C6 Arayüzünden Sizde Mi Sıkıldınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Son bi şey daha arkadaşlar bunu da değerlendirin n8 de 3 adet ev ekranı var c6 da neden olmasın 3 . ü ev ekranı bunu da bir ele alın ustalarım

PriZm

PriZm

Üye
hehe:D 5800 daha c6 daki 1 ekranı zor kaldırıyor 3 ekranı kaldırabiliecekmi?:ehe

cmnn

cmnn

Üye
x6yla ilgilenen yokmu :D

PriZm

PriZm

Üye
x6 nın daha 5800 gibi popüler olması için 1 fırın ekmek lazım:ehe:d:

estami

Üye
Hüsam üstad N8 görsellik c6 hız stabilite karar senin 2 şekildede yayınla bence:)

PriZm

PriZm

Üye
keşke 5800 da bir tuş olsa ona baınca hafıza kartını ram olarak kullanmaya başlasa:ehe

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Daha fantastik fikri olan (;

cmnn

cmnn

Üye
Windows 7 flash belleği ram olarak kullanmana izin veriyor onun gibi olsa gerek senin istediğin... :)

--------------- Ekleme ---------------

X6yı sat 5800 al ne deyim.... :ehe

daha yeni aldım x6yı :D

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Hüsam üstad N8 görsellik c6 hız stabilite karar senin 2 şekildede yayınla bence:)

Çok zaman alır konu açmak upload filan ama ikisinide yapasım var... :) önce c6 ikonlusunu altına n8 ikonlusunu... :)

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
[sıze=4]daha fantastik fikri olan (;[/sıze]

daha fantastik fiir istiyorsan bunu dinle 5800 a birebir windows xp kursak c tlefon hafızası olsa e yereldisk olsa hafıza kartı haa tamam vin95 kuruluyor ama bot la falan bu direk işletim sistemi olsaa bilgisayara nasıl kuruyorsan öyle olsa istediğin her şeyi izleyebilsen

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
cmnn

cmnn

Üye
etraftaki herkeste 5800 var bi ara düşündümde hafızası aklımı caydırdı işte :D

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
etraftaki herkeste 5800 var bi ara düşündümde hafızası aklımı caydırdı işte :d

kardeşim tak 8 gb tı 5800 a al saha hafıza eminim denemedim ama 16 gb tı da destekliyordur 5800 :) x6 deil 5800 al derdik eğer başta bilseydik

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
evet eglenceli (; 5800 kullanicisiyla arasinda bi bag olusturuyo birakasin satasin gelmiyo hele bi de cfw isine girdiysen.. 5800 la aranizda takao yla beybladesi (topaci) gibi bi bag oluyo ahah (;

• Beğen
Tepkiler: hxüxsxaxm
cmnn

cmnn

Üye
5800ın cfwleri x6 ya uyarlanamazmı??

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
evet eglenceli (; 5800 kullanicisiyla arasinda bi bag olusturuyo birakasin satasin gelmiyo hele bi de cfw isine girdiysen.. 5800 la aranizda takao yla beybladesi (topaci) gibi bi bag oluyo ahah (;

:d::ehe:aha: TEK HATA YAPMIŞIM ZAMANINDA 5800 IN MAVİSİNİ ALMIŞIM KEŞKE KIRMIZISINI ALSAYDIM DAHA HIŞ DURUYO AMA KANKAM GİBİ OLDU ARTIK TELEFONUM BEN NASIL UYARLARSAM ÖYLE ÇALIŞIYO :)

Üst Alt