C6 Arayüzünden Sizde Mi Sıkıldınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Hüsam Abicim Daha Önce Yüklediğim Fwlerin Hemen Hemen Hepsinden Memnun Kalmadım Şimdi Bir Fw Kullanıyorum Güzel Kullanıyorum Fakat Videolarım Hem Video/TV Kısmında Çıkıyor Hem Fotoğraflarımın İçerisinde Çıkıyor Fotoğraf Fotoğraflardan Video Videolardan Başka Yerden Çıkmasın İstiyorum. İnternete Girerken Geçersiz Sunucu İsmi Diyor Bu Sorunmudur Bilmiyorum. Kilit Çubuğunun Sürükleyin Yazısı Düzgün Değil O Moralimi Bozuyor Biraz Simetri Hastasıyım :D Onun Dışında İstediğim İphone Gibi Kayan Menü Olursa Güzel Olur Diye Düşünüyorum. Birde Şarj Dayandıramıyorum Artık Misafirliğe Giderken Bile Şarj Cihazıyla Gidiyorum 5 Saat Falan Gidiyor Bu Konudada Bir Düzenleme Olabilirse Güzel Olur :) Yanlız Günlük SMS İm 500 :D

--------------- Ekleme ---------------

Bu Arada Şimdiden Teşekkür Ederim.Saygılarımla.Kolay Gelsin... ;)

iide benim fwlerin hepside yazı düzgün zaten şarjı hallettim sayılır ama video konusuna niye takıldın anlamadım fotoğraflarda gözükmesinin ne zararı var ki?... :) şarj sorunsuz bir gün gidiyor söyle bir gün,gün boyunca netteyim akşam 11 gibi bitiyor... normal kullanım kesinlikle 2 günü geçer ama...

• Beğen
Tepkiler: eserali

ammarakca

ammarakca

Üye
İlk öncebu konuyu açan kardeşimize teşekur ederim benim görüşüm şu
iphone yazılımı 5800 editleme veya programlarla benzetme güzel bişi olur ve çok ta indiren olur
Bir örneği kendim düzenlediğim

• Beğen
Tepkiler: Eyup Mete
SilentOne

SilentOne

Üye
yha bize ıphonenin sensörleri htc samsung blackberry ev ekranları tema efekleri n8 in otg özelliqi kamera 3.2 ama 5 mp kalitesinde foto ve video çekmesi ve patates kızartan bir fw karnım acıktı yha :D

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
yha bize ıphonenin sensörleri htc samsung blackberry ev ekranları tema efekleri n8 in otg özelliqi kamera 3.2 ama 5 mp kalitesinde foto ve video çekmesi ve patates kızartan bir fw karnım acıktı yha :D

:ehe Patetes mi oda bişeymi benim yeni yapacağım Fw istediğin yemeyi yapabiliyor... :D Arkadaşlar mantıklı olalım diyor arkadaş bende ona katılıyorum.... :)

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
:ehe Patetes mi oda bişeymi benim yeni yapacağım Fw istediğin yemeyi yapabiliyor... :D Arkadaşlar mantıklı olalım diyor arkadaş bende ona katılıyorum.... :)

:) alem sohbetler edilmeye başladı valal :d:

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
İlk öncebu konuyu açan kardeşimize teşekur ederim benim görüşüm şu
iphone yazılımı 5800 editleme veya programlarla benzetme güzel bişi olur ve çok ta indiren olur
Bir örneği kendim düzenlediğim

Heralde En Büyük Değişim de Bu Olurdu. Aslında İphone Menü Modu Yapılabiliyosa İphone Yazılım Demeyelim de İphone Uygulama Benzeri Şeyler Modlanabilir.

Yanlış Hatırlamıyosam Virgo2000 İpone Flash Menü Eklemişti Fw'ye.

PriZm

PriZm

Üye
normal v52 lere böyle şeyler eklenebilir.c6 mdolarda bunlar olmaz:oke:

ahmet meço

ahmet meço

Üye
slm 5800 a android işletim sistemini yülemek lazım flaş 11 i bile destekliyor bunun araştırmasını yapmak lazım :oke:

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
İşletim Sistemi Yapılamaz Ama Görsellik Yapmak Mümkün.

mertdinler

Üye
kardeşim tak 8 gb tı 5800 a al saha hafıza eminim denemedim ama 16 gb tı da destekliyordur 5800 :) x6 deil 5800 al derdik eğer başta bilseydik

Sanırım 32 Gb Hafıza Kartıda Destekliyordu :D Görevli ßana öyle Demşti Alırken :D

Daha Yeni Aklıma Geldi ßnm pc 37 Gb xD Telefon Pcmle Eşdeğer Olacak Nerdeyse :D

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
farkinda misiniz 11 sayfa sohbet ama elde var sifir. biraz mantikli konusup elimizdekileri gerceklestirmeye calismali.. su yazililarm bi bitseydi.

PriZm

PriZm

Üye
Evet yaw arkadaşlar yaratıcı düşünün hayalperest olmayın:ehe

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Beyler mantıklı şeyler düşünelim ki uğraşalım yaparız bunu biz diyebilelim...

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Şu An için en mantıklısı Ekran yatay oldugunda Kenarda olan Seçenekler ve Çıkış yazısının alta alınması. Yapılmaz mı bu ? C6 fw de ev ekranındayken zaten bu şekilde fakat menü ye girince kenara geçiyor.

PriZm

PriZm

Üye
PNHT bunun üzerinde uğraşıyor zaten.

daha başka şeyler...:ehe

PriZm

PriZm

Üye
Ver symbian^3 ün kaynak kodlarını uğraşayım:ehe

PriZm

PriZm

Üye
Git Symbian^3 lü bir telefona rompatcher yükle rom dosyasını kap gel:ehe

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
yav arkadaşlar ben de c6 da 3 ev ekran isityorum bunun üzerine uğraşmak istiyorum n8 gibi yani

ama nereden başlayacağım bilmiyom bu işe n8 in roft unu açsam ekranı 3 eden hangi mod bulsam 5800 a uygulasam böyle bir yol izlesem olur mu

Üst Alt