En Kullanışlı Chrome Eklentileri

Sponsorlu Bağlantılar

hamzadernek

hamzadernek

Üye
    Konu Sahibi
En Kullanışlı Chrome Eklentileri

Google Chrome; hızlı ve sorunsuz çalışması nedeniyle kullanıcılar arasında en çok tercih edilen tarayıcılardan biri.Geniş eklenti menüsü ile başka uygulamalara ihtiyaç duymadan işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.


Bu eklentiler sayesinde günlük işlemlerinizi ekstra bir programa ihtiyaç duymadan yapabilmenizi sağlayan ve rahat bir internet deneyimi sunan tarayıcı için en çok tercih edilen 5 kullanışlı eklentiyi sizler için inceledik.

  • Gmail Offline
İsminden de anlaşılacağı üzere Google'nin e-posta servisini internet erişime sahip olamasınız dahi kullanbilmenize olanak sunan bir eklenti.İnternet bağlantınız olmadığı zmanlarda e-posta oluşturup düzenleme yapabildiğiniz eklenti sayesinde silme ve arşivleme işlemlerini de yapabilirsiniz.

Siz internete bağlandığınız anda sekronize olup yaptığınız işlemlerin aktif hale gelmesine imkan sunuyor.Sade ve kullanışlı arayüzü sayesinde kolay kullanım imkanı sunuyor.

  • Bitly
Belki de sürekli kullandığımız kısaltma servislerinden biri olan Bitly'nin eklentisi sayesinde çok sayıda bağlantıyı paylaşmanıza ve yönetmenize olanak sunan eklenti.

Eklenti sayesinde ürettiğiniz linklerinizi yönetme, tıklanma sayılarını takip etme ve sosyal medyada kolay paylaşım imkanı sunuyor.Ayrıca eklenti yardımıyla linklerinizi düzenleyerek tekrar yönetme imkanı sunuyor.

  • Photo Zoom For Facebook
Her gün defalarca ziyaret ettiğimiz sosyal medya sitesi Facebook'taki fotoğraf albümlerinizi görüntülemenize,yeni fotoğraf eklemenize ve seçtiğiniz resimleri albümleri indirerek bilgisayarınıza yedekleme imkanı sunuyor.

Eklenti sayesinde sosyal medya üzerinde ki resimlerinizi yönetme imakanı bulurken resimlere değişik efektler vererek onları eğlenceli hale getirebilme imkanı sunuyor.

  • Google Mail Checker
Google'nin e-posta servisi Gmail'e gelen okunmamış e-postalarınızı Gmail'e giriş yapmandan okuyabilme ve yönetebilme imkanı sunan eklenti sayesinde bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Ayrıca eklenti yardımıyla Gmail hesabınıza kolaylıkla tek tıkla giriş yapabilme imkanı sunan eklenti tarayıcınızın sağ üst kısmında yer alan eklenti sayesinde okunmamış e-postalarınızın sayısını da görüntülebilirsiniz.

  • Turn Off the Lights
Eklenti yardımıyla tarayıcınız üzerinde film ya da video izlerken tıpkı sinemada olduğunuz gibi sadece videoya odaklanabilmenizi sağlayan araç.Videonun olduğu bölüm haricinde ki bölümleri karartarak sadece filme odaklanmanızı sağlayan eklenti sayesinde videoları izlerken sinema keyfi yaşamanıza imkan sunuyor.

Gün içerisinde sıklıkla kullandığımız Google Chrome'nin sunmuş olduğu eklentiler sayesinde günlük işlerinizi başka bir programa ihtiyaç duymadan yapabilmenize imkan sunan eklentilerden bazılarını anlattık.Sizde Chrome'nin sunmuş olduğu eklentileri ziyaret ederek kullanım kolaylığı sağlayabilirsiniz.

Kaynak : Sosyalid.Net
 
Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR


Marco Laren

Marco Laren

Üye
Tesekkurler
 
EmRe Akyldz

EmRe Akyldz

Üye
adblock uda unutmayalım lütfen reklam engelliyo
 
Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
:çay:
 


Üst Alt