kardeş image hack ta sorun var bügün 3 kez upload etmeme ramen sorun çıkardı fakat resimlerin üzerine tıkladığınızda image hack sitesi üzerinde bakabiliyorsunuzresimler nede kardeşimm........

kardeş emeye saygından dolayı teşekürler 1 bu fwde pil performansı çok iyi 2 özel yapılan fwlerin çoğu hacklıdır hackında herhangi bir zararı yoktur 3 diyelimki bu fwleri yükledin hoşuna gitmedi istediyin zaman orjinal fw ye dönersin nokia software ile yada jaflabu fw işinde fazla bilgim yoktur n73üm vardı 5800 bir haftadır kullanıyorum ama n73tede hep telefon yavaşlarsa falan orjinal fwsini kuruyordum nokia software updater ile şuan 5800 v52.007sini kuruyorum ama bu fwlerde benim dikkatimi çekiyor denemek istiyorum en azından çünkü bende aşırı derecede pil sorunu yaşıyorum benim sorum şu ben şimdi bu yada herhangi bir fw yüklersem ve varsayalım performansını yada başka bir şeyini beğenmedim orjinaline dönmek istiyorum bunu tekrar software updater ile sağlıyabilirmiyim birde bu fwlwerin hepsi hacklenmiş şekildemi bilgi verirseniz memnun olurum. . bu arada emeğine sağlık rasim kardeşim![]()
rica ederim kardeş orjinale dönmek isterseniz bunun 2 yolu var nokia software ile günceleme yaparak orjinal 5800 yazılımına dönüyorsunuz 2 orjinal fw yi indirip jafla telefonunuza flaşlıyosunuz bu kadarÖncelikle teşekkürler Yalnız denemeden önce bir konudfa yardım istiyorum .Orjinale dönmek istersek nokia software demişsiniz bu yazılım güncelleme olarakmı veya nasıl atılıyor öğrenmek istiyorum.Kusura bakmayın acemiyiz.Yardımınız için Şimdiden teşekkürler
güle güle kulanabi süper olmuş valla çok teşekkür ederim yaaa![]()
ama menuye saat koysaydın çok daha tatlı olurdu valla çok sagol çok güzel olmuş ellerin dert görmesin
((( neden böyle oluyor yaaaa lütfen bi yardım et abi şimdi bütün işlemler bittikten sonra nokia yeri gelmiyor ekranda renkler çıkıyor kapanıyor sonra usb den çıkarıyorum açıyorum acılmıyor ekranda renkli renkli şeyler çıkıyor kapanıyor... Lütfen acil yaaaözelden cvb ladım kardeş yazdıklarımı aynen yap düzelirYa abi bu işlemleri yine aynen yaptım ama telefon açılmıyor yaaa((( neden böyle oluyor yaaaa lütfen bi yardım et abi şimdi bütün işlemler bittikten sonra nokia yeri gelmiyor ekranda renkler çıkıyor kapanıyor sonra usb den çıkarıyorum açıyorum acılmıyor ekranda renkli renkli şeyler çıkıyor kapanıyor... Lütfen acil yaaa