Telefon Tavsiyesi C6-01 mi Samsung Galaxy Ace mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

BaRooT

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 mi Samsung Galaxy Ace mi ??
Galaxy Ace almaya karar vermişken C6-01 aklımı çeldi çok fena. C6-01in kamerası daha iyi görünüyor,, Samsung da inceleme videolarında interneti daha hızlı görünüyor,, ayrıca Android işletim sistemli. S^3'e güvenemiyorum çünkü MeeGo geliyor yeni amiral gemisi olarak.

Bi de birisi C6-01in auto-focussuz oldgndan bahsetmiş,, öyle mi ?? C6-01'de flash destegi var mı ?? Bildigim kadarıyla Galaxy Ace'te olması lazım. Fiyatları yakın.

Kısacası sizce hangisini tercih etmeliyim,, uzunca yazarsanız sevinirim.

deniz-17

deniz-17

Üye
arkadaşım elimde ace var ama o paraya alınacak bi telefon değil izmirde telefon dükkanım var ve elimde ace var hiç tafsiye etmem çünkü telefonda çözünürlük berbat renk oranı düşük bi artar özelliği 800 mhz olması c6.01 e gelirsek sadece bir tane sattım ondan sonra telefon piyasadan silindi yok şuan var ama pahalı yani c6.01 kesinlikle tafsiye ederim sana

BaRooT

Üye
    Konu Sahibi
Aslında aklımda 4 telefon vardı:

Samsung Galaxy Ace
LG Optimus One
HTC Wildfire
Nokia C6-01

Android işletim sistemliler arasından Galaxy Ace'yi tercih etmiştim ama C6-01 farklı oldugu için seçemedim :D Sence hangisi ?

karasahinemre

Üye
n8 :islik

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Kesinlikle hatta farkla c601 neden mi acede HD video kaydı yok onu bırak 15fps Qvga kalite çekiyor. Ekran çözünürlüğü çok düşük ve tarayıcıda flaş yok. Dahili hafıza c601 e göre çok çok az yani paran varsa c601 arkadaşım :oke:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
roach117

roach117

Üye

buradan karşılaştırabilirsin ben karşılaştırdım baktım süzdüm c6-01 kullanıcısıyım diye söylemiorum ben de tekrar c6-01 alırdım (:

accman

accman

Üye
sanırım fiyat farkı işletim sisteminden kaynaklanıyor..donanım olarak c6-01 bu cihazdan kat kat üstün..8 mpx kamerası olsun dokunmatik ekranı olsun ki c6-01 in ekranı hem amoled hem de clearblack teknolojisi var bu da oldukça bi kalite getiriyor ekrana..
c6-01 de bağlantı hızı 10.2 mbps..

ama öbürü android..sen bilirsin..

SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 alıcaqıma galaxy alarım

roach117

roach117

Üye
c6-01 alıcaqıma galaxy alarım

her galaxy de alınmaz :D c6-01in nesini beğenmedin ?

--------------- Ekleme ---------------

bir de alacaqıma değil alacağıma türkçemizi düzgün kullanalım..

• Beğen
Tepkiler: accman ve n000k

cousteau01

Üye
ace yi tek geçerim. telefon dükkanı sahibi arkadaş çözünürlük diyorsun ki kötü. peki iphone 3gs e neden çözünürlüğü kötü demiyor allah kulu.ikiside 320 * 480 değilmi? c6-01 de otofocus yoksa o kamera isterse 100 megapixel olsun neye yarar ki.bulanık çıkacak resimler.android ile ilgili binlerce uygulama ,oyun var.skyfire ile flash olayını aşabilirsin kaldiki o olmasa da youtube facebook gibi sitelerdeki videoları kendi player'ıyla oynatabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: moniacful, dangerouz ve platoniq22
pRime.

pRime.

Üye
Ace diyenler! Komik olmayın lütfen! Yeri gelince Nokia'nın ekran çözünürlüğüne laf atmasını biliyorsunuz ama Galaxy Ace'in berbat ekranına toz konduramıyorsunuz! Video kaydı berbat, ekran berbat, 3G kamerası şaka gibi :aha: yok! ve bu telefonun hala C6-01'den iyi olduğunu düşünüyorsunuz!!
Symbian^3'e oyun uygulamanın az olduğunu düşünen zeki insanları Symbian^3 oyun ve uygulamalar bölümüne davet ediyorum...

Herşey ortada.

• Beğen
Tepkiler: suayb ve accman
accman

accman

Üye
Ace diyenler! Komik olmayın lütfen! Yeri gelince Nokia'nın ekran çözünürlüğüne laf atmasını biliyorsunuz ama Galaxy Ace'in berbat ekranına toz konduramıyorsunuz! Video kaydı berbat, ekran berbat, 3G kamerası şaka gibi :aha: yok! ve bu telefonun hala C6-01'den iyi olduğunu düşünüyorsunuz!!
Symbian^3'e oyun uygulamanın az olduğunu düşünen zeki insanları Symbian^3 oyun ve uygulamalar bölümüne davet ediyorum...

Herşey ortada.

daha bunun üstüne yorum yapılmaz :)

Kubde

Kubde

Üye
Harbiden de o nun üstüne yorum yapılması:D

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Aynen yapılmaz söylenecek tek şey c6-01 kardeş daha fazla kafanı kurcalama daha fazla yorumlara bakacak olursan kafanı karıştırıp aceyi aldırırlar sana sonra çok pişman olursun.Paran yeterliyse hiç tereddüt etme direkt c6-01'i git bugün veya yarın al.Neredeyse c7 ile aynı özellikte bir tel birkaç özellik hariç...Söylenecek Tek söz ................MÜKEMMEL BIR TELEFON...........

platoniq22

Üye
gereken cevabı vermişin kardeşşş :) bende de ace var gayet de memnunum hatta 4 kişide benm sayemde bu telden aldı hergun dua alıyorum saolsunlar ... :):)

hoss

hoss

Üye
galaxy ace daha iyi tercih olur

dangerouz

dangerouz

Üye
Bende 5800 ımı verip yani para iadesi alıp galaxy ace s5830 almayı düşünüyorum.Çok hoşuma gitti android dokunmatiği daha iy diyorlar ama nokiacılar kafamı karıştrrdı.Şu an nokia dan para iadesi almaya çalışacağım 30 iş gününü geçirdiler.Bİr daha nokia almak aptallık olur benim için sanırım.

muratcan1905

Üye
bence internetten ayrıntılı özelliklerine bak buradaki çoğu kişi kendi telefonuna iyi diyecektir.
işletim sistemi mi donanım mı donanım olarak c6 biraz daha önde gibi ancak işletim sistemi dersen tabii ki ace android olması büyük avantaj
ancak dediğim gibi özelliklerini internet sitelerin karşılaştır derim

kolera87

Üye
galaxy ace tasarımı mükemmel ötesi hele ortadaki tuşunun yuvarlak değilde kare olması(iphone da yuvarlak tuş) yaratıcılıkta neredeyse çığır açmış

Üst Alt