C6-01 Belle Refresh Modifiyeli CFW 111.040.1511 Mad Eagle Güncellendi [27-09-2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Saburov

Üye

he pardon o zaman daha önceki mesajlarda anlatmıştım nokia cooker ile nasıl hack yapacağını naviden rm750'yi indir core.fspx ile biten dosyayı nokia cooker ile aç sys–bin yoluna at kaydet save firmware yazıyor zaten yalnız nokia cooker biraz yavaş çalışır örneğin kaydet dediğinizde biraz bekletir yani nokia cooker ile fw açarken kaydederken ya da düzenlerkeb biraz bekketir nokia cooker penceresinde imleçin yuvarlak efekti dönünce işlem yapmayın. Bütün işlemleri bitirince RM–750 klasöründe core.fspxBACKUP dosyasını silin ya da o klasörden çıkarın flaşlayın

Dostum nokia coockerla hangi dosyanın sys/bin'ine atacağız?

gececi61

gececi61

Üye
herşey güzelde eline koluna sağlık da su karşı taraf telefonun acınca niye titreşim koydun karşı taraf acınca alo diyo zaten titreşime ne gerek var onu yükledikten sonra düzeltme imkanı varsa söyle yükleyeyim o bide su analog saatte oyun görünümü herkes oyun sevmez

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
herşey güzelde eline koluna sağlık da su karşı taraf telefonun acınca niye titreşim koydun karşı taraf acınca alo diyo zaten titreşime ne gerek var onu yükledikten sonra düzeltme imkanı varsa söyle yükleyeyim o bide su analog saatte oyun görünümü herkes oyun sevmez

titreşimi çıkarabilirsin ama tekrar flaş atman gerekir. Ayrıca neden sorun yaptın anlamadım beğenmeyen bir tek seni gördüm neredeyse bütün cfwlerde var tabi beğenmeyebilirsin buna saygım varda sorun teşkil eden bir durum değil.

Saatide değiştirebilirsin istediğin saat mifini c–resource–apps içine attınmı tamam.

whakan

Üye
indirip denedim eline sağlık. telefon modelim c6-01. kurulum yaptıktan sonra telefonumun açılış süresi baya uzadı. (pin kodunun sorulmasına kadar geçen süre + pin kodu girildikten sonra widget lerin görünür olma süresi). birde edge ve gprs bağlantısı sürekli kesilip duruyor. 01.10.2012 tarihinde indirip kurulup yaptım. flash lamadan önce hafıza kartını formatladım.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
indirip denedim eline sağlık. telefon modelim c6-01. kurulum yaptıktan sonra telefonumun açılış süresi baya uzadı. (pin kodunun sorulmasına kadar geçen süre + pin kodu girildikten sonra widget lerin görünür olma süresi). birde edge ve gprs bağlantısı sürekli kesilip duruyor. 01.10.2012 tarihinde indirip kurulup yaptım. flash lamadan önce hafıza kartını formatladım.

orjinali flaşlamıştım bir kere güncelleştirme üzerinde çalışırken bir moddan dolayı telefonun dokunmatiği çalışmadığı oviyede bağlanmadı dead flaşla zor kurtardım orjinali flaşladım daha geç açıyordu bir kere yanlış anlama ama söylediğinde mantık hatası yalan söylüyorsun demiyorum çünkü olabilir ama şöyle birşey var 1– açılışta daha az uygulama çalışıyor 2– arka planda daha az uygulama çalışıyor 3– orjinale göre telefon hafızası baya bi boş. Yani daha hızlı açılması lazım ve bende de daha hızlı başkasındanda duymadım ama bazen aynısını flaşlasam bile bazen ilk flaşta geç açılabiliyor tekrar denedinmi yeniden başlatmayı? Eğer denediysen ve aynı sorun devam ediyorsa hafıza kartını bu cfwde iken biçimlendir tekrar flaşla çünkü bu sorun genelde karttan olur benim kart doluyken flaşladığımda çok geç açıyordu formatlayıp flaşladığımda sorun olmuyordu. Açılış gayet hızlı sen şuan biçimlendir tekrar dene bakalım.

