Cayma Bedelli Kontratlar. son katılım 31 Haziran 2011'a kadar uzatıldı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Recep Kardeş Başvuru Yazıp 7050ye Gönderdim Beni Bugün Aradılar.İşte Olduğumdan Meşgule Attım.Arandığım no 0532 757 0 222.Acaba Bunun İçinmi Aramışlardır? Ve Benim Yarın Tekrar Başvuru İçin Sms mi Atmam Gerekiyor?Bi Bilgilendirirsen Sevinirim.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Recep Kardeş Başvuru Yazıp 7050ye Gönderdim Beni Bugün Aradılar.İşte Olduğumdan Meşgule Attım.Arandığım no 0532 757 0 222.Acaba Bunun İçinmi Aramışlardır? Ve Benim Yarın Tekrar Başvuru İçin Sms mi Atmam Gerekiyor?Bi Bilgilendirirsen Sevinirim.

seni arayan 05327570222 nolu numarayı tekrar ara ve beklemeye geç tekrar arayacaklar seni. Ama bunu almadan önce önemli bir notu hatırlatayım; eğer hattını 1 sene içerisinde kapatırsan veya herhangi bir nedenden dolayı kapanırsa veya kontörlu hatta geçersen, kısacası herhangi bir nedenden dolayı faturalıdan çıkarsan 300tl ceza ödersin. Ama bir sene içerisinde taşıman diyorsan (ki her ay heryöne bedavadan iki saat alacaksın) başka operatöre geçmeme gerek yok.

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Hangi Seçeneği Tavsiye Edersin Usta.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Hangi Seçeneği Tavsiye Edersin Usta.

şahsen ben her yöne 120 dakika (2saat) aldım sanada onu tavsiye ederim. Çünkü gerektiğinde evide diğer operatörleride arıyorum. Sohbet eden bir kişi değilim, sadece ihtiyat duyduğum taktirde vodafone, avea, ev demeden her yeri rahatlıkla arayabiliyorum, acaba numarasını taşımışmı? O avea onu arayamam! Evi arasam çok yazar! Kokusu olmadan rahatlıkla konuşuyorum 1 ay içinde de 2 saat bana rahatlıkla yetiyor. Birde sadece turkcell'liler ile 180 dakika veriyor ama sadece turkcell içi.
Evi aramak paralı, vodafoneyi aramak paralı, aveayı aramak paralı, bir saat eksik olsun heryöne olsun diyorum ve sanada heryöne 120 dakikayı (2saat) öneriyorum. :oke:

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Tamam Usta Teşekkürler Verdiğin Bilgiler İçin

ferdi9050

ferdi9050

Üye
Peki bu cayma bedeline geçince hani şey paketleri var 120+120 , 60+60 paketleri onlar iptalmı oluyo :S yoksa bu dakkaların üzerinemi ekleniyo cayma bedeli ?

Eger aynı anda ikisi olmuyosa mesela cayma bedeline geçtiğimde ay sonunda fatura gelmicekmi :S ona göre bende geçicem bu olaya

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Peki bu cayma bedeline geçince hani şey paketleri var 120+120 , 60+60 paketleri onlar iptalmı oluyo :S yoksa bu dakkaların üzerinemi ekleniyo cayma bedeli ?

Eger aynı anda ikisi olmuyosa mesela cayma bedeline geçtiğimde ay sonunda fatura gelmicekmi :S ona göre bende geçicem bu olaya

senin söylediğin 120+120 veya 60+60 alo paketlerdir. Yani bizbize hepimiz tarifesindesin. Cayma bedelliden 120dakika heryone alırsan ilk önce cayma bedelli kampanyasından aldığın heryone 120 dakikayı konuşursun sonra alo 120+120 veya 60+60 paketleri. Fakat bana ayda iki saat yeter dersen cayma bedelliden her yöne 120 dakika alıyorsun, tarifeni kampuscell (genç paketsiz) yapıyorsun. Ayda hiçbir ücret ödemeden 1 sene boyunca her ay 2 saat konuşuyorsun. Ayrıntılı bilgi için msn adresim [email protected] ekle işin püf noktalarını ayrıntılı anlatayım istersen.

ferdi9050

ferdi9050

Üye
anladım, şimdi kafamda daha iyi oturustu hersey. bana sadece cayma bedeli dakikaları yetmez, paket de yaptırırım. Suan 120+120 paketim var, gerekirse onu 60+60 yaparım bide cayma bedeli oldumu tamam olur. Peki ben bunu yaparsam 1 sene devam edicekmi her ay gelen bedava 180 dakika cayma bedelinden. yoksa hazirana kadarmı

--------------- Ekleme ---------------

pardon 1 sene konusacagımı yazmısınız bi an farkedemedim saolasın hersey için çok teşekkür ederim

son bi sorum olucak şimdi aklıma geldi

MEsela ben 180 dakkalık cayma bedelini kabul ettim. Arkasından 60+60 alo paketide aldım. Dedinizki ilk önce cayma bedelindeki dakkalarımı kullanırım. Peki ben bu cayma bedeli dakkalarım bitmeden ev ve iş telini ararsam faturama ek olarak mı gelicek ? Yoksa alo paket dahilindeki evi de paketden arayabilicemmi? yani alo paket üzerinden mi sayılıcak eevi arayasım

