C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

701 alıp c6-01 cileri unutmaman güzel birşey üstad eline sağlık şimdiden

Hocam poken, care gibi gereksiz uygulamaları koymazsan çok sevinirim. Hiç kullanmıyorum çünkü boşa kalabalık

erdgnblt

Üye
hocam birisi n8 için 900 mhz overlock etmişti. sizde 900 mhzlik bir sürüm yayınlarmısınız

Aydın güncelleştirmeyi ne zaman yaparsın?

erhanred

Üye
refresh yaptımda bu cf deki animasyon yazan ekran koruyucuyu nerden bulabilirim

onlar yazılıma sonradan eklenmiş özellikler.orjinalinde bulamazsın..dosyaları edinip nokia cooker ile atman lazım.

erhanred

Üye
dosya yı bulamadım.programı bulsam atarım dos şeklinde olsa dA

nopapeny

Üye
bu kadar içerik güncellendi değişti vs. vs. vs. denmiş yaw nokia nie değiştirmemiş de uğraşılmış ? sizce değişmek doğru mu yanlış mı ?

iyi geceler flash atarken telefon bağlımı olacak yoksa sonradanmı bağlanacak birde product code ye bastığımda hiç bir şey göstermiyor yardımcı olursanız memnun olurum

belco2

Üye
    Konu Sahibi
biri iki gün içinde c6-01 111.040.1511 nokia yenile için güncelleme yayınlanacık

Fp2 klavyesini port etmeye çalıştı millet. bir de sen bak abi belki yapabilirsin. eline sağlık şimdiden bekliyoruz.

belco2

Üye
    Konu Sahibi

bekliyoruz abicim bizde

2 gün içinde yayınlanacık

- - - Eklendi - - -

Fp2 klavyesini port etmeye çalıştı millet. bir de sen bak abi belki yapabilirsin. eline sağlık şimdiden bekliyoruz.

c6-01 donanım 5.3 qt 4.8 java 2.3 fp2 klaviye İdle özelik desteklemiyo
nokia 701 donanım 5.4 qt 4.8 java 2.4 fp2 klaviye İdle özelik desteklemiyo
nokia 808 donanım 5.5 fp2 qt 4.9 java 2.5 klaviye İdle özelik destekliyo

​hiçbir şekilde port imkanı yok yani..biz de lite sürüm gelmesini bekleyeceğiz ama sanmıyorum yakın gelecekte çıkacağını.

belco2

Üye
    Konu Sahibi
​hiçbir şekilde port imkanı yok yani..biz de lite sürüm gelmesini bekleyeceğiz ama sanmıyorum yakın gelecekte çıkacağını.
fp2 klaviye olur ama yolarını bulmak zaman alır İdle özelik desteklemiyo hatası çözülürse belki olur
İdle 102750f0 giriş ekranı özelik desteklemiyor

cyber

Üye
dur bakalım yeni çıktı fp 2 kesin portlanır

​FP2 nin portu epey zor görünüyor..mümkünse de zahmetlidir bence

- - - Eklendi - - -

yarın yeni cfw geliyor

Tepkiler: belco2
şuan hakan_040 cfw sini kullanıyorum orjinal sürümde olduğu gibi bu cfw de de mesajlaşırken beyaz ekran oluşuyor mesajı yazıp tamam dediğinizde alt kısıdam göndere bastığınızda ekranın büyük bir kısmında 1 snliğine (6. 7. mesajdan sonra).bunun için bir düzenleme yaptınız mı acaba?

doctorrr

Üye
güzelmiş beklemedeyim telefona hard format attım kartı biçimlendirdim aha ellemiyorum

- - - Eklendi - - -

abi sabredemiyorum telefona hard format attım kartı biçimendirip kuracaklarımı müziklerimi resimler attım öyle kurbanlık koyun gibi bekliyor tel çıkar çıkmaz atıcam flashı