Cayma Bedelli Kontratlar. son katılım 31 Haziran 2011'a kadar uzatıldı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

bungee

Üye
Aman cayma bedelliye takmayın, kafayı yersiniz.:ehe

Lanetli kampanya:aman2:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
@bungee hocam bu kampanya için faturalı hat alacağım :)
Vergi bizden devam ediyormuş + 2 gün bedava + Kontratlı paketler :)
Şimdi bir sorum olacak, yeni sıfır hat almak mı daha iyi olur yoksa hat taşıtıp Turkcell Faturalı almak mı mantıklı olur ? Ne diyorsunuz bu konuya :)

basrimutaf

basrimutaf

Üye
Diğer konuda extradaki ablayla yaşadığım muhabbet var ona bakarsan anlarsın. Deli etti beni resmen. Bir de başbakan geldi diye yolu kapatmışlar, herkes ağzını açmış yola bakıyor.

Polisle diyaloğum çok komikti. Ne var burda dedim, başbakan var içerde bankada deyince. Başbakanın ... lafımla polis koptu. Napayım ama uykusuzum bir de yolu kapatmışlar. :ehe

:ehe:ehe
bir ara mahalle muhtarı bankadaykende yolaları kesiyorlardı :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bankada ne yapıyorlar çok merak ettim :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Rekor falan denediğim yok da, dün gece ders çalıştım, bugün işte sınava gittim ve ancak eve geldim.

Bu muhabbeti gelin konu dışında yapalım. Burası ismindeki şekliyle devam etsin. :)

basrimutaf

basrimutaf

Üye
Şimdi bir sorum olacak, yeni sıfır hat almak mı daha iyi olur yoksa hat taşıtıp Turkcell Faturalı almak mı mantıklı olur ? Ne diyorsunuz bu konuya :)

numaranı taşrsan eğer turkcell faturalıya cayma bedelli için hemen aranabilirsin. bir arkadaşım faturalıya gectiği gun mesaj attı saabh 9 civarı 10 gibi aradılar. cayma bedelliyi kapınca 2 gun bedavayada başvurursun. yeni bir hat aldığındadatahminim 10 gu beklersin cayma bedelli için. benim aldığım hatta öyle oldu. bir arkadaşada aldık yeni hat. oda 15 gun sonra arandı.

Bence yeni bir hat al derim. nede olsa faturalı hat her yerde bedava.. vergide yok. telsiz tahsis ücreti hariç.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Vergi bizden olayıyla cayma bedelli birlikte oluyor mu? Yani ben hattımı taşıdığımda vergi ödemeyeceğim diyorum ve sonrasında cayma bedelliye başuvuruyorum o da kabul ediliyor.?

bungee

Üye

Taşıtma bence, eski bir faturasız hattın varsa, onu faturalı yap, daha çabuk aranırsın. Yada 532320xxxx'i alabilirsin (satılmamış). (Sizin orda extralarda bedava ve daha güzel numara yoksa tabi)

s.volkan

s.volkan

Üye
720 YTL turkcele borcum var :D

Onu ödemeyince vermiyorlar :D

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Taşıtma bence, eski bir faturasız hattın varsa, onu faturalı yap, daha çabuk aranırsın. Yada 532320xxxx'i alabilirsin (satılmamış). (Sizin orda extralarda bedava ve daha güzel numara yoksa tabi)

Kontörlü hattım var da İçinde 350 Kontör + 3830 SMS'im + 950 Turkcell içi kontörüm var. Faturalıya geçersem bu paket sms im ve hediye kontörlerim yanacak. Bakayım bir eğer güzel numara bulursam alayım.

720 YTL turkcele borcum var :D

Onu ödemeyince vermiyorlar :D

Abi ne yaptın öyle çok değil mi :)

piri.reis

piri.reis

Üye
bir hazır kart hattımda 20 kontör kalmış.
faturalıya çevirmeyi düşünüyorum.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
2 gün önce faturalı hat aldım, ve hemen mesajı gönderdim. Hiç bir cevap gelmemişti ertesi sabah ise 5-6 kez aranacaksınız diye mesaj geldi. Aramalarını bekliyorum.

Aramama gibi bir durum olması kötü çünkü sadece bunun için aldım hattı... Bekliyoruz bakalım.

piri.reis

piri.reis

Üye
sabah 10 gibi tekrar başvuru mesajı yollamanı tavsiye ederim.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
sabah 10 gibi tekrar başvuru mesajı yollamanı tavsiye ederim.

Tekrar gönderdiğimde başvurunuz daha önceden alınmıştır tarzında mesaj geliyor. Müşteri hizmetlerini aradım, aranmanız için form oluşturdum dedi, aciliyet vardır şeklinde vs. En kısa sürede arayacaklardır dedi.

Finallerim başlıyor gün boyu okulda olacağım ve telefon çekmiyor kesin o dönemde ararlar o yüzden işimi sağlama almak istedim...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Hattı alalı 1 hafta oldu. her gün mesaj atıyorum daha aramadılar. 08.01.2008 de müşteri hizmetlerinden aradılar bilgi teyiti için, baya bir sevinmiştim aradılar Kontrat için diye 5 DK şebeke içi hediye veriyoruz dediler onu da vermediler. Aradım söyledim form oluşturuldu. Sonucu bekliyorum hâlâ.

piri.reis

piri.reis

Üye
yarın sabah 11 gibi mesaj at. başka atmadan bekle bakalım mahmut.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Abicim ben her gün mesaj atıyorum 1 haftadır 11 gibi, her attığım mesajda Talebiniz alındı aranacaksınız diye mesaj geliyor. Gün içinde mesaj atınca da Daha önce talebiniz alındı diye mesaj atıyor sistem. Kabul etmediklerini düşünüyorum ben. Bu yüzden her gün mesaj gönderiyorum.

piri.reis

piri.reis

Üye
tamam 1 sefer 11 gibi mesaj at. beklemeye geç. 2-3 gün mesaj atma.