paketin tamamı kullanıldığında paketin tam ücreti yansıtılırken, paketin tamamının kullanılmadığı durumda ise gün bazlı ücretlendirme yapılacaktır.
  • Paketler kapsamında sunulan hizmetler üçüncü kişilere devredilemez, transfer edilemez.
  • Söz konusu paketin; ilk 12 fatura dönemi içerisinde iptal edilmesi, hattın kapatılması, başka bir operatöre taşınması, şirketimiz tarafından haklı bir nedenle kapatılmasına neden olunması, faturasız bir tarifeye geçiş yapılması, devredilmesi, fatura ödenmemesi hallerinde paket aboneliği sona erecek ve müşterilerin son faturalarına paket taahhüdü kapsamında o güne kadar yararlanılan indirimler toplamı ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olanı yansıtılacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: yeumyang ve TheNightMare.


Üst Alt