C6-01 Cfw'de olmasını istedikleriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Cfw'de olmasını istedikleriniz.
C6-01 e cfw yapıyorum olmasını istediklerinizi buraya yazabilirsiniz.. Program, widget, ve modları buraya yazarsanız cfwye ekleyeceğim.

Yapılacaklar :

#1 Sistem hack ve Rompatcher+ yamalarla birlikte eklendi.
#2 FP1 Belle Widgetleri eklendi.
#3 FP1 Müzik çalar eklendi. / Sözler ekliyse şarkıda müzik çalarda gözükecektir.
#4 FP1 Multitasking (Yeni görev yöneticisi) eklendi.
#5 FP1 Klavye modu eklendi.
#6 FP1 Web browser eklendi.
[v8.3.1.1]
#7 Dolby® Headphone eklendi. (Kulaklık ses kalitesi modu kulaklığı iyileştiriyor.)
#8 GPU ve CPU modu eklendi.

#9 Wifi hassasiyeti modu eklendi.
#10 Açılışta başlayan uygulamaları iptal etme modu eklendi. (böylece ram kazancı sağlanacak.)
#11 Ekran koruyucu yan döner.
#12 Nat Geo, Communicator, F-secure, CNN Intl, Nokia öneriler, Shazam, Traveler, Ovi Müzik silinecek.
#13 Açılış ekranı orjinal bırakıldı.
#14 Tarayıcı hafızası E:/'ye alındı.
#15 Yüksek kaliteli ses kaydı modu eklendi.
#16 Nokia Pure font eklendi. Normalden güzel görünüyor.
#17 Uygulama kapanma hızı artırıldı.
#18 Sensörler ayarlandı.
#19 Kamera mod eklendi.
#20 Mavi Batarya simgesi eklendi. eskisinden iyi görünüyor.

Yukarıdakilere ek istediklerinizi yazın.. yukarıdaki maddelere yapılan yorumlardan karar verilmiştir.
Yapılacak modlar kararlaştırıldığında test sürüm resimleri eklenecektir.

doctorrr

doctorrr

Üye
tüm fp1 widgetları orjinal tema efekti fp1 müzik çalar multitasking sınırsız ev ekranı modu yapma bence..valla eskiden s60v5 i modlardım da s^3 te core kilidi falan hiç bi bilgim yok işi çözsem kendi cfw mi yaparım :)

• Beğen
Tepkiler: Febris
cyber

cyber

Üye
cpu ve gpu da hızlanma istiyorm başka bişey istemiyorm özellikle cpu

• Beğen
Tepkiler: Febris
Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
tüm fp1 widgetları orjinal tema efekti fp1 müzik çalar multitasking sınırsız ev ekranı modu yapma bence..valla eskiden s60v5 i modlardım da s^3 te core kilidi falan hiç bi bilgim yok işi çözsem kendi cfw mi yaparım :)

Aynen bende S60v5te modlardim S^3 e geçtim ilk denedim olmadı şuan internette yok ama kendi yazılımımı kullanıyorum.:) İstediklerine gelince ;
FP1 widget derken orjinal belle widgetleri söylüyorsun sanırım onu eklerim
Tema efekti 5dk lık bir işlemle yada bir sis kurulumuyla halledilebiliyor oda orjinal kalıcaktır.
FP1 Multitasking ve FP1 Müzik çalar eklenecektir.
Ev ekranının sınırsız yapmaktan yana değilim bende. yani bir uygulama için 10 sayfa gitmektense 2 hareketle menünün en aşağısına bile inilebilir.Sınırsız isteyenler için dosya yayınlarım. :)

[>>ELECKTRA<<];4679688' Alıntı:
cpu ve gpu da hızlanma istiyorm başka bişey istemiyorm özellikle cpu
GPU ve CPU modu eklenecektir.

doctorrr

doctorrr

Üye
Aynen bende S60v5te modlardim S^3 e geçtim ilk denedim olmadı şuan internette yok ama kendi yazılımımı kullanıyorum.:) İstediklerine gelince ;
FP1 widget derken orjinal belle widgetleri söylüyorsun sanırım onu eklerim
Tema efekti 5dk lık bir işlemle yada bir sis kurulumuyla halledilebiliyor oda orjinal kalıcaktır.
FP1 Multitasking ve FP1 Müzik çalar eklenecektir.
Ev ekranının sınırsız yapmaktan yana değilim bende. yani bir uygulama için 10 sayfa gitmektense 2 hareketle menünün en aşağısına bile inilebilir.Sınırsız isteyenler için dosya yayınlarım. :)

GPU ve CPU modu eklenecektir.
adamsın be ne zamana kadar hazır olur cfw forumda zaten gereğinden fazla mod var kısa sürer inşallah iyi çalışmalar :D

cukuleaks

Üye
swype yüklü olsun arayüzde. İsteyen onu seçsin...

---------- Eklendi @ 21:12:19 ---------- Yazıldı @ 21:11:25 ----------

kendiliğinden hackli olacak değilmi telefon ?

