c6-01 wireless nete bağlanıyor fakat sayfaları açmıyor.yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 wireless nete bağlanıyor fakat sayfaları açmıyor.yardım!!
Arkadaşlar merhaba;
benim c6-01 dün sapıttı. evdeki wireless a bağlanıyorum bağlandı gözüküyor fakat tarayıcıyı açtığımda google dışında hiç biyere bağlantı sağlayamıyor. Ama google a giriyor. Hatta google da arama yaptığımda örneğin gmail yazıp aradığımda aramayı da yapıyor fakat sonuç olarak gmail terimleri hiç bir belgeyle eşleşmedi uyarısı çıkıyor ve diğer net kullanan uygulamalara da bağlantı sağlayamıyor. Sosyal ağlar açılmıyor movie teasers sinemA uygulaması mail gibi uygulamalarda bağlantı sağlanamıyor.Sadece google girip sonuç bulamadığı bi arama yapabiliyorum ama wireless a bağlıyım??
Bu neden olabilir ve ne yapmalıyım? Başına hiç böyle birşey gelen var mı? Yardımcı olmanızı bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

cyber

cyber

Üye
bu sorun bende de var bağlanıyo ama interneti kullanamıyorum

gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba;
benim c6-01 dün sapıttı. evdeki wireless a bağlanıyorum bağlandı gözüküyor fakat tarayıcıyı açtığımda google dışında hiç biyere bağlantı sağlayamıyor. Ama google a giriyor. Hatta google da arama yaptığımda örneğin gmail yazıp aradığımda aramayı da yapıyor fakat sonuç olarak gmail terimleri hiç bir belgeyle eşleşmedi uyarısı çıkıyor ve diğer net kullanan uygulamalara da bağlantı sağlayamıyor. Sosyal ağlar açılmıyor movie teasers sinemA uygulaması mail gibi uygulamalarda bağlantı sağlanamıyor.Sadece google girip sonuç bulamadığı bi arama yapabiliyorum ama wireless a bağlıyım??
Bu neden olabilir ve ne yapmalıyım? Başına hiç böyle birşey gelen var mı? Yardımcı olmanızı bekliyorum...

yok mu arkadaşar yardımcı olabilecek olan? movie teasers da sistem hatası diyor nokia mağaza ya bağlanamadı hatası veriyor şu an..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Web tarayıcıya gir. Ayarlardan genel e gir. En üstte Erişim Noktası nda gerektiğinde sor yap.
Tarayıcıyı açınca bağlantını seçersin. Muhtemelen bu ayardan kaynaklanıyor Hatta Ovi hatası da burdan kaynaklanıyordu sanırım

gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
Web tarayıcıya gir. Ayarlardan genel e gir. En üstte Erişim Noktası nda gerektiğinde sor yap.
Tarayıcıyı açınca bağlantını seçersin. Muhtemelen bu ayardan kaynaklanıyor Hatta Ovi hatası da burdan kaynaklanıyordu sanırım

bu da sorunu çözmedi zaten daha önce normal ayarlarda sorunsuz kullanıyordum bu şekle getirmeden.başka fikri olan arkadaşlar??

salihk

salihk

Emekli Yönetici
erişim noktasını silip tekrar wireless la baglanmayı dene ?

aligulcan7

Üye
arkadslar bende bir haftadır c6-01 kullanıyorum bu sorun bendede var nasıl duzeltilir kesin çözüm bilen yokmu?

marsharun

marsharun

Üye
Evet bu sıkıntı bende de var malesef çözüm bilen yok mu?

gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
yardım arkadaşlar yardım lütfen

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde hiç ole bir sorun olmadı ya bn telefonu hiç mıncıklamıyom yada sız baya iyi mıncıklıyonuz

gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
bnde hiç ole bir sorun olmadı ya bn telefonu hiç mıncıklamıyom yada sız baya iyi mıncıklıyonuz
valla kardeşim ben hiç uygulama bile yüklemiyorum karıştırmayı bırak.anlamadım neden böyle olduğunu durduk yerde. kimsenin de bi fikri yok heralde yardımcı olacak.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
valla kardeşim ben hiç uygulama bile yüklemiyorum karıştırmayı bırak.anlamadım neden böyle olduğunu durduk yerde. kimsenin de bi fikri yok heralde yardımcı olacak.

Bence sen en iyisi bi hard Format at sorunun tamamiyle çözülür ama Format atmadan önce rehberini yedekle kigitmesin numaralar

resimde gördüğün işlemleri sırası ile yapıcaksın Telefon Kapalıyken Yapman gerekiyor
1 - Ses kısma tuşu
2 - Kamera tuşu
3 - Menü tuşu
4 - telefon aç kapat tuşu tuşları basılı tutuyorsun 10 saniye kadar bekle sonra ülke ayarlarını ve saat guncelle Sorunun kalmaz

curse.

Üye
kardeş c7 ye belle yükledim bendede bazen oluyor telefon yada modeme reset atınca düzeliyor başka bir yol bilmiyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
dns ayarlarını değiştirin belki girer

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Arkadaşım tarayıcıdan dediğim ayarı doğru yaptıysan bağlantı noktası seçmen için bir pencere çıkması lazımdı, çıktı mı?
Çıktıysa neler vardı o bölümde? Muhtemelen Ayarlar/Bağlantı/Ayarlar/Hedefler bölümündeki Erişim noktalarında bir sorun var
Eğer ki hiç çözemezsen telefonun rehber, mesajlar ve ajandayı falan Nokia Suit ile bilgisayara yedekle sonra da yukarıda arkadaşın dediği gibi format at

nadir_89

nadir_89

Üye
pc den wifi şif-re-si-ni wpa2 yap düzelir

tarxhn

tarxhn

Üye
ben nerde girersem gireyim 2dk sonra tarayıcı otomatik atıyor.. :(

gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
pc den wifi şif-re-si-ni wpa2 yap düzelir

yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim .:tşk: soft format attım teli yedekleyip sonra onra sitemi yeniden yükedim nokia suite den daha sonra da yedeği yeniden yükledim. şu an nete girebiliyorum normal olarak ancak movie teasers da hala sistem hatası diyor ve açılmıyor. aynı şekilde sosyal ağlarda da beyaz ekran geliyor hiç birşey açılmadan kapanıyor. başka fikri olan var mı bu sorunlar için???belleyi mi beklesem acaba onu yükleyince düzelir belki.:vur

hasan356

hasan356

Üye
İnternet ayarlarından gizlilik > gizlilik verilerini sil > tümü dersen tamamdır hafıza dolmuştur o yüzden bendede oluyo ara ara hafızayı boşaltmak lazım..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
format sonrası da yukarıda yazdığım ayarları kontrol ettin mi? ben format attığımda böyle bir sorun olmuştu yukarıda yazdığım ayarlardan hallettim aynı şekilde arkadaşımın c7 ye de format attık onda da oviye falan bağlanmıyordu onu da yine erişim noktası ayarlarından halletmiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt