Fazla da abartmadan (: 40-50 mb ram la o is mumkun degil benceBen eğer mümkünse ustalarımızdan flash10 destekli fw temenni ediyorum
Ben eğer mümkünse ustalarımızdan flash10 destekli fw temenni ediyorum

hxüxsxaxm kardesm sensorlerin iphone gibi cevirdigin yone donmesi mumkun mu ?
c6 yetmez bize Symbian^3 veya android isteriz![]()

iphone seklinde dedigimden kastim bu idi (;Ya arkadaşalr bu c6 da ekranı ana menüde sadece sol tarafa yatırıyorlar peki bunu bi de sağ tarafa yatırabilseler de iki taraflı yatsa bunu yapabilir miyiz acaba ? C 6 da
[sıze=4]iphone seklinde dedigimden kastim bu idi (;[/sıze]
işte kardeşim bu gün bende ıphone 4 aldım elime manyak bi şey ve hayal ettim bu neden 5800 da olmasın diye ama neyse bakalımişte kardeşim bu gün bende ıphone 4 aldım elime manyak bi şey ve hayal ettim bu neden 5800 da olmasın diye ama neyse bakalım
sadece sensor konusunda degil diger farkli tum goruslerimiz hakkinda tartisalm. mesela ekran dondugunde 5800 da secenekler ve cikis tusu saga geliyor n8 de ise altta bence altta olmasi daha kullanisli boyle bi mod var mi ?
--------------- Ekleme ---------------
EVET EVET DÜN FORUMDA GÖRMÜŞTÜM BİRİ PAYLAŞ MIŞTI AMA GERİ BULAMADIM GÜZEL OLURDU SADECE ANA EKRANDA DEİL DE MENÜ SEÇENEKLERİ DE ALTTA OLSA VALLA PERFEK OLUR
android mükemmel bir işletim sistemi bence ama n900 kullandığı maemo gibi bir işletim sistemi olamaz mükemmel bir sistem açık kaynak kodlarıyla yapamayacağınız uygulama yok....![]()
android işte keşke bir olsa 5800 a o da manyak olur da nerde nezaman olacak![]()
sadece sensor konusunda degil diger farkli tum goruslerimiz hakkinda tartisalm. mesela ekran dondugunde 5800 da secenekler ve cikis tusu saga geliyor n8 de ise altta bence altta olmasi daha kullanisli boyle bi mod var mi ?
EVET EVET DÜN FORUMDA GÖRMÜŞTÜM BİRİ PAYLAŞ MIŞTI AMA GERİ BULAMADIM GÜZEL OLURDU SADECE ANA EKRANDA DEİL DE MENÜ SEÇENEKLERİ DE ALTTA OLSA VALLA PERFEK OLUR
android işte keşke bir olsa 5800 a o da manyak olur da nerde nezaman olacak![]()
Android'in 2.1 sürümünü kullandım xperia x10 minide mükemmel işletim sistemi çok hızlı bence 5800 uyarlanabilir ama işlemci izin vermiyor başka işletim sistemi kurmaya karışık bu işler ya....