Android'in 2.1 sürümünü kullandım xperia x10 minide mükemmel işletim sistemi çok hızlı bence 5800 uyarlanabilir ama işlemci izin vermiyor başka işletim sistemi kurmaya karışık bu işler ya....
--------------- Ekleme ---------------
HÜSAM AKRDEŞİM 5800 I SÖKELİM İ 5800 IN BORDUNUN ÜZERİNDEKİ İZİN VERMEYEN Ö İŞLEMCİYİ İLE ANDROİD İN İŞLEMCİSİNİ DEĞİŞTİRELİM
BİLİYORUM SAÇMA GELİR AMA HAYAL YA BU O ZMAN İZİN VERİR İŞLEMCİSİ 5800 IN
![]()
En güzeli v52.0.101Doğan görünümlü şahin yapmaktan sıkılmadınızmı hala
5800 kardeşim bu c6 değil
![]()
Üstad senin yeni fw'ni yayınladıpın daily'de bahsettiğin şekilde "Xtron" isminde bir fw'yi nandoo58 diye bir arkadaş çıkarttı 5800 üzerinden ama görsellik ve değişiklik yaptığı özellikler mükemmel indirme linkine ulaşamadım/ulaşılmıyoır yoksa deneyecektim.
Diğer türlü Hüssam üstadın yeni fw'sini bekliyorum.

Hazır sayılır sadece n8 ikon mu kullansam c6 ikon mu kullansam diğe düşünüyorum bu ara hüsam dersen daha ii tek s....![]()
Eyvallah Hüsam üstad bence (kendi fikrim) N8 ikonları daha şık duruyor forumdada gördüğüm kadarı ile N8 ikonları isteniyor,İyi çalışmalar kolay gelsin

Ya arkadaşalr bu c6 da ekranı ana menüde sadece sol tarafa yatırıyorlar peki bunu bi de sağ tarafa yatırabilseler de iki taraflı yatsa bunu yapabilir miyiz acaba ? C 6 da
sadece sensor konusunda degil diger farkli tum goruslerimiz hakkinda tartisalm. mesela ekran dondugunde 5800 da secenekler ve cikis tusu saga geliyor n8 de ise altta bence altta olmasi daha kullanisli boyle bi mod var mi ?
sensor olayini da kat fw ye (;

Söyle bişey var bide c6 ikonları kullanırsam daha küçük olduğu için fw daha hızlı ve stabil çalışıyor....![]()
doğru.N8 iconları yaklaşık 2-3 mb daha fazla ram yiyorlarSöyle bişey var bide c6 ikonları kullanırsam daha küçük olduğu için fw daha hızlı ve stabil çalışıyor....![]()

doğru.N8 iconları yaklaşık 2-3 mb daha fazla ram yiyorlar![]()

Bayağı farkediyor ama görünüm için değer mi diğe düşünüyorum...![]()
akici calismasi daha onemli bence (:

Ama N8 iconları olmadanda olmuyor be kardeşC6 ikon olsun hızlı olsun diyorsunuz yani....![]()
telefon zaten görsellikte özürlü iyice özürlü oluyor
Ama N8 iconları olmadanda olmuyor be kardeştelefon zaten görsellikte özürlü iyice özürlü oluyor
![]()

çekiyoruz ama 5800 da mıknatıs etkisi var bırakamıyorsun nedenseBu 5800dan çektiğim kadar hiçbir telefondan çekmedim ya....![]()

çekiyoruz ama 5800 da mıknatıs etkisi var bırakamıyorsun nedense![]()
ne telefonmuş arkadaç ya deli ediyo inanın açıkçası şimdi bi c fw yaptım 5 temalı en son çıkan modlar var 1,5 veya 2 güne yakın şarjı gidiyor petrol blue de ikonlar c6 diğer orjinal temalarında ikonlar n8
daha ne diyeyim efekelr de işte idare edr kamera falan hatası yok tamammen kayboldu attığımdan beri 50 keredenedim almadım ve son bi şey daha bilginiz olsun c6 da geliştirilmiş yakınlaştırma modunu atınca ses tışundan yakınlaştırma olmuyor iptal oluyor sadece ekrandan dokunarak yakınlaştırıyorsun ama köpek gibi yakınlaştırıyo p zaman

çekiyoruz ama 5800 da mıknatıs etkisi var bırakamıyorsun nedense![]()
başlangıçta boot menü var bilgisayar gibi telefon...
Ama Türkiye'de satışa sunulmadı...
Yurd dışından getirtecem buda uzun bir zaman bekleyecem demek oluyor...