---------- Eklendi @ 21:13:53 ---------- Yazıldı @ 21:12:19 ----------

swipe unlock ekran koruyucularda yüklü olsun
extra belle buttons direk arayüzde orjinal olarak eklensin

---------- Eklendi @ 21:15:30 ---------- Yazıldı @ 21:13:53 ----------

rompatcher, mobixplorer gibi programlar direk yüklü olsun. Galeri aynı belledeki gibi DCIM şeklinde kalsın. Aklıma geldikçe yazıyorum sorun yok dimi? :)

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi

adamsın be ne zamana kadar hazır olur cfw forumda zaten gereğinden fazla mod var kısa sürer inşallah iyi çalışmalar :D
Birkaç hafta içinde yayınlamayı düşünüyorum. :) Süre kesin değil. :)
swype yüklü olsun arayüzde. İsteyen onu seçsin...

---------- Eklendi @ 21:12:19 ---------- Yazıldı @ 21:11:25 ----------

kendiliğinden hackli olacak değilmi telefon ?

---------- Eklendi @ 21:13:53 ---------- Yazıldı @ 21:12:19 ----------

swipe unlock ekran koruyucularda yüklü olsun
extra belle buttons direk arayüzde orjinal olarak eklensin

---------- Eklendi @ 21:15:30 ---------- Yazıldı @ 21:13:53 ----------

rompatcher, mobixplorer gibi programlar direk yüklü olsun. Galeri aynı belledeki gibi DCIM şeklinde kalsın. Aklıma geldikçe yazıyorum sorun yok dimi? :)
Sistem hackli olucak. Mesela sen mobixplorer direk yüklü olsun demişsin başkasıda filebrowser yüklü olsun der:) Programları kullanıcıya bırakmak istiyorum açıkçası Rompatcher+ ve yeni yamaları ekleyeceğim. Galeri orjinal kalıcak. Galeri sistemi orjinal kalıcaktır.

cukuleaks

Üye
Birkaç hafta içinde yayınlamayı düşünüyorum. :) Süre kesin değil. :)

Sistem hackli olucak. Mesela sen mobixplorer direk yüklü olsun demişsin başkasıda filebrowser yüklü olsun der:) Programları kullanıcıya bırakmak istiyorum açıkçası Rompatcher+ ve yeni yamaları ekleyeceğim. Galeri orjinal kalıcak. Galeri sistemi orjinal kalıcaktır.

Mobi xplorerda haklısın. Galeride şuanki sistemi çok güzel böyle kalsın. Peki diğerleri? Swipe unlock , belle extra buttons?

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellenmiştir. 1. mesajda yazılanlara ek istediklerinizi yazabilirsiniz.

cukuleaks

Üye
diğerlerine ne diyorsun?

doctorrr

doctorrr

Üye
yeterli bence sade mis gibi cfw olur :D

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
diğerlerine ne diyorsun?
Swipe unlock ben kullanıyorum bunu herkez kullanıyor anlamına gelmez o yuzden kişisel uygulamalar eklemeyi düşünmüyorum (extra buttons dahil.) http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-kilit-tusu-yapma-turkce-sorunsuz-610597.html bunu kullanıyorum daha iyi. sırıtmıyor extra buttons gibi

---------- Eklendi @ 21:48:01 ---------- Yazıldı @ 21:46:13 ----------

yeterli bence sade mis gibi cfw olur :D

Birazda olsa sadelikten dışarı çıkmak gerekli bence artık :D çok devrik bi cümle oldu ama :D

cukuleaks

Üye
Swipe unlock ben kullanıyorum bunu herkez kullanıyor anlamına gelmez o yuzden kişisel uygulamalar eklemeyi düşünmüyorum (extra buttons dahil.) http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-kilit-tusu-yapma-turkce-sorunsuz-610597.html bunu kullanıyorum daha iyi. sırıtmıyor extra buttons gibi

---------- Eklendi @ 21:48:01 ---------- Yazıldı @ 21:46:13 ----------

Birazda olsa sadelikten dışarı çıkmak gerekli bence artık :D çok devrik bi cümle oldu ama :D

cümleyi hala anlayamadım :D

ANIL

ANIL

Admin
açılışta çalışan rehber,mesajlar,ajanda gibi uygulamarı mod ile kapatıp ram arttırabilirsin.

cukuleaks

Üye
aa aynen nsekizin diyceni diycektim. O önemli.

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
1. Mesaja yapılacak 2 mod eklendi. Konu Güncellendi.

doctorrr

doctorrr

Üye
appstop veya ramblow uda gömersin dimi usta

ANIL

ANIL

Admin
rica ederim, ııı sonra klasör içine klasör açma ekleyebilirsin istersen dosyasını verebilirim :)

cukuleaks

Üye
dolby ses sistemi eklensin. Şu kameranın açılma süresinide kısaltma gibi bişey olabilirmi? Önemli bi anda donuyo kalıyo deliriyorum... Tarayıcı html5 olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt