C6 Arayüzünden Sizde Mi Sıkıldınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

cmnn

cmnn

Üye
o temaları düzeltmeyle başla belki düzeltebilirsin sıfırdan uğraşmaktansa... :D

nasıl düzeltilir ki :D

--------------- Ekleme ---------------

KARDEŞ VALLA ÇOK BASİT BİR ŞEY ASLINDA F W DÜZENLEMEK FALAN AMA BİRAZ UĞRAŞ İSTİYO ZAMAN İSTİYO TABİ BİRAZ DA HIZLI BİLGİSAYAR OLACAK TABİ :)

bende sadece bilgi eksikliği var bi arkadaş paylaşmış modları fln indirdim baktım hiç bişey anlamadım :D

PriZm

PriZm

Üye
başka aklına gelen ilginç fikirleri olan varmı?:ehe

cmnn

cmnn

Üye
kolaymıki :D

cmnn

cmnn

Üye
hocam herşeyi siz biliyosunuz sizden öğrencem:hmmm

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
hocam herşeyi siz biliyosunuz sizden öğrencem:hmmm

kardeşim bi ara facebook tan ekle beni bi güzel anlatayım ama şöyle 4 ve ya 5 saat falan rahat rahat anlatılır bu iş bir diğeri bu işe girdiğine sonrada n pişman olma yok şu mu yok bu mu yok şu olsun yok bu olsun diye kararsızlık içinde kalırsın bi ara ojinal e dönmek istersin ama c6 dan da vaz geçemezsin bi sürü hikaye yaşarsın ama zevkli iş :) başta bunu bil telefonu boz boz yeniden yap modunda bulursun kendini

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Beyler size bir soru sizce fwde başlangıçte çalışan programlar çalışmalı mı çalışmamalı mı çalışırsa Rompatcher yamaları sorun vermiyor otomatiğe alabiliyorsun kapatılırsa sorun veriyor onları kapatıp Rompatheri mi kaldırsam sonra kurulur nasıl olsa (otomatik yama aktif oluyor sonraki kurulumda)... yoksa başta çalışan programlar çalışsın mı direk o zaman rompather gömülü halde bile yamalar çalışıyor????...

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
yarin pc den girince sensor olayini ve ekran yatayken secenekler ve cikis in asagi gelme olayini koyyum konuya belki yapan cikar

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
c6 fw olduğu için modlar aynı fark yok... :)

KARDEŞİM YANİ BİZİM Kİ C6 YÜKLÜYORUZ O X6 YA OLUYOR MU BİREBİR BİZİM BURDA Bİ ADAM VAR AYNI X6 ALMIŞ O DİYO BENİMKİNİ DE SENİNKİ GİBİ YAP DÜZENLEDİĞİM CF W Yİ ONA ATSAM OLURMU OLMAZ DİYE BİLİYORUM AMA EMİN OLMAK İSİTYORUM

beyler size bir soru sizce fwde başlangıçte çalışan programlar çalışmalı mı çalışmamalı mı çalışırsa rompatcher yamaları sorun vermiyor otomatiğe alabiliyorsun kapatılırsa sorun veriyor onları kapatıp rompatheri mi kaldırsam sonra kurulur nasıl olsa (otomatik yama aktif oluyor sonraki kurulumda)... Yoksa başta çalışan programlar çalışsın mı direk o zaman rompather gömülü halde bile yamalar çalışıyor????...

çalışsın ağa sorun olmaz ha 5 6 saniye geç açılır o başka telefonun kendine gelemsi biraz zaman alıyor o ilk açıldığında direk menü ye girince rehberin mesajların çalıştığını görüyorum ben senin son cf w n de

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
KARDEŞİM YANİ BİZİM Kİ C6 YÜKLÜYORUZ O X6 YA OLUYOR MU BİREBİR BİZİM BURDA Bİ ADAM VAR AYNI X6 ALMIŞ O DİYO BENİMKİNİ DE SENİNKİ GİBİ YAP DÜZENLEDİĞİM CF W Yİ ONA ATSAM OLURMU OLMAZ DİYE BİLİYORUM AMA EMİN OLMAK İSİTYORUM

yok olmaz o sadece modlar uyar diyorum onun yanılmıyorsam uda ve core dosyaları farklı...

