C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
çalışmaz tabi sadece c6-01 için.

isamey

Üye
Teşekkürler belco

SilentOne

SilentOne

Üye
belco diyorsa doğrudur :D

volkaner79

Üye
Herşey iyi güzel de,iste(me)diğimiz programlari neden kaldiramiyoruz?
Mesela (bbc iplayer,enumbers)gibi.yada bir yolu varda ben nasil yaparim?

isamey

Üye
hord format attım telefon tertemiz oldu. ama dikkat etmek lazım
belco herşeyi gömülü yapmış dediğin ama demiş olduğun proğramları gömmemiş

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Herşey iyi güzel de,iste(me)diğimiz programlari neden kaldiramiyoruz?
Mesela (bbc iplayer,enumbers)gibi.yada bir yolu varda ben nasil yaparim?

​aynen bende kaldırmayı denedim ama olmuyor.soft format da şe yaramaz sanırım.gömülü neticede. üç parmak format belki..

Febris

Febris

Üye
Belco2 senden bişey istesem bide hiçbi artı program gömmeden temiz cfw yayınlasan? olmazmı :D

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
​aynen bende kaldırmayı denedim ama olmuyor.soft format da şe yaramaz sanırım.gömülü neticede. üç parmak format belki..

biraz zaman geçsin gereksiz tüm programları kaldıracam
fazla zamanım olmadıgı için bakamadım yakında güncelleme olacık
iyi eylenceler

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
biraz zaman geçsin gereksiz tüm programları kaldıracam
fazla zamanım olmadıgı için bakamadım yakında güncelleme olacık
iyi eylenceler

gereksiz 2 program var bbc i player ve e numbers.onun dışında hızı vs gayet güzel bence.bunları dikkate alırsan yeterli olur.Eline sağlık tekrar

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bekliyoruz dostum sağolasın..

jakobs21

Üye
bu cfw yi yükledim güzel teşekkürler belco2 bide bişi sorcam yüklediğim cfwde baska bi cfw yüklemek istersem aynen yüklicemmi yoksa farklı bişilermi yapcam bide bu cfwnin üstünne güncellemleri kurabiliyomuyum
son olarak telefonu orjinal haline getirebilirmiyim nasıl yapıcam hard format atabilirmiyim teşekkürler

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bunu phoneixle nasıl yüklerim bir yol gösterin lütfen

omer.1310

omer.1310

Üye
ben başka bi cfw kullanıyodum farklılık olsun diye onda güne yarım şarzla başlıyodum hiç bişey yapmıyodum sadece mesaj yazıyodum ama akşama kapanmış oluyodu telefon şimdi bu cfw de gerçekten fazlasıyla iyi şarz olayı... tabiki genel itibariylede güzel hatta mükemmel bi cfw bi kez daha anladım ki c6-01 e belco2 nin yaptığı cfw lerden başka cfw yüklenmez :D:D teşekkürler belco2...

alical33

alical33

Üye
yeni güncellemeyle iphone tarzı bi qwerty klavyede koyarsan süper olur yazılımın çok güzel grçekten gayet stabil ve hızlı çalışmalarınn devamını dilerim şimdiden kolay gelsin

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Ah be kardeşim. Şu yazılımı c7 yede yapsan ve parayla satsan alırım allah belamı versinki. Çok iyi cfwler çıkartıyorsun muhteşemsin. Eline sağlık. Bide c7ye modlasan ne güzel olurdu walla billa.

Üst Alt