Faturalı Lifecell Plus 3GB İlk Fatura Bizden Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Lifecell Plus 3GB İlk Fatura Bizden Kampanyası
Hazır Kart'tan faturalıya geçip, Lifecell Plus 3GB'a gelenlerin ilk faturası bizden! Fırsatı kaçırmayın!Kampanya dahilinde Hazır Kart'tan faturalıya geçen müşterilerimizin ilk fatura paket ücreti bizden! Üstelik, uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlaar için 3 GB ile internetin sonsuz dünyası cebinizde! Her yöne 500dk ve 1.000 BiP dakikası ile her yöne gönlünce konuş, BiP'ten BiP'e istediğin kadar konuş, mesajlaş ve paylaş!
  • Paket içerisindeki internet faydasının 1GB'ı Haydi Gel Kampanyası hediyesidir. Haydi Gel Kampanyası ile 12 ay boyunca ayda ek 1GB internet hediye! Haydi Kampanyası ile ilgili detaylı bilgi için
    Kampanyadan 02.04.2018 tarihi itibari ile son 90 gün içerisinde Hazır Kart'tan ödeme tipi değişikliği yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen aboneler yararlanabilir.
  • Lifecell Plus 3GB İlk Fatura Bizden Kampanyası'ndan faydalanma taahhüdünde bulunulması durumunda, başvuruyu takiben 12 fatura dönemi boyunca paketin aylık sabit ücretinde indirim verilerek paketten KDV-ÖİV dahil 30 TL'ye faydalanacaklardır.
  • Ayrıca, kampanya kapsamında kampanyaya dahil olan müşterilerimizin ilk faturasında (KDV-ÖİV dahil) indirim yapılarak, ilk faturasında paket ücreti alınmayacaktır. Paket ücreti dışında kalan tarife aşım bedelleri, cihaz taksidi, KDV-ÖİV dışında kalan vergiler, vb. ücretler kampanya kapsamına dahil değildir.
 

Benzer Konular



Üst Alt