C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

güncelleme gelmeyecek anlaşıldı

bence güncelleme gayet güzel olacak. Hele ki şu ara windows phone moda oldu. Ona benzer görünüm ve özelliklerle bi cfw bekliyorum. Güncellemenin geçikmesine gelince, ÇOĞU kişi c6 01 cfw sini en Iyi yapanın belco olduğunu kabul eder. Asıl soru beklemeye değer mi değmez mi. Bana kalırsa değer. Beklerken insan sıkılıyo tabi ama hüsnüzan yapmalıyız bence. Belki de daha güzel bi cfw olması için gecikti cfw.

haklısın belki de kardeşim ama çok yakında denildi üzerinden ay geçti nerdeyse ondan sabırsızlandm belki de

sabırsızlıkla bekliyorum üstad

üstad üstad üstad nokia güncelleme yapsa heyacan yapmam ama senin güncellemeni ise sabırsızLikla hergün bekliyorum inşallah en kısa sürede gelir .

tipo2000

Üye
belco buraya yumruklar havaya ....

adama harbiden birşey oldu bence yoksa mutlaka birşey yazardı yüzyüze tanışan arkadaşlar var mi

arkadaslar fark ettiyseniz forumumuza sin giris tarihi 08.04.2013 ses vermemesinin sebebide belco iki gelenegiir bu meraklandirirbekletirama sonra en guzel en hizli en stabil cfw yi yapar yani beklemekten baska yapabilecegimiz bir sey yok belco iki gelengi

BELCO duy sesimizi NOKIA duymadi bari sen duy sesimizi.

belco2

Üye
    Konu Sahibi
ilerleyen zamanlarda güncelleme olacık

çok açıklayıcı oldu

Tepkiler: belco2 ve Yavuz__Selim

Anil-D

Üye
ne zaman belleye donmeyi dusunuyorum

Anil-D

Üye
kardes bi tarih belirle ne zaman guncellicen

çıkar en yakın zamanda der şimdi

erhanred

Üye
kardeş cf nin resimleri bile uçmuş yeni bi günceleme her şey aynı olsun ek olrak ta me ga bass pacth olsun tekk eksiği o bence

Tepkiler: ÇaRşI 2387
güncelleme sabırsızLikla bekliyoruz

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yakında