C6-01 Belle Refresh Modifiyeli CFW 111.040.1511 Mad Eagle Güncellendi [27-09-2012]

Sponsorlu Bağlantılar

ogezen

ogezen

Üye
ben link bulamadım yardımcı olurmusunuz....

kutayvar

Üye
Üstad indirmek için link yok
veya ben mi göremedim

yasirtaha

yasirtaha

Üye
galiba müzik çalarda bi hata var onu düzeltecekti

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tercih isimlerini değiştirirken fontta değişiyordu modda sıkıntı vardı ve müzik çalarda sıkıntı yapıyordu duyma sorununa engel olmak için yüksek seste dinlemeyin uyarısı var ya bellede yoktu refreshte vardı font belle fontu yani refreshe uyumlu değil sanırım yazıyı tanıyamıyor ve reset atıyordu o modu çıkardım fwden geceden beri onunla uğraşıyorum linki bilerek kaldırdım dün yüklerseniz müzik çalarda sıkıntı yaşarsınız diye tekrar flaş atın istemedim şimdi upload ediliyor yeni link eklenecek.

- - - Eklendi - - -

Ne gibi bir problem vardı acaba. Çünkü ben indirmiştim hatta birazdan flash atmayı düşünüyordum

arkadaşlar 24.09.2012 güncellemesini indirmeyin indirdiyseniz kurmayın müzik çalarda kulaklıkta problem yapıyor hatayı düzelttim link eklenecek onu kurarsınız o sorunsuz.

FOREVER8688

Üye
saol ilgilendiğin için..

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

FOREVER8688

Üye
düzelmiş teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

bide telefon hafızası 343 mb görüyor doğrumudur.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
düzelmiş teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

bide telefon hafızası 343 mb görüyor doğrumudur.

rica ederim.

sanırım doğrudur bende şuan 334 görünüyor ama birşeyler yükledim ben ondan. Bu gayet yeterli zaten :oke:

tarxhn

tarxhn

Üye
tekardan sağolasın biraz birileri kullansın 3 gun sonrada flaş tarım ben önce yükleyenleri biraz dinliyeyim

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
tekardan sağolasın biraz birileri kullansın 3 gun sonrada flaş tarım ben önce yükleyenleri biraz dinliyeyim

tabiki takdir hakkı sizindir ama sorun yok gönül rahatlığıyla yükleyebilirsiniz zaten ilk yorumları okursanız sorun olmadığını anlarsınız sadece eksik widgetler şeffaflaştırıldı performans biraz daha artırıldı ve 1–2 mod daha eklendi :)

AngvanLee

AngvanLee

Üye

arkadaşlar 24.09.2012 güncellemesini indirmeyin indirdiyseniz kurmayın müzik çalarda kulaklıkta problem yapıyor hatayı düzelttim link eklenecek onu kurarsınız o sorunsuz.

Peki ya cfw yi daha önce kurduysak ne olacak. :/

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
linkteki sorunsuz arkadaşlar

Saburov

Üye

dostum sitede vardı belle refresh hack diye sanırum symbianhacker açmıştı orda linki vardı installserver.exe dosyası onu indireceksin nokia cooker (imzamdan ulaşabilirsin) programını açıcaksın sonra open firmwareden core dosyasını seçip açılmasını bekleyeceksin sonra sys bin içine sürükleyip atacaksın instalserver dosyasını sonra save firmware diyip kaydetmesini bekledikten sonra RM–718 core backup dosyasını silip flaşlayacaksın sistemin hackli olacak ama eğer bu cfwyi yükleyeceksen ben yaptım zaten hackli sen orjinali hackli kullanmak istiyorsun sanırım ?

Dostum benimki nokia 500 olduğu için senin cfw olmaz sanırım. O yüzden orijinali hackleyeceğim. Benim model RM-750.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Dostum benimki nokia 500 olduğu için senin cfw olmaz sanırım. O yüzden orijinali hackleyeceğim. Benim model RM-750.

he pardon o zaman daha önceki mesajlarda anlatmıştım nokia cooker ile nasıl hack yapacağını naviden rm750'yi indir core.fspx ile biten dosyayı nokia cooker ile aç sys–bin yoluna at kaydet save firmware yazıyor zaten yalnız nokia cooker biraz yavaş çalışır örneğin kaydet dediğinizde biraz bekletir yani nokia cooker ile fw açarken kaydederken ya da düzenlerkeb biraz bekketir nokia cooker penceresinde imleçin yuvarlak efekti dönünce işlem yapmayın. Bütün işlemleri bitirince RM–750 klasöründe core.fspxBACKUP dosyasını silin ya da o klasörden çıkarın flaşlayın

• Beğen
Tepkiler: Saburov

PYTHONs

Üye
Arkadaşım eline sağlık ve bi zahmet arkadaşımızın beğen butonuna basalım emek harcamış.... Yaw bide bişey dicem bu cfw yi atmak normal flash atmak gibimi kafam çok karısıkta :allalla:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım eline sağlık ve bi zahmet arkadaşımızın beğen butonuna basalım emek harcamış.... Yaw bide bişey dicem bu cfw yi atmak normal flash atmak gibimi kafam çok karısıkta :allalla:

ilgin ve düşüncen için ben teşekkür ederim tamemen aynı işlem orjinal yerine bunu flaşlıyorsun.

Üst Alt