C6 Arayüzünden Sizde Mi Sıkıldınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
C6 Arayüzünden Sizde Mi Sıkıldınız ?
Arkadaşlar cfw'ler artık ufak tefek farklılıklar dışında hep Aynı görüntü aynı mod'lar yaklaşık olarak aynı hız ..
Daha yenilikçi değişik fikirleriniz varsa bence Burda tartışalım Ustalarımız uygulasın..:sopa:

• Beğen
Tepkiler: anyy_ra ve hxüxsxaxm

fakir13

Üye
Ben eğer mümkünse ustalarımızdan flash10 destekli fw temenni ediyorum

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
hxüxsxaxm kardesm sensorlerin iphone gibi cevirdigin yone donmesi mumkun mu ?

PriZm

PriZm

Üye
sensör kodlarıyla oynamak gerek:hmmm pnht bir ara bunun üzerinde uğraşıyordu sonra konu yazısının yanına "Failed" (başarısız) yazmışlardı:hmmm

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Artik farkli biseyler yapmali bence oyna kodlarla (;

Quantanium

Quantanium

Üye
En güzeli v52.0.101 :D Doğan görünümlü şahin yapmaktan sıkılmadınızmı hala :D 5800 kardeşim bu c6 değil :D

PriZm

PriZm

Üye
c6 yetmez bize Symbian^3 veya android isteriz:naughty::d:

• Beğen
Tepkiler: btrmbtrm
hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
hxüxsxaxm kardesm sensorlerin iphone gibi cevirdigin yone donmesi mumkun mu ?

Programla mümkün s60 3rd yani n96 kullanıyorken böyle bir program kullanıyordum ama ismini unuttum.... :S bulursam paylaşırım... Umarım s60 5th olanı bulurum...

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
TÜM ARKADAŞLARA KATILIYORUM VALLA FARKLI BİR ŞEYLER YAPMAK FARZ OLDU BU CFW LERDE :oke:

Quantanium

Quantanium

Üye
Binh24 aciklama yapti n97 FW sini port ediyormuş şimdide :D

PriZm

PriZm

Üye
zaten yokmuydu?:ehe yoksa o mini versiyonumuydu?:hmmm

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Ya arkadaşalr bu c6 da ekranı ana menüde sadece sol tarafa yatırıyorlar peki bunu bi de sağ tarafa yatırabilseler de iki taraflı yatsa bunu yapabilir miyiz acaba ? C 6 da

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
c6 yetmez bize Symbian^3 veya android isteriz:naughty::d:

Android mükemmel bir işletim sistemi bence ama n900 kullandığı maemo gibi bir işletim sistemi olamaz mükemmel bir sistem açık kaynak kodlarıyla yapamayacağınız uygulama yok.... :ehe

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşalr bu c6 da ekranı ana menüde sadece sol tarafa yatırıyorlar peki bunu bi de sağ tarafa yatırabilseler de iki taraflı yatsa bunu yapabilir miyiz acaba ? C 6 da
iphone seklinde dedigimden kastim bu idi (;

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
[sıze=4]iphone seklinde dedigimden kastim bu idi (;[/sıze]

:) işte kardeşim bu gün bende ıphone 4 aldım elime manyak bi şey ve hayal ettim bu neden 5800 da olmasın diye ama neyse bakalım

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
sadece sensor konusunda degil diger farkli tum goruslerimiz hakkinda tartisalm. mesela ekran dondugunde 5800 da secenekler ve cikis tusu saga geliyor n8 de ise altta bence altta olmasi daha kullanisli boyle bi mod var mi ?

--------------- Ekleme ---------------

:) işte kardeşim bu gün bende ıphone 4 aldım elime manyak bi şey ve hayal ettim bu neden 5800 da olmasın diye ama neyse bakalım

bende oyle dedim insallah patlayip gidecek (;

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
sadece sensor konusunda degil diger farkli tum goruslerimiz hakkinda tartisalm. mesela ekran dondugunde 5800 da secenekler ve cikis tusu saga geliyor n8 de ise altta bence altta olmasi daha kullanisli boyle bi mod var mi ?

:) EVET EVET DÜN FORUMDA GÖRMÜŞTÜM BİRİ PAYLAŞ MIŞTI AMA GERİ BULAMADIM GÜZEL OLURDU SADECE ANA EKRANDA DEİL DE MENÜ SEÇENEKLERİ DE ALTTA OLSA VALLA PERFEK OLUR :aha:

android mükemmel bir işletim sistemi bence ama n900 kullandığı maemo gibi bir işletim sistemi olamaz mükemmel bir sistem açık kaynak kodlarıyla yapamayacağınız uygulama yok.... :ehe

android işte keşke bir olsa 5800 a o da manyak olur da nerde nezaman olacak :)

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye

:) EVET EVET DÜN FORUMDA GÖRMÜŞTÜM BİRİ PAYLAŞ MIŞTI AMA GERİ BULAMADIM GÜZEL OLURDU SADECE ANA EKRANDA DEİL DE MENÜ SEÇENEKLERİ DE ALTTA OLSA VALLA PERFEK OLUR :aha:

android işte keşke bir olsa 5800 a o da manyak olur da nerde nezaman olacak :)

Android'in 2.1 sürümünü kullandım xperia x10 minide mükemmel işletim sistemi çok hızlı bence 5800 uyarlanabilir ama işlemci izin vermiyor başka işletim sistemi kurmaya karışık bu işler ya.... :)

Üst Alt