Reşwan
Emekli Yönetici
Boş boş fanboy yorumları yapıp insanların kafasını karıştırmayın c6-01 her türlü daha iyi.
ne fanlık yapıcam symbianda 25.000 program varken android te 300.000 e yakın program var ve benim için kaliteli ve bol programlı bir işletim sistemi daha önemliidir...hoss, fanlığı bırak bence symbian^3 kullanmadan boş yorumlar yaptığın öyle belli ki...
Erkara, HTC Evo 3D'nin fiyatı ne kadar acaba? Arada baya bi fiyat farkı var.
Dediğinin çoğu doğru ama Andrid te 300.000 değil 200.000 uygulama var arkadaşımne fanlık yapıcam symbianda 25.000 program varken android te 300.000 e yakın program var ve benim için kaliteli ve bol programlı bir işletim sistemi daha önemliidir...
sen hantal symbianla devam et
Ace gibi berbat bir cihazı C6-01le karşılaştırıyorlar, bide hala kasıntı symbian diyor, kullanmadan yorum yapıyor fanboysun işte FANBOY!
--------------- Ekleme ---------------
Anca 1000tl'den fazla verip alacağın Androidli işlevsel olur, 3g kamerasız, berbat ekranlı bir android değil.
Çoklu görevi s60v3, v5 ve Symbian^3 de yapıyor! Ayrıca Symbian^3 40 uygulama açıyor. Android?
Bu arada uygulama az diyenler s605th uygulamalarını da katsın ve FORUMA Bİ GÖZ GEZDİRSİN.
sen fanboyun kralısın arkadasım , kamerası berbat olan bir telefon var oda otofokussuz makro modu olmayan c6_01 modelidirmerak etme android arka planda uygulama acıyor diğer mesaj attıgın konuya bakarsan nasıl kapak oldugunu görürsün sen , ekranı berbat filann degil gayet yeterli senin lafların camur atı izi kalsın mantıgıdır sadece symbian androidin tırnagı olamaz , nokia bile bunu anladı siz anlamadınız arkadasım , c6-01 in işlemci hızı yerlede sürünüyo
Bu boş yorumu diğer symbian^3 kullanıcılarının yorumuna bırakıyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bence fazla konuşma androidli telefonunu daha da batırma!
Otofokus olmayınca ne oluyor telefon berbatmı oluyor ayrıca ben direk Androide laf söylemiyorum sadece Samsung un yaptığı Galxy Ace berbat diyorum nedenide uygulamaların hepsini düzgün çalıştıramaması ama Symbian öyle değil C6-01,C7,N8,E7 hepsi tüm uygulamaları çalıştırıyorişlemci hızı dersen Symbian Android gibi fazla donanıma ihtiyaç duymuyor 680 mhz yetiyor ve desteğe gelince bende artık Nokia'nın Symbiana destek vereceğini zannetmiyorum fakat bu haliyle bile C6-01 Galaxy Ace'den daha iyidir
Dipnot:Android değil Galaxy Ace'den bahsediyorum burada yoksa Galaxy s tüm Symbian^3 telefonlarından kat kat daha iyi
İşlemci yerlerde diyo ya! Sanki Ace'de 1ghz işlemci var da! Ace'de 800mhz Arm işlemcisi var! Nokia bu işlemciyi koyacaktı ama şarj tasarrufu için koymadı çünkü gerek yok, çünkü android gibi emulatörle çalışan (alien dalvik) bir sistem değil symbian!
Göster 40 uygulama açan android?
Hoss, Buraya araştırma yapmadan gelme sakın! Boş yorumların her defasında yerin dibine giriyor!
Özelliklere bak da konuş, symbianlı telefon kullan da konuş!
Android fanlığı yapma bize burda!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
her galaxy de alınmazc6-01in nesini beğenmedin ?
--------------- Ekleme ---------------
bir de alacaqıma değil alacağıma türkçemizi düzgün kullanalım..
sen neden benim mesajlarıma alıntı yapıyor sun arkadasım sana birsey dediğim yok farkındaysan , arkadaşın avukatlıgına so-yunuyorsan onu bilemem , galaxy ace kullanan bir cok arkadasım var donanım forumda galaxy ace in programları gayet düzgün calıştırıyor ben şikayet edeni duymadım alanların bir cogu memnun cihazlarından , symbian konusuna gelince o konuda hem fikiriz zaten , otofokus konusuna gelince bu devir de otofokussuz kameralı bir telefon cıkaran nokia yı kınıyorum adam o kadar para verecek cihazda otofokus yok bu benim için olmazssa olmaz bir özelliktir , bir telefonun kamerasında makro modu yoksa o cihaz bana göre berbattır kamera konusunda bu benim şahsi fikrim saygı duyarsan sevinirim
Tabiki de saygılıyım o sizin görüşünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?