casper nirvana cn.bmq2630a mı ? Asus n53sn-sz013v mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smlator

smlator

Üye
    Konu Sahibi
casper nirvana cn.bmq2630a mı ? Asus n53sn-sz013v mi ?
ASUS N53SN-SZ013V Özellikler
İşlemci Teknolojisi Intel® Core� i7 İşlemci Hızı 2.0 GHz
İşlemci Numarası 2630QM
İşlemci Ön Bellek 6 MB
Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Hafıza Bus Hızı 1333 MHz Sabit Disk Kapasitesi 640 GB hd Dönüş Hızı 5400 Rpm İşlemci Markası INTEL
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
VGA Chipset Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli GT550M
Ekran Boyu(inch) 15.6" HD-LED
Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1920 x 1080
Optik Sürücü DVD±RW
Mobil Özellikler BlueTooth, Kart
Okuyucu, Wireless, Kamera
İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
Ağırlık 2.7 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
(2500 tl)

Caper Nirvana CN.BMQ2630A * Intel®
* Core™ i7
* 2630QM
* 2 GHz
* İşlemci hızı 2 GHz, Intel® Turbo
Boost Teknolojisi ile maximum 2.9 GHz., 6MB Intel® Akıllı Bellek
* 8 GB
* 640 GB
* 5400 rpm
* 15,6"
* 2 GB * 1366 x 768 px
* 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT540M
Optimus Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış
Bellek)
* Windows 7 Home Premium
* 2,50 kg
(1800 tl)

Özellikle casper markası için uzak dur deniyor bu doğru mu yardımcı olursanız sevinirim.

foreverthe

foreverthe

Üye
Tabikide asus :)

futbol123

futbol123

Üye
kıyaslama çok yanlış olmuş biri hd ekrana sahip diğeri hd

coolasker54

coolasker54

Üye
Özellikle casper markası için uzak dur deniyor bu doğru mu yardımcı olursanız sevinirim.

Kardeş bu yoruma katılmıyorum. uzak dur denmesinin sebebi 3 sene sonra pert olur felandı filandı( zaten 3 seneye kadar daha babaları çıkar o nedenle pert olur yani :) ) ama gel gelelim kullanılan parçalar asus parçaları bildiğim kadarıyla sadece kasası kötü. Ve sonuçta biz bu laptopla mahalle maçı oynamıcaz. Ben
kullanıcısıyım ve menmunum.

Gel gelelim kıyaslamaya Çözünürlük dersen asus fiyat dersen casper ı öneririm.

----------Eklendi @ 13:04:03 ---------- Yazıldı @ 13:01:42 ----------

yorumları incele istersen .

futbol123

futbol123

Üye

Kardeş bu yoruma katılmıyorum. uzak dur denmesinin sebebi 3 sene sonra pert olur felandı filandı( zaten 3 seneye kadar daha babaları çıkar o nedenle pert olur yani :) ) ama gel gelelim kullanılan parçalar asus parçaları bildiğim kadarıyla sadece kasası kötü. Ve sonuçta biz bu laptopla mahalle maçı oynamıcaz. Ben
kullanıcısıyım ve menmunum.

Gel gelelim kıyaslamaya Çözünürlük dersen asus fiyat dersen casper ı öneririm.

----------Eklendi @ 13:04:03 ---------- Yazıldı @ 13:01:42 ----------

yorumları incele istersen .
aynı fiyata 1.sınıf ekran kartlı laptop alırsın daha iyi + okadar para veripte casper almak mantıklı değil casper en çok arıza çıkaran laptoplardandır.Ve kasa kalitesi iyi değil plastikten yapılmış kasa

----------Eklendi @ 13:36:18 ---------- Yazıldı @ 13:29:41 ----------

1440tl 8gb ram gt540m kartı i5 2430m işlemci

foreverthe

foreverthe

Üye
aynı fiyata 1.sınıf ekran kartlı laptop alırsın daha iyi + okadar para veripte casper almak mantıklı değil casper en çok arıza çıkaran laptoplardandır.Ve kasa kalitesi iyi değil plastikten yapılmış kasa

Konuyu açan arkadaşın dediği asus daha iyi bu verdiğin linktekinden :D

coolasker54

coolasker54

Üye

Kasa konusunu zaten söyledim ve bu casper için bir eksiklik olduğunu biliyoruz ama dediğim gibi futbol maçı oynamıcaz biz bu laptopla. Veya şiddet uygulamıcaz.
arıza konusuna gelirsek 2 sene garantisi var bu 1 2 . olarak ta bimeksten link vermemin sebebi 169 liraya 5 sene herşeye(kırma bile dahil) garantiliyorlar.
Ki casperda asus parçaları var bildiğim kdrıyla. tekrarlıyorum sürekli okumuyormusunuz ? :hmmm

futbol123

futbol123

Üye

Kasa konusunu zaten söyledim ve bu casper için bir eksiklik olduğunu biliyoruz ama dediğim gibi futbol maçı oynamıcaz biz bu laptopla. Veya şiddet uygulamıcaz.
arıza konusuna gelirsek 2 sene garantisi var bu 1 2 . olarak ta bimeksten link vermemin sebebi 169 liraya 5 sene herşeye(kırma bile dahil) garantiliyorlar.
Ki casperda asus parçaları var bildiğim kdrıyla. tekrarlıyorum sürekli okumuyormusunuz ? :hmmm
kasa kalitesi bir laptop için çok önemlidir hem dayanıklılık hem görsellik için önemlidir.Casperlarda kullanılan kasa plastik malzemedir.Asus ve diğer markalarda metal kullanılıyor ve laptobu gayet şık gösteriyor + metal kasa olduğu için ısınma yapmıyor + metal kasa plastiye göre daha dayanıklı.Artık futbol mu oynarsın şiddet mi uygularsın laptoba kolay kolay bir şey olmaz ;) bütün laptoplarda aynı malzemeler vardır zaten işlemci ekran kart vss..

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Ekran Kartı ve Kasa Nedeniyle ASUS Alınır.
Bilgisayarcıda Calışmış Biri olarak Soyluyorum.
Casper hala Yurtdışından (çinden) getirttii laptoplara sadece Casper Yazısını Logosunu Basmakla Meşgul.

Asus Laptop Konusunda Dunyada Lider Markalardan biri.
işlemci aynı olsa.
ram o kadar onemli değil sonrada 4 veya 8GB Takılabilir.
Ekran Kartı zahmetli iş.
aynı fiyat veya yakınsa 50-100TL ASUS alın.
Asusu n Fiyatı Casper ile 250 tl gibi ciddi rakam varsa ve cok ciddi oyun oynamayız diyorsanız Casper Alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt