c6-01 wireless nete bağlanıyor fakat sayfaları açmıyor.yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehsell

mehsell

Üye
ayarlar-baglantı-ayarlar-hedefler internetin içindekileri wap servislerine at sadece kendi wlanın kalsın kendi wlanını öncelik bir yap belki bu çözer..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Web tarayıcı/ayarlar/genel/Erişim noktası default olarak "Ana şebekede" olarak geliyor diye hatırlıyorum
bu ayarı "Gerektiğinde sor" olarak değiştirip diğer bağlantı noktaları ile de deneyin

gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
hala yok arkadaşlar burda önerilenlerin hepsini yaptım ancak hala movie teasers da sistem hatası diyor ve sosyal ağlarda beyaz ekran açılıp tekrar kapanıyor facebok twitter seçim ekranı gelmiyor. ama bunun dışındaki tüm sorunlar çözüldü nokia mağaza diğer uygulamalar ve tarayıcıdan nete girme normal. fakat ddiğim gibi diğer sorunlar devam ediyor.bunun için de flash atmak istemiyorum tekrar. ne yapacağım bilmiyorum gerçekten...

mehsell

mehsell

Üye
bencede o dediğin programları en fazla 2 kez açmısımdır hiç gereği yok canını sıkmana deymez..

• Beğen
Tepkiler: gkyrn
gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar evet haklısınız çok kafaya takılcak bi sorun değil değil zaten ama neden olduğun merak ettim sadece.ilgilenen ve cevaplayan herkese teşekkürler tekrar:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt