seytan_avcisi
Üye
casper nirvana artıları ve eksileri
merhaba arkadaşlar ben birkaç hafta önce casper nirvana aldım ve sizinle görüşlerimi paylaşmak istedim modelimin adını yazmama gerek yok ama özellikler kısaca 8 gb ram 3 gb ekran kartı intel core i5
artıları
+klavyesi çok rahat
+ses açma kapama vb. tuşlar dokunmatik
+nvidia optimus sayesinde şarj bayabi gidiyor
+4 adet usb girişi var ki çoğu notebookta bu kadar olmuyor
+tasarımı sade şık
+hiç ısınma problemi yaşamadım(zaten kazan gibi olsada kapanmıyormuş)
+kasası ince
eksileri
-kasası çok dayanıksız
-touch pad okadar iğrençki anlatamam hem bazen çalışmıyor çalıştığındada hakkını vermiyor
-özelliklerine bakmayın oyunları oynarsınızda pek 8 gb lık bir pc gibi oynamazsınız
-3 gb dediğine bakmayın 2 gb paylaşımlı
-home basic ama yükseltme anahtarı ile 2 dkde home premium oluyor
özet geçiyorum: kimse almadan konuşmasın 1200 ila 1500 arası alabileceğiniz en iyi notebook ama casper notebook konusunda yeterince profesyonel değil o yüzden biraz dayanıksız ben 2. notebook olarak aldım açıkçası durumunuz iyiyse gidin asus toshiba alın diyorum ben.
bir teşekkür yeter.
artıları
+klavyesi çok rahat
+ses açma kapama vb. tuşlar dokunmatik
+nvidia optimus sayesinde şarj bayabi gidiyor
+4 adet usb girişi var ki çoğu notebookta bu kadar olmuyor
+tasarımı sade şık
+hiç ısınma problemi yaşamadım(zaten kazan gibi olsada kapanmıyormuş)
+kasası ince
eksileri
-kasası çok dayanıksız
-touch pad okadar iğrençki anlatamam hem bazen çalışmıyor çalıştığındada hakkını vermiyor
-özelliklerine bakmayın oyunları oynarsınızda pek 8 gb lık bir pc gibi oynamazsınız
-3 gb dediğine bakmayın 2 gb paylaşımlı
-home basic ama yükseltme anahtarı ile 2 dkde home premium oluyor
özet geçiyorum: kimse almadan konuşmasın 1200 ila 1500 arası alabileceğiniz en iyi notebook ama casper notebook konusunda yeterince profesyonel değil o yüzden biraz dayanıksız ben 2. notebook olarak aldım açıkçası durumunuz iyiyse gidin asus toshiba alın diyorum ben.
bir teşekkür yeter.
Tek sorunum ekran kartı güncelleştirmesini bulamamam.