MEsela ben 180 dakkalık cayma bedelini kabul ettim. Arkasından 60+60 alo paketide aldım. Dedinizki ilk önce cayma bedelindeki dakkalarımı kullanırım. Peki ben bu cayma bedeli dakkalarım bitmeden ev ve iş telini ararsam faturama ek olarak mı gelicek ? Yoksa alo paket dahilindeki evi de paketden arayabilicemmi? yani alo paket üzerinden mi sayılıcak eevi arayasım

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

cayma bedelliden 180 aldığında bildiğin gibi sadece turkcell numaraları ile görüşme yapabilirsin. Sorunun cevabı ise; cayma bedelli dakikaların bitmeden evi ararsan, eğer alo paket dakikan varsa ondan gider ayrı bir ücrete tabi tutulmazsın.

ferdi9050

ferdi9050

Üye
Hersey için teşekkür ederim OFLURECEP , gerçekten yardımların için

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Recep Kardeş Senin Dediklerini Yaptım ve Her Yöne 120 Dakka Aldım.Herşey İçin Teşekkürler.Bişey Daha Soracam Her Fatura Döneminde mi Yoksa Her Ay mı 120 Dakka?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Recep Kardeş Senin Dediklerini Yaptım ve Her Yöne 120 Dakka Aldım.Herşey İçin Teşekkürler.

önemli değil. Yardımcı olabilmişsel ne mutlu bize.

Bişey Daha Soracam Her Fatura Döneminde mi Yoksa Her Ay mı 120 Dakka?

fatura kesim gününden itibaren yeni 120 dakikan yüklenir. Ama online işlem merkezinde ancak 1-2 gün sonra görebilirsin. Birşeydaha, online işlem merkezinde son kullanma tarihi değişik gözükebilir örneğin 25 haziran gibi 2 ay sonrayı gösterebilir, buna inanma fatura kesim tarihi itibarı ile 120 dakikan yenilenir.

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Recep Usta Çok Oldum Farkındayım Ama Son Bi Sorum Daha Olacak Sana.Ben Şimdi Her Yöne 120 Dak Aldım Ve Tarifem KampusCell.KampusCelli Arkadaşımla 10 Dakka Görüşürsem 9,9 Ykr Ücretmi Yansıtılacak Yoksa 120 Dakkadan 10 Dakka mı Düşecek.Uzattım Neyse Özetle;Tarifeden mi Cayma Bedelli Kontrattan mı Ücretlendiriliyor?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Recep Usta Çok Oldum Farkındayım Ama Son Bi Sorum Daha Olacak Sana.Ben Şimdi Her Yöne 120 Dak Aldım Ve Tarifem KampusCell.KampusCelli Arkadaşımla 10 Dakka Görüşürsem 9,9 Ykr Ücretmi Yansıtılacak Yoksa 120 Dakkadan 10 Dakka mı Düşecek.Uzattım Neyse Özetle;Tarifeden mi Cayma Bedelli Kontrattan mı Ücretlendiriliyor?

Turkcellin genel bir anlayışı var. Bedava dakika varken ücretli konuşma yaptırmaz, isterse ücretli konuşma avantajlı yani 9,9 gibi olsun. Sorunun yanıtı önce 120 dakikadan düşer, dakika bittikten sonra ücretli (avantajlı) konuşmaya başlarsın. Bu arada soruların fazlalığı beni sıkmayacağını bildireyim. Istediğin kadar kafana takılan soruları sorabilirsin.

kanka5000

kanka5000

Üye
Arkadaşlar kontörlü hattımı faturalıya çevirip cayma bedelli 120dk her yöneden yararlanmak istiyorum ama hattımdaki kontörlerim ne olacak 210 kontörüm var bunları dk. ya mı cevırıyorlar eger oyleyse kac kontörü kaç dk.ya cevırıyorlar?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaşlar kontörlü hattımı faturalıya çevirip cayma bedelli 120dk her yöneden yararlanmak istiyorum ama hattımdaki kontörlerim ne olacak 210 kontörüm var bunları dk. ya mı cevırıyorlar eger oyleyse kac kontörü kaç dk.ya cevırıyorlar?

Evet. Kontorler dakika olarak hattına yükleniyor. Heryöne bir ay süre ile kullanıyorsun. 210 kontör tam olarak kaç dakika olarak sana verilir bilemiyorum, ama 64 kontör 25 dakika olarak verilmişti. Yani ortalama 120 dakika verilir. Ama kesin değil.

kanka5000

kanka5000

Üye
peki bu faturalı hatta geçişi internet üzerinden yapabilirmiyim?

ismail_23

Üye
300 tl cayma bedelli her yöne 120 dakika aldım fakat sadece bir aramamda ( o numarada turkcell di) bedava dakiklarımdan gitti diğer aramalarım güncel faturaya yansıtılmış bu durumu nasil düzeltebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

qwe36

Üye
Arkadaşlar bu 120 dakika olayında Paketlerin ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez diyor bu ne demek oluyor.Mesela ben 10 saniye konuştum.1 dakika hemen kesiliyormu yoksa geriye kalan 50 saniye devrediliyor mu? Bilgisi olan açıklarsa memnun olurum.