Cayma Bedelli Kontratlar. son katılım 31 Haziran 2011'a kadar uzatıldı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Bico-2

Üye
Şimdi şöyle bir durumla karşı karşıyayım ben ;

Tarifem : Hazırkarttan Faturalıya geçtiğim için 3 ay 240+240 :480 DAK. 21 YTL
Cayma Bedelli Kampanyam : 120 Dakika 12 ay heryöne

ben şimdi bu üstteki 3 aylık 480 dakika paketini 120+120'ye çeviremezmiyim .?
Çevirirsem eğer 300 YTL CAYMA BEDELİ CEZASI mı öderim yoksa bu 3 AY İNDİRİMLİ paket (hazırkarttan faturalıya geçiş kampanyası ) cezasınımı öderim.
Not: Tarifem 3 AY BEDAVA 12 AY TAAHHÜTLÜ PAKET DEĞİL KARIŞTIRMAYIN..!!

kurtoglu87

Üye
arkadaslar yenı hat alanlar ıle hattını turkcell faturalıya cevırenlerı arıyorlar ama yaklasık bu arama suresı 10 ıle 15 gun arası suruyor. ondan yenı bır hat almanızı tavsıye ederım

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
daha devam ediyormu...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Evet devam ediyor. BASVURU yazıp 7050' ye SMS atarak katılabilirsiniz :)

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ya ben online işlemlerden girdim bana orda hediye paketi olarak gösteriyor fakat seçeneklere baktığımda bedava konuşma yok hepsi bedava internet...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Geçen perşembe aldım hattı bugün 9. gün, henüz bir arama yok...

piri.reis

piri.reis

Üye
kimini ertesi gün arıyorlar kimini 15 gün sonra. neye göre belirleniyor ki bu liste

use2000

use2000

Üye
Kampuscell abonesi yaraylanabiliyor mu?

use2000

use2000

Üye
Peki 2 gün kampanyasından yararlananlar da bu kampanyadan yararlanabiliyorlar mı? Çünkü

<LI style="FILTER: true">Abonelerimiz, &#8220;Cayma Bedelli Kontratlar&#8221; kampanyası ile aynı anda başka bir kontratlı kampanyadan yararlanamaz. Abone dilerse, kullanmakta olduğu kontratlı kampanyasını iptal ettirerek, &#8220;Cayma Bedelli Kontratlar&#8221; kampanyasından yararlanabilir.
Böyle bir madde var :allalla:

piri.reis

piri.reis

Üye
2 gün bedavayı iptal ettirip cayma bedelliye kayıt olup sonra tekrar 2 gün kampanyasına kayıt olabilirsin.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ben şu an 2 gün bedava kampanyasından yararlanıyorum. Mesaj attım talebin alındı diyor. Beni ararmı bu turkcell. Hadi aradı ve katıldım. Iki gün iptal mi olur. Yada iki günü iptal ettirsem cezasını ödermiyim?

--------------- Ekleme ---------------

Bende aldım her yöne 2 saat. Ama nasıl aldım, bir turkcell arıyor bir ben. Mesajı 14:20 de attım 16:46 gece aradılar ama ne yazıkki ulaşamadılar baktım cevapsız çağrı numarada 8053244 hemen bu numarayı aradım bilgisayar dediki (müşteri hizmetlerinden arandınız en kısa sürede tekrar aranacaksınız) iyi dedim bekledim ve 17:22 de yani ortalama yarım saat sonra tekrar aradılar tam cevap vereceğim yine kapattılar bende aynı numarayı tekrar aradım (bu iş olacak bi şekilde) tam yarım saat sonra tekrar aradılar ve 2 saati kaptım. Cezası 300 tl ama olsun bedavadan 2 saat hemde heryöne. 1 sene faturan 0 tl gelecek hemde 2 saat konuşmama rağmen. Birşey moralimi bozdu. Iki gün bedava kampanyası iptal edilince yeniden kayıt yaptırdım ama günlerim değişti pazar pazartesi oldu sanki başka gün kalmamış gibi. Neyse 0 tl fatura ile her ay 2 saat hemde heryöne konuşturan başka operatör varmı.

bungee

Üye
Kampanya 30 haziran'a kadar uzatılmıştır.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Kampanya 30 haziran'a kadar uzatılmıştır.

Kampanya uzatıldı ama hâlâ Turkcell Extradaki adam bu kampanyayı bilmiyor. 3 arkadaşımı bu kampanyaya kaydettirdim, Turkcell Extraya sordum anlattığın gibi bir şey yok dediler; diye söyledi bana. Böyle bir kampanyadan Turkcell personelinin haberinin olmaması çok garip.

bungee

Üye
Çok normal. Extralar hiç masum değil. Extralara haber verildiğini bir düşünelim...

Parayla satanlar mı ararsın?, yeni hat satışı için kullananlar mı?, yoksa binlerce hat açıp, aran kazan olaylarına girenler mi?

Bilmesinler zaten, daha iyi.

cool_eagle

Üye
ya bende haftada 2 gün bedava vardı o iptal oldu. 40 tl ceza gelir mi :S

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Oflu Recep Kardeşim Geçenlerde Telefon Görüşmesi Sırasında Turkcell Müş.Hizm.den Bi Bayana Sordum Bu Cayma Bedelli Olayını Dediki: "Her Yöne 120 Dakka Yada Turkcellilerle 180 Dakka Olması Lazım Tam Aklımda Kalmadı Söylediği Fiyat 20-23 Lira Bi Bedel Ödersiniz Dedi.Senin Yazdığında 0 Tl Fatura Deyince Benmi Yanlış Bişeyi Sordum Diye Tereddüt Ettim Yada Yanlış Anlaşıldım.Bu Konuya Bir Açıklık Getirirsen Memnun Olurum.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Oflu Recep Kardeşim Geçenlerde Telefon Görüşmesi Sırasında Turkcell Müş.Hizm.den Bi Bayana Sordum Bu Cayma Bedelli Olayını Dediki: "Her Yöne 120 Dakka Yada Turkcellilerle 180 Dakka Olması Lazım Tam Aklımda Kalmadı Söylediği Fiyat 20-23 Lira Bi Bedel Ödersiniz Dedi.Senin Yazdığında 0 Tl Fatura Deyince Benmi Yanlış Bişeyi Sordum Diye Tereddüt Ettim Yada Yanlış Anlaşıldım.Bu Konuya Bir Açıklık Getirirsen Memnun Olurum.

tabi. Bak şimdi, müşteri hizmetleri şu an birşeyden haberi yok çayma bedelli diyorum, o nedir? Diyor bana. Bu yüzden bir karışıklık oldu yani sana yanlış bilgi verildi. Söyledikleri 20-23 tl fiyat ise alo120 paket fiyatıdır. Söylediğim gibi cayma bedelliden her yöne 120dakika aldığın zaman 0tl ile 1 sene boyunca her ay heryöne 120 dk konuşursun :oke:

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Tamam Kardeş Bilgi İçin Tşkrler.Şimdi Benim Bu Kampanyaya Katılmam İçin Ne Yapmam Gerekiyor?