C6-01 Belle Refresh Modifiyeli CFW 111.040.1511 Mad Eagle Güncellendi [27-09-2012]

Sponsorlu Bağlantılar

79mm79

79mm79

Üye

rompatcher refreshte zaten sorunlu
neyse çokta önemli değil geceden beri kullanıyorum harika bir fw olmuş tekrar ellerine sağlık forumda paylaşılan cfwlerin hemen hemen hepsini de kullandım ama bu içlerinde en stabili en hızlısı. kurmakta tereddüt eden arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

neyse çokta önemli değil geceden beri kullanıyorum harika bir fw olmuş tekrar ellerine sağlık forumda paylaşılan cfwlerin hemen hemen hepsini de kullandım ama bu içlerinde en stabili en hızlısı. kurmakta tereddüt eden arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim

sağol dostum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Senin konuyu gördüm teşekkür ederim müsait bir zamanda denerim gerçi sen denemişsin benim rompatcher ile zaten işim olmuyor cfw hackli olduğu için.

class_men39

Üye
refresh ten belleye nsl gerı doncez bılen warmı ???

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
modifikasyon bölümüne gir ordaki konularda bulursun

by.frozen

by.frozen

Üye
modifikasyon bölümüne gir ordaki konularda bulursun

eline sağlık güzel cfw yeşil ekran koruyucu gece süper herkese tavsiye ederim :) şarj falan umrunda değil karizması yeter ;) bu arada diğer ayrıntılarda süper ;)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık güzel cfw yeşil ekran koruyucu gece süper herkese tavsiye ederim :) şarj falan umrunda değil karizması yeter ;) bu arada diğer ayrıntılarda süper ;)

şarjda zaten sıkıntı yok orjinalden daha iyi :rica:

class_men39

Üye
benım kullandım hen hızlı hack v5 fınal kurtuluşun tel c6-01 belle refresh yapabılecek warmı v5 fınal benzer hack

buraks38

buraks38

Üye
belle refresh e güncelledikten sonra tekrar hack yapmam gerekiyor mu yardım edin?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
belle refresh e güncelledikten sonra tekrar hack yapmam gerekiyor mu yardım edin?

cfwyi yükleyeceksin orjinal refreshimi ona açıklık getirsen daha rahat yardımcı olurum bu cfw zaten hackli ama orjinal refreshi yüklersen hack yapmak zorundasın.

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
arkadaşım bu Kinetik kaydırma ne kadar güzelmiş ya bana modu atabilirmisin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Cfwye gömeceksen dustojnik modlarında vardı istersen sis halindede var

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Bu ne arkadaslar vallaha kıskanmaya basladım artık yum dostlarımız cok güzel işler cıkarmaya basladı ben artık emekli olmam gerekiyor.

not: geriden takipteyim tüm arkadasların ellerine saglık gerçekten her bir cfw birbirinden güzel olduna eminim.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bu ne arkadaslar vallaha kıskanmaya basladım artık yum dostlarımız cok güzel işler cıkarmaya basladı ben artık emekli olmam gerekiyor.

not: geriden takipteyim tüm arkadasların ellerine saglık gerçekten her bir cfw birbirinden güzel olduna eminim.

teşekkürler üstadım öncülerimiz sizlersiniz :)

Saburov

Üye
Merhaba arkadaşlar. Bu versiyonu nokia 500'e kursam sorun olur mu? Çünkü şu anda nokia 500'ümde en son sürüm yüklü olarak 111.021.0028 gözüküyor.

Üst Alt