C6- 5800 -V -52 Life hs Mükemel Bir fw by -rasim farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
sağolun kardeşler

ka'in

ka'in

Üye
rasim ustad bir arkadaş ovi sorununda bahs ediyordu belirtmek istedim senin fw yi çevremde 15 20 arkadaşım kulanıyor hepsinde ovi problemsiz güncelemeden bahs etmişsinde hani arkadaş yüklemede yada kartında bişey ekliyor olabilir

The CoRRe

The CoRRe

Üye
5250 ye yuklesem olr mu bu fw ?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş sadece 5800 içindir

ahmet1233

Üye
resimler nede kardeşimm........

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
resimler nede kardeşimm........
kardeş image hack ta sorun var bügün 3 kez upload etmeme ramen sorun çıkardı fakat resimlerin üzerine tıkladığınızda image hack sitesi üzerinde bakabiliyorsunuz

Hayalet-266

Üye
bu fw işinde fazla bilgim yoktur n73üm vardı 5800 bir haftadır kullanıyorum ama n73tede hep telefon yavaşlarsa falan orjinal fwsini kuruyordum nokia software updater ile şuan 5800 v52.007sini kuruyorum ama bu fwlerde benim dikkatimi çekiyor denemek istiyorum en azından çünkü bende aşırı derecede pil sorunu yaşıyorum benim sorum şu ben şimdi bu yada herhangi bir fw yüklersem ve varsayalım performansını yada başka bir şeyini beğenmedim orjinaline dönmek istiyorum bunu tekrar software updater ile sağlıyabilirmiyim birde bu fwlwerin hepsi hacklenmiş şekildemi bilgi verirseniz memnun olurum. . bu arada emeğine sağlık rasim kardeşim :D

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bu fw işinde fazla bilgim yoktur n73üm vardı 5800 bir haftadır kullanıyorum ama n73tede hep telefon yavaşlarsa falan orjinal fwsini kuruyordum nokia software updater ile şuan 5800 v52.007sini kuruyorum ama bu fwlerde benim dikkatimi çekiyor denemek istiyorum en azından çünkü bende aşırı derecede pil sorunu yaşıyorum benim sorum şu ben şimdi bu yada herhangi bir fw yüklersem ve varsayalım performansını yada başka bir şeyini beğenmedim orjinaline dönmek istiyorum bunu tekrar software updater ile sağlıyabilirmiyim birde bu fwlwerin hepsi hacklenmiş şekildemi bilgi verirseniz memnun olurum. . bu arada emeğine sağlık rasim kardeşim :D
kardeş emeye saygından dolayı teşekürler 1 bu fwde pil performansı çok iyi 2 özel yapılan fwlerin çoğu hacklıdır hackında herhangi bir zararı yoktur 3 diyelimki bu fwleri yükledin hoşuna gitmedi istediyin zaman orjinal fw ye dönersin nokia software ile yada jafla

memoxxxxx

Üye
rasim kardeş bu senin 6 ev ekranlı fwne widget eklemeye çalıştım ama fw yi mahf etim özelden bi yardımcı olabilirmisin

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
olur kardeş neyse sorunun yardımcı olmaya çalışırım

bihterberk

Üye
Öncelikle teşekkürler Yalnız denemeden önce bir konudfa yardım istiyorum .Orjinale dönmek istersek nokia software demişsiniz bu yazılım güncelleme olarakmı veya nasıl atılıyor öğrenmek istiyorum.Kusura bakmayın acemiyiz.Yardımınız için Şimdiden teşekkürler

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkürler Yalnız denemeden önce bir konudfa yardım istiyorum .Orjinale dönmek istersek nokia software demişsiniz bu yazılım güncelleme olarakmı veya nasıl atılıyor öğrenmek istiyorum.Kusura bakmayın acemiyiz.Yardımınız için Şimdiden teşekkürler
rica ederim kardeş orjinale dönmek isterseniz bunun 2 yolu var nokia software ile günceleme yaparak orjinal 5800 yazılımına dönüyorsunuz 2 orjinal fw yi indirip jafla telefonunuza flaşlıyosunuz bu kadar

memoxxxxx

Üye
kardeş dediyin gibi yaptım hazır rofs2 dosyalarını atım paketin içine ama olmadı biz yapamıyoruz ya

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu işler emek ve uğraş ister sanıldığı kadar basit deyil uğraşacaksın

memoxxxxx

Üye
haklısın ustad yardımın için sağol

wettoo

wettoo

Üye
abi süper olmuş valla çok teşekkür ederim yaaa :D

ama menuye saat koysaydın çok daha tatlı olurdu valla çok sagol çok güzel olmuş ellerin dert görmesin

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
abi süper olmuş valla çok teşekkür ederim yaaa :D

ama menuye saat koysaydın çok daha tatlı olurdu valla çok sagol çok güzel olmuş ellerin dert görmesin
güle güle kulan

wettoo

wettoo

Üye
Ya abi bu işlemleri yine aynen yaptım ama telefon açılmıyor yaaa :(((( neden böyle oluyor yaaaa lütfen bi yardım et abi şimdi bütün işlemler bittikten sonra nokia yeri gelmiyor ekranda renkler çıkıyor kapanıyor sonra usb den çıkarıyorum açıyorum acılmıyor ekranda renkli renkli şeyler çıkıyor kapanıyor... Lütfen acil yaaa

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Ya abi bu işlemleri yine aynen yaptım ama telefon açılmıyor yaaa :(((( neden böyle oluyor yaaaa lütfen bi yardım et abi şimdi bütün işlemler bittikten sonra nokia yeri gelmiyor ekranda renkler çıkıyor kapanıyor sonra usb den çıkarıyorum açıyorum acılmıyor ekranda renkli renkli şeyler çıkıyor kapanıyor... Lütfen acil yaaa
özelden cvb ladım kardeş yazdıklarımı aynen yap düzelir

Üst Alt