whakan

Üye
mantık olarak hızlı açılması gerekir doğru diyorusn. Bir yerde bir yanlışlık mı yaptım diye merak ettim. şu an orjinal dosyaları indirip yükledim. açıkçası fark var açılış süresinde. ama çokta önemli değil bu süre. internet bağlantısı sorunu daha önemli benim için. ilgine tekrar teşekkür. bence başarılı ve güzel bir çalışma oldu.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
mantık olarak hızlı açılması gerekir doğru diyorusn. Bir yerde bir yanlışlık mı yaptım diye merak ettim. şu an orjinal dosyaları indirip yükledim. açıkçası fark var açılış süresinde. ama çokta önemli değil bu süre. internet bağlantısı sorunu daha önemli benim için. ilgine tekrar teşekkür. bence başarılı ve güzel bir çalışma oldu.

rica ederim

dgrszz

dgrszz

Üye
emeğe herzaman saygı duyarım calışma cok güzel gayet stabil olmuş böle başarılı çalışmalarınızın herzaman devamını bekleriz kolay gelsın

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
emeğe herzaman saygı duyarım calışma cok güzel gayet stabil olmuş böle başarılı çalışmalarınızın herzaman devamını bekleriz kolay gelsın

teşekkür ederim iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

asi6868

Üye
Angry birds saatinden dolayi bu cwf yüklemiyorum onun hariçinde herşey mükemmel

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: asi6868
.Murat.

.Murat.

Üye
teşekkür ederim kardeşim dün flashladım hiç bir sorun yok eline sağlık

safak768

Üye
dostum öncelikle hazırladığın cfw için teşekkür ederim çok başarılı. yükledim kullanıyorum. bir kaç sıkıntısı olduğunu düşünüyorum bunlardan en basiti ve ilki olarak duvar kağıtları arasında geçiş yaparken çok az da olsa durakladıktan sonra geçmesi. tam akıcı değil. ikincisi olarak da block break 3 HD oyununu oynarken kasılıyor görüntü. daha önceden böyle bir sıkıntısı yoktu. bi sorun olduğunu düşündüğüm başka bir şey de vardı ama aklıma gelmiyor şu an onu da hatırlayınca sana dönerim. Her şey için teşekkürler dostum.

- - - Eklendi - - -

hah aklıma geldi telefonla konuşurken GPS'i açılıyor. bunu kapamak için ne yapılmalı?

abandonware

abandonware

Üye
nokia cı değilim bilmiyorum fakat paylaşım güzel olmuş.. yanlız, kilit ekranı konusunda biraz daha uğraşman gerekecek gibi..

safak768

Üye
bir şey daha bu sorun değil bir istek dailymotion gibi video sunucularında verilen videoları çalan bir flash player yüklenemez mi acaba?

- - - Eklendi - - -

isteklerim bitmiyo ama aslında çok güzel bi olay var iphone'larda arama ekranı görüntüsü eklendiği zaman fotoğraf büyük bir şekilde görünüyo ama nokia'da fotoğraf çok ufak bunu da iphone'a benzetebilir miyiz? İlgin için şimdiden teşekkürler...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
dostum öncelikle hazırladığın cfw için teşekkür ederim çok başarılı. yükledim kullanıyorum. bir kaç sıkıntısı olduğunu düşünüyorum bunlardan en basiti ve ilki olarak duvar kağıtları arasında geçiş yaparken çok az da olsa durakladıktan sonra geçmesi. tam akıcı değil. ikincisi olarak da block break 3 HD oyununu oynarken kasılıyor görüntü. daha önceden böyle bir sıkıntısı yoktu. bi sorun olduğunu düşündüğüm başka bir şey de vardı ama aklıma gelmiyor şu an onu da hatırlayınca sana dönerim. Her şey için teşekkürler dostum.

- - - Eklendi - - -

hah aklıma geldi telefonla konuşurken GPS'i açılıyor. bunu kapamak için ne yapılmalı?

öncelikle ilk dediğini anlamadım yam olarak duvar kağıdı demişssin sanırım ev rkranları arasındaki geçişten bahsediyorsun bu muhtemelen senin hafıza kartındaki uygulamalardan oluyor çünkğ bu orjinale göre daha akıcı hem kendi telimde kullanıyorum hemde arkadaşım çok beğendi ona yükledim onun telefonunu da kurcalıyorum böyle birşeyle karşılaşmadım.

Oyunlarda herhangi bir sıkıntı olmaz dediğin oyun refreshte sorun yaratıyordur.

Eğer hava durumu widgetini güncelliyor ise ya da haritalar açık kalmış ise yapar ya da haritalarla alakalı bir program yüklediysen yapabilir böyle bir sorun yok çünkü.

Üst Alt