c7 belle refresh ne zaman gelirrr :(:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theruhix

Üye
    Konu Sahibi
c7 belle refresh ne zaman gelirrr :(:(
arkadaşlar 1haftadan fazladır bekliyorum ama henüz telefonuma güncelleme gelmedi c7 güncellemesi gelen varmı? yada tahminen ne zman gelir flash fln atmayı bilmiyorum ve bozarım diye korkuyorum fota fln deniliyr acaba bende o kapalımı ? yada nerden anlarım yazılım güncellemyi tıklıyorum c7 telefonun güncel diyor ovi suitede güncel görünüyor ne zaman gelir ne yapabilirm yardım edin?

aslankaplants

aslankaplants

Üye
nokia destek hattını ara. olmazsa flash at. flash atmak istemiyosan parayla telefoncular veya nokia merkezleri yükler sana.

theruhix

Üye
    Konu Sahibi
ararsam hallorlurmu hocam ? cnkü çevrim içi nokia destek hattındaki adama yazdım sitelerinden adamın bi bk bildiği yok sadece belirli aralıklarla kontrol edin diyor o kadar oda bilmiyor. :(

msy2017

msy2017

Üye
arkadaşlar 1haftadan fazladır bekliyorum ama henüz telefonuma güncelleme gelmedi c7 güncellemesi gelen varmı? yada tahminen ne zman gelir flash fln atmayı bilmiyorum ve bozarım diye korkuyorum fota fln deniliyr acaba bende o kapalımı ? yada nerden anlarım yazılım güncellemyi tıklıyorum c7 telefonun güncel diyor ovi suitede güncel görünüyor ne zaman gelir ne yapabilirm yardım edin?

bir haftadır bekliyorum hala gelmedi 059H320 C7 FROSTY METAL(SİLVER GREY DE DİYORLAR)

ThreeDi

ThreeDi

Üye
bir haftadır bekliyorum hala gelmedi 059H320 C7 FROSTY METAL(SİLVER GREY DE DİYORLAR)

Dosyalar navifirmde var kardeşim ordan yükleyebilirsin.İstersen fotoğraf atabilirim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tele bir soft format at

yunuq58

yunuq58

Üye
nokia 500 geleli 1 hafta oldu =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt