belco2 arkadasimizin verdigi desteklerden dolayi ve bu surumlere yeni tarayiciyi bizlere kazandirdigi icin tesekkurler calismalarindaki basarilarini diliyor konusunu ust konu yapiyorum.
Tekrar tesekkurler
Dostum yine harikalar yaratmişin vermiş olduğun emeklerin için sonsuz teşekkür ediyorum kurtuluş40 kardeşimide ayrica takdir ediyorum üst konuya taşidiği için saygilarimlaa....
hiç olumsuz bişeyle karşılaşmadım şuana kadar ki en iyi cfw belco2 eline sağlık daha iyi nasıl bişey olur bu cfw nin üzerine neler koyulabilir bilmiyorum ama bi süre bundan başka kullanmam tekrar tekrar teşekkürler çalışmaların için....
Yeni cfw'yi yükledim. Telefonu şarj ettim. 12 saatte şarj bitti telefon kapandı. Akşama kadar telefonsuz dolaştım. Bu işe bende şaştım. Herşey kapalı. wifi kapalı, mobil internet 3G kapalı enerji tasarruf modunda ekran koruyucu kapalı sadece birkaç görüşme yatım, 2 adet fotoğraf çektim. ne müzik ne internet. Doğrusu anlayamadım şimdi şarj ediyorum. Tekrar test edip aynı olursa geriye döneceğiz herhalde. Bu şartlarda 4-5 gün gidiyordu daha önce
Yeni cfw'yi yükledim. Telefonu şarj ettim. 12 saatte şarj bitti telefon kapandı. Akşama kadar telefonsuz dolaştım. Bu işe bende şaştım. Herşey kapalı. wifi kapalı, mobil internet 3G kapalı enerji tasarruf modunda ekran koruyucu kapalı sadece birkaç görüşme yatım, 2 adet fotoğraf çektim. ne müzik ne internet. Doğrusu anlayamadım şimdi şarj ediyorum. Tekrar test edip aynı olursa geriye döneceğiz herhalde. Bu şartlarda 4-5 gün gidiyordu daha önce