Febris Üye Sağol #Ghett0C0wb0Y ---------- Eklendi @ 18:19:33 ---------- Yazıldı @ 18:18:17 ---------- İndiriyorum izlenimlerimi yazarim. 1. klavyesine hastayım
Sağol #Ghett0C0wb0Y ---------- Eklendi @ 18:19:33 ---------- Yazıldı @ 18:18:17 ---------- İndiriyorum izlenimlerimi yazarim. 1. klavyesine hastayım
Makale_Helvetia Üye birşey değil arkadaşlar beklettim kusura bakmayın..media fire böyle..gidiş tıkalı geliş açık
bulutsuzgece Üye Emeklerine sağlık, ellerin dert görmesin Belco hocam. Birbirinden güzel CFW'ler için sağol, varol. Ghett0C0wb0Y'a da alternatif link için teşekkürler. İndiriyorum, deneyeceğim bu akşam.
Emeklerine sağlık, ellerin dert görmesin Belco hocam. Birbirinden güzel CFW'ler için sağol, varol. Ghett0C0wb0Y'a da alternatif link için teşekkürler. İndiriyorum, deneyeceğim bu akşam.
Febris Üye Ortalanmış widgetler olsa daha iyi bir yazılım olurdu diye düşünüyorum. ---------- Eklendi @ 18:22:56 ---------- Yazıldı @ 18:21:57 ---------- Ama boylede güzel
Ortalanmış widgetler olsa daha iyi bir yazılım olurdu diye düşünüyorum. ---------- Eklendi @ 18:22:56 ---------- Yazıldı @ 18:21:57 ---------- Ama boylede güzel
Dostnametr Üye Arkadaşlar anna tipi menümü var yoksa dağınık belle menü mü ? Yükleyen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Arkadaşlar anna tipi menümü var yoksa dağınık belle menü mü ? Yükleyen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Febris Üye Dostnametr' Alıntı: Arkadaşlar anna tipi menümü var yoksa dağınık belle menü mü ? Yükleyen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Belle tipi klasörsüz menü ---------- Eklendi @ 18:35:41 ---------- Yazıldı @ 18:33:38 ---------- Flashing started ---------- Eklendi @ 18:53:30 ---------- Yazıldı @ 18:35:41 ---------- İntranet ne işe yarıyor ?
Dostnametr' Alıntı: Arkadaşlar anna tipi menümü var yoksa dağınık belle menü mü ? Yükleyen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Belle tipi klasörsüz menü ---------- Eklendi @ 18:35:41 ---------- Yazıldı @ 18:33:38 ---------- Flashing started ---------- Eklendi @ 18:53:30 ---------- Yazıldı @ 18:35:41 ---------- İntranet ne işe yarıyor ?
doctorrr Üye kartal3x' Alıntı: kurulumdan sonra soft format atmaya gerek varmı acaba? Genişletmek için tıkla ... yok aslındada atsan iyi olur baba ---------- Eklendi @ 19:21:04 ---------- Yazıldı @ 19:10:43 ---------- babalar apple safari tarayıcıdan indirin hiç takılma durma yok şak diye indiriyor bi deneyin isterseniz...
kartal3x' Alıntı: kurulumdan sonra soft format atmaya gerek varmı acaba? Genişletmek için tıkla ... yok aslındada atsan iyi olur baba ---------- Eklendi @ 19:21:04 ---------- Yazıldı @ 19:10:43 ---------- babalar apple safari tarayıcıdan indirin hiç takılma durma yok şak diye indiriyor bi deneyin isterseniz...
doctorrr Üye belco hocam bunu yabancı forumlarda paylaşırsan patlar gider ha makine canavar gibi oldu
Makale_Helvetia Üye kendi dil dosyalarımı da attım fince almanca rusça romence..o şekilde flash attım..kendi naçizane yorumum ise..belle nin gelebileceği son nokta budur. sıfır hata süper stabilite.. bu dilleri isteyenler için de euro_2 dosyasını paylaşabilirim
kendi dil dosyalarımı da attım fince almanca rusça romence..o şekilde flash attım..kendi naçizane yorumum ise..belle nin gelebileceği son nokta budur. sıfır hata süper stabilite.. bu dilleri isteyenler için de euro_2 dosyasını paylaşabilirim
doctorrr Üye radyo sağlam dimi babalar bi sorunla karşılaşan oldumu? ---------- Eklendi @ 19:46:03 ---------- Yazıldı @ 19:44:59 ---------- akçatlı' Alıntı: Fİnal sürümünü yükledim ama öncekinden pek bi fark hissetmedim Genişletmek için tıkla ... makineni accık daha kurcala hocam
radyo sağlam dimi babalar bi sorunla karşılaşan oldumu? ---------- Eklendi @ 19:46:03 ---------- Yazıldı @ 19:44:59 ---------- akçatlı' Alıntı: Fİnal sürümünü yükledim ama öncekinden pek bi fark hissetmedim Genişletmek için tıkla ... makineni accık daha kurcala hocam
Makale_Helvetia Üye yüklüyorum media fire a geliyor.. programlarınızı yüklemeyin hiç tekrar flash atacaksınız
Dostnametr Üye Ghett0C0wb0Y' Alıntı: yüklüyorum media fire a geliyor.. programlarınızı yüklemeyin hiç tekrar flash atacaksınız Genişletmek için tıkla ... Neden tekrar flash atacağız ?
Ghett0C0wb0Y' Alıntı: yüklüyorum media fire a geliyor.. programlarınızı yüklemeyin hiç tekrar flash atacaksınız Genişletmek için tıkla ... Neden tekrar flash atacağız ?
Makale_Helvetia Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Artı Bir kaç yenilik.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız (Renkli şebeke - Batarya simgeli) (Türkçe,İngilizce,Almanca,Rusça,Fince,Romence Dillerini İçerir) ( Latin, Kiril Alfabesi Klavyeleri )
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Artı Bir kaç yenilik.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız (Renkli şebeke - Batarya simgeli) (Türkçe,İngilizce,Almanca,Rusça,Fince,Romence Dillerini İçerir) ( Latin, Kiril Alfabesi Klavyeleri )