PriZm
Üye
ben 32 gb gayet güzel çalıştırdım.çalıştırıyorumda16gbye kadar sorunsuz çalışır telefon...![]()

ben 32 gb gayet güzel çalıştırdım.çalıştırıyorumda16gbye kadar sorunsuz çalışır telefon...![]()

16gbye kadar sorunsuz çalışır telefon...![]()
5800ın cfwleri x6 ya uyarlanamazmı??

buna sevindim 16 gb tı desteklediğini bilmiyordum teşekkürler hüsam kardeşim

16 değil sen bu mesajın üstündeki mesaja bakbuna sevindim 16 gb tı desteklediğini bilmiyordum teşekkürler hüsam kardeşim

ben 32 gb gayet güzel çalıştırdım.çalıştırıyorumda![]()
ŞAŞIRDIM VALLAuyarlanır var üç beş tane zaten forumda...
--------------- Ekleme ---------------
bi link atabilirmisin hiç denk gelmedim![]()
16 değil sen bu mesajın üstündeki mesaja bak![]()
AT AT İÇİNE PC Yİ YEDEKLE DOLAR MI LA 32 GB DÜNYA YI ALIR 5800 O ZAMAN 
uyarlanır var üç beş tane zaten forumda...
bi link atabilirmisin hiç denk gelmedim![]()
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...n-c6-v20-042-fw-final-mart-2011-a-439183.html konuyu beğenmeyi unutma ama adam emek etmiş hazırlamış....![]()
of cok guldum buna (;AT AT İÇİNE PC Yİ YEDEKLE DOLAR MI LA 32 GB DÜNYA YI ALIR 5800 O ZAMAN
![]()
tek sorunu var müzik çalar ve galeri belirli bir düzeyden sonra gerçekten kasmaya başlıyorlar![]()

of cok guldum buna (;
32 GB 5800 DA 
of cok guldum buna (;
32 gb iimiş... 
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...n-c6-v20-042-fw-final-mart-2011-a-439183.html konuyu beğenmeyi unutma ama adam emek etmiş hazırlamış....![]()
ya bunu yüklemiştim bazı temalarda ev ekranında tuşları açan yer garip renklere giriyo![]()
ya bunu yüklemiştim bazı temalarda ev ekranında tuşları açan yer garip renklere giriyo![]()
bilmiyom valla ama ii fw yapar kotukoylu...
benim bilgisayar hala 80 gb8 yıldan beri hala çalışıyor külüstür
![]()
Bilgisayarında bilgisayarmış zamanının i7 işlemcili 4gb ramli bilgisayarı heralde 8 senedir kullandığına göre...![]()
bilmiyom valla ama ii fw yapar kotukoylu...
en son bunu yaptı kaç haftadır yapıtğı yok nasıl yapıldığını bilsem ben yapcam![]()
en son bunu yaptı kaç haftadır yapıtğı yok nasıl yapıldığını bilsem ben yapcam![]()
o temaları düzeltmeyle başla belki düzeltebilirsin sıfırdan uğraşmaktansa...![]()