Yardım Casper Harici Ekran Kartını Görmüyor Acil

Sponsorlu Bağlantılar

cihan.budak21

Üye
    Konu Sahibi
Casper Harici Ekran Kartını Görmüyor Acil
arkadaslar 2 gün önce bilgisayarı geri yukledim harici ekran kartının görmuyor

driver yuklemeye calısıyorum takılı bir kart bulunmadı gibi bi mesaj geliyor nvdia denetim masasını acmaya calısıyrm takılı gpu bulunmadı hatası geliyor lutfen yardımcı olun driver kendi sitesinden bile indirdim olmadı

casper nirvana nb 15.6

i5 2,6ghz işlemci

8gb ram

nvidia 635m 2gb ekran kartı

750 gb hardisk

darkmaster

darkmaster

Üye
nvidia nın sitesinden değil casperın sitesinden indir driver ı.
bu siteden yardım alabilirsiniz.

cihan.budak21

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor driver bende var nvidia dan da indirdim casper dende indirdim görmuyor

darkmaster

darkmaster

Üye
bir kez daha format atıp hiç bir şey kurmadan casper dan işletim sisteminize uygun indirdiğiniz driver ı kurun, işletim sisteminize uygun olması çok önemli. eğer yine çalışmıyorsa donanımsal bir arıza vardır servise gönderin.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
@darkmaster arkadaşıma katılıyorum kardeşim. Sistem geri yüklemede benim başıma da geldi böyle bir olay. Sen tekrardan hdd yi silip windows u baştan yükle öyle dene baktın olmadı donanımsaldır. Ama donanımsal olmasından şüpheleniyorsan eğer gpuz diye bir program var ordan bi bak ekran kartını görüyor mu diye

esatturkkan

Üye
arkadaşlar casper nirvana 15.6 nb pc aldım 8 GB ram 2GB ekran kartı ve 750 GB harddisk var fakat harddiskin 500 GB ı kullanıyorum 250 gb lık bölüm ayrılmış bunu nasıl kullanabilirim yardımcı olacak var mı

Fatic

Fatic

Üye
arkadaşlar casper nirvana 15.6 nb pc aldım 8 GB ram 2GB ekran kartı ve 750 GB harddisk var fakat harddiskin 500 GB ı kullanıyorum 250 gb lık bölüm ayrılmış bunu nasıl kullanabilirim yardımcı olacak var mı
Disk yönetimine girerek

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim gt635 ekran kartının driverlerini nvidia dan indir kur bide net fremework 4 ü kur dene bakayım olacakmı

cihan.budak21

Üye
    Konu Sahibi
hdd nin tamamını kulanamazsın çunku recovery var bide gpuz de ekran bagdastırıcı olarak nvidia görünüyor güncel driveride inidrdim olmadı

Üst Alt