C6 Arayüzünden Sizde Mi Sıkıldınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aslında c6 degilde mesela htc veya android ev ekranlı fwler yapılabilir.ama ben modlamadan anlamadıgım için ustalar yapar anca.biraz üstünde durun derim...

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Android'in 2.1 sürümünü kullandım xperia x10 minide mükemmel işletim sistemi çok hızlı bence 5800 uyarlanabilir ama işlemci izin vermiyor başka işletim sistemi kurmaya karışık bu işler ya.... :)
--------------- Ekleme ---------------

:) HÜSAM AKRDEŞİM 5800 I SÖKELİM İ 5800 IN BORDUNUN ÜZERİNDEKİ İZİN VERMEYEN Ö İŞLEMCİYİ İLE ANDROİD İN İŞLEMCİSİNİ DEĞİŞTİRELİM :naughty::naughty::naughty: BİLİYORUM SAÇMA GELİR AMA HAYAL YA BU O ZMAN İZİN VERİR İŞLEMCİSİ 5800 IN :aha::d::d:

estami

Üye
En güzeli v52.0.101 :D Doğan görünümlü şahin yapmaktan sıkılmadınızmı hala :D 5800 kardeşim bu c6 değil :D

Üstad senin yeni fw'ni yayınladıpın daily'de bahsettiğin şekilde "Xtron" isminde bir fw'yi nandoo58 diye bir arkadaş çıkarttı 5800 üzerinden ama görsellik ve değişiklik yaptığı özellikler mükemmel indirme linkine ulaşamadım/ulaşılmıyoır yoksa deneyecektim.

Diğer türlü Hüssam üstadın yeni fw'sini bekliyorum.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Üstad senin yeni fw'ni yayınladıpın daily'de bahsettiğin şekilde "Xtron" isminde bir fw'yi nandoo58 diye bir arkadaş çıkarttı 5800 üzerinden ama görsellik ve değişiklik yaptığı özellikler mükemmel indirme linkine ulaşamadım/ulaşılmıyoır yoksa deneyecektim.

Diğer türlü Hüssam üstadın yeni fw'sini bekliyorum.

Hazır sayılır sadece n8 ikon mu kullansam c6 ikon mu kullansam diğe düşünüyorum bu ara hüsam dersen daha ii tek s.... :)

estami

Üye
Hazır sayılır sadece n8 ikon mu kullansam c6 ikon mu kullansam diğe düşünüyorum bu ara hüsam dersen daha ii tek s.... :)

Eyvallah Hüsam üstad bence (kendi fikrim) N8 ikonları daha şık duruyor forumdada gördüğüm kadarı ile N8 ikonları isteniyor,İyi çalışmalar kolay gelsin

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
sensor olayini da kat fw ye (;

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Eyvallah Hüsam üstad bence (kendi fikrim) N8 ikonları daha şık duruyor forumdada gördüğüm kadarı ile N8 ikonları isteniyor,İyi çalışmalar kolay gelsin

Söyle bişey var bide c6 ikonları kullanırsam daha küçük olduğu için fw daha hızlı ve stabil çalışıyor.... :)

MusTy57

MusTy57

Üye
Ya arkadaşalr bu c6 da ekranı ana menüde sadece sol tarafa yatırıyorlar peki bunu bi de sağ tarafa yatırabilseler de iki taraflı yatsa bunu yapabilir miyiz acaba ? C 6 da

sadece sensor konusunda degil diger farkli tum goruslerimiz hakkinda tartisalm. mesela ekran dondugunde 5800 da secenekler ve cikis tusu saga geliyor n8 de ise altta bence altta olmasi daha kullanisli boyle bi mod var mi ?

Kesinlikle bu ikisi olması muhtemel en güzel şeylerden ikisi ilki biraz zor görünüyor fakat sadece ikinicide çok süper olur...

estami

Üye
Söyle bişey var bide c6 ikonları kullanırsam daha küçük olduğu için fw daha hızlı ve stabil çalışıyor.... :)

işte o konuda birşey diyemem uzman sensin hangisi daha stabil ve katkı sağlayacaksa o olsun o zaman bence

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
akici calismasi daha onemli bence (:

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
çekiyoruz ama 5800 da mıknatıs etkisi var bırakamıyorsun nedense:ehe

5800 ı tanıdım hayatım alt üst oldu :) ne telefonmuş arkadaç ya deli ediyo inanın açıkçası şimdi bi c fw yaptım 5 temalı en son çıkan modlar var 1,5 veya 2 güne yakın şarjı gidiyor petrol blue de ikonlar c6 diğer orjinal temalarında ikonlar n8 :) daha ne diyeyim efekelr de işte idare edr kamera falan hatası yok tamammen kayboldu attığımdan beri 50 keredenedim almadım ve son bi şey daha bilginiz olsun c6 da geliştirilmiş yakınlaştırma modunu atınca ses tışundan yakınlaştırma olmuyor iptal oluyor sadece ekrandan dokunarak yakınlaştırıyorsun ama köpek gibi yakınlaştırıyo p zaman :) :)

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
çekiyoruz ama 5800 da mıknatıs etkisi var bırakamıyorsun nedense:ehe

çekiyoruz ama bundan sonra nokianın başka telefonunu kullanmam hepsi aynı 5800dan sonra n900 geçiş yaparım en fazla telefon dehşet 1.2ghz işlemci 1gb sanal bellek open gl destekli 3d hızlandırıcı maemo işletim sistemi... üstelik çift işletim sistemi kullanabiliyorsunuz telefonda bir tarafta android diğer tarafta maemo... :D başlangıçta boot menü var bilgisayar gibi telefon... :D Ama Türkiye'de satışa sunulmadı... :s Yurd dışından getirtecem buda uzun bir zaman bekleyecem demek oluyor...

Üst Alt