ekran kartı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okurcuneyt

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı sorunu
Arkadaşlar bende casper bilgisayar var yeni aldım pes 2011 yükledim oyunu açıyorum uyarı yazısı çıkıyor ''bilgisayarınız bu uygulamayı kaldıracak sisteme sahip değil' diye seçeneklerdede durdur,yeniden dene,yoksay var yoksay a tıkladığımda oyuna giriyor ama çok kötü grafiklerle oynatıyor asıl ekran kartını görmesi için nvidia denetim masasından nvdia yı seçtim 3d ayarlarından,bilgisayarı en yüksek performasn seçeneğine geçirdim yinede aynı uyarıyı veriyor oyunun kurulu olduğu yerden settings e giriyorum özellikleri tıklıyorum şu şekilde görünüyor;
CPU:Intel(R) Core(TM) i5 CPU 2410m @ 2.53GHz (2.53Ghz)
RAM:4 GB İYİ
GPU:NVIDIA GeForce GT 540m

SORUNU nasıl çözebilirim yardım edin ltfen..

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Desteklemiyor olabilir yada Nvidia Control Panel'den kotrol et monitör ayarlarını

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Sisteminiz PES 2011'i son ayarlar da oynatacak güce sahiptir. Kötü grafiklerde olmasının nedeni, Fiziksel grafik motoru "PhysX" olmadığı için grafikler tam oturmaz. Bundan dolayı "Nvidia PhysX System Software" ( Sistem yazılımının ) linkini verdim. Onu indirin ve kurmayın.

Bunun "Control Panel" ve Monitor ile bir ilgisi yoktur. Burada saçmalamışsınız Fahrettin Ony.. Pes 2011 son sistem gerektirecek oyun olduğu için ekran kartının özellikleri buna uyumlu olmayabilir. Buna bağlı olarak da donanımsal sorunlar olabilir. Ekran kartınızı güncellemeniz gerekiyor ki işlevini yerine getirebilsin. Ekran kartına ve sisteminize bağlı olarak DirectX 9.0c'nin son sürümünü temin edin ve bunu da kurun ki aynı "PhysX"'de olduğu gibi grafikler, sesler, objeler tam otursun. Ekran kartınızın güncel Driver'ını vereceğim. Onun için hangi İşletim Sistemini kullanıyorsunuz? Buraya yazın, İşletim Sisteminizin özelliklerine göre Driver vereceğim. Ekran kartı Driver'ını indirdikten sonra güncelleme yapacaksınız. Güncelleme yaptıktan sonra uygulama yazılımı ve fiziksel grafik motoru olan "PhysX"'i kuracaksınız. PhysX'i kurduktan sonra DirectX 9.0c güncellemesi yapacaksınız. Onun için İşletim Sisteminizi tam olarak belirtin. Örneğin ( Windows XP 32 Bit, Windows Vista 64 Bit vb. )

• Beğen
Tepkiler: BaykusReis
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
haklısınız pc muhendisi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...