çalışsın ağa sorun olmaz ha 5 6 saniye geç açılır o başka telefonun kendine gelemsi biraz zaman alıyor o ilk açıldığında direk menü ye girince rehberin mesajların çalıştığını görüyorum ben senin son cf w n de

Ama ram miktarıda düşer nede olsa arka planda çalışacak o uygulamalar... Arka planda çalışan uygulamaları kaldırmıyorum ben kaldırırsan hız çok farkediyor...

mali_47

Üye
windos mobilede gibide olabilir.. artık bişeylerler olsun ya gerçekten..:)

windows mobile gibi bişi olsa güzel olur..

Quantanium

Quantanium

Üye
Üstad senin yeni fw'ni yayınladıpın daily'de bahsettiğin şekilde "Xtron" isminde bir fw'yi nandoo58 diye bir arkadaş çıkarttı 5800 üzerinden ama görsellik ve değişiklik yaptığı özellikler mükemmel indirme linkine ulaşamadım/ulaşılmıyoır yoksa deneyecektim.

Diğer türlü Hüssam üstadın yeni fw'sini bekliyorum.

Nandoo reklam manyagi piskopat :) Fwde en nefret ettigim sey reklamdir :) orjinal olsun kardesim 2-3 dosyaya ismini ekleyince kralmi oluyorsun alla alla ya sanki bütün modlari bizler yazdikta ondan reklam yapiyoruz :) kopyala yapıştır bu emek degil onun icin fw de yerli yersiz reklama gerek yok :)

PriZm

PriZm

Üye
Ama ram miktarıda düşer nede olsa arka planda çalışacak o uygulamalar... Arka planda çalışan uygulamaları kaldırmıyorum ben kaldırırsan hız çok farkediyor...

ben açılışta açılacak uygulamaları bir keresinde merak açısından bakalım deneyeyim nolacak dedim(v52) 80 mb ram gördüm ramblowla:ehe

tabi fw inanılmaz buglu oldu nereye girsen sistem hatası diyor,medya tuşu çalışmıyor,Web açılmıyor,yani nerdeyse hiçbirşeyi çalışmadı:ehe

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
PriZm

PriZm

Üye
evet:ehe

mustafa

mustafa

Üye
bence artık parası olan kardeşler güzel bir cihaz alsın olmayanda 5800 ın bu kadarını yaptığına şükredip kullansın diye düşünüyorum. sonyericsson xperia neo almayı çok istiyorum. Allah herkese nasip eder umarım.

ThePrinche

Üye
Hüsam Abicim Daha Önce Yüklediğim Fwlerin Hemen Hemen Hepsinden Memnun Kalmadım Şimdi Bir Fw Kullanıyorum Güzel Kullanıyorum Fakat Videolarım Hem Video/TV Kısmında Çıkıyor Hem Fotoğraflarımın İçerisinde Çıkıyor Fotoğraf Fotoğraflardan Video Videolardan Başka Yerden Çıkmasın İstiyorum. İnternete Girerken Geçersiz Sunucu İsmi Diyor Bu Sorunmudur Bilmiyorum. Kilit Çubuğunun Sürükleyin Yazısı Düzgün Değil O Moralimi Bozuyor Biraz Simetri Hastasıyım :D Onun Dışında İstediğim İphone Gibi Kayan Menü Olursa Güzel Olur Diye Düşünüyorum. Birde Şarj Dayandıramıyorum Artık Misafirliğe Giderken Bile Şarj Cihazıyla Gidiyorum 5 Saat Falan Gidiyor Bu Konudada Bir Düzenleme Olabilirse Güzel Olur :) Yanlız Günlük SMS İm 500 :D

Bu Arada Şimdiden Teşekkür Ederim.Saygılarımla.Kolay Gelsin... ;)

Üst Alt