C6-01 Belle Refresh Modifiyeli CFW 111.040.1511 Mad Eagle Güncellendi [27-09-2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar. Bu versiyonu nokia 500'e kursam sorun olur mu? Çünkü şu anda nokia 500'ümde en son sürüm yüklü olarak 111.021.0028 gözüküyor.

navifirmden 500 için olan dosyaları indir bu olmaz.

bytllh

bytllh

Üye
ya kurduğum programları tekrar kurmaya erinmesem hemen yüklerdim heralde:)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Saburov

Üye

navifirmden 500 için olan dosyaları indir bu olmaz.

navifirmden indirip kurduğumuz yazılım hackli mi oluyor peki? Değilse nasıl hackliyoruz?
bir de sizi bundan sonra gereksiz sorularla meşgul etmemek için, Hack nedir nasıl yapılır, flash nedir nasıl atılır, signed, unsigned nedir ne değildir. Bunlarla ilgili bilgilendirici bir yazı var mı acaba?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
navifirmden indirip kurduğumuz yazılım hackli mi oluyor peki? Değilse nasıl hackliyoruz?
bir de sizi bundan sonra gereksiz sorularla meşgul etmemek için, Hack nedir nasıl yapılır, flash nedir nasıl atılır, signed, unsigned nedir ne değildir. Bunlarla ilgili bilgilendirici bir yazı var mı acaba?

navifirmden dosyaları indir sonra nokia cooker ile aç instalserver dosyasını core sys bin içine göm flaşladığında hackli olarak açılacaktır onun dışında orjinali flaşlayıp sonradanda hack yapabilirsin konu anlatımları var.

Flaş telefonu ilk aldığın gün gibi yapar sonradan oluşan bütün yazılımsal hataları giderir onunda konu anlatımı sitemizde var bakarak rahat bir şekilde atabilirsin.

Signed ve unsigned ise signed her cihaza yüklenir ama unsignedler yani imzasızlar imzalamadan ya da hack yapmadan yüklenmez bunun için hack yapıyoruz zaten. Eğer hacklersen signed ve unsigned bütün uygulamaları yükleyebilirsin.

- - - Eklendi - - -

Güncelleme geldi link birazdan eklenecek.

• Beğen
Tepkiler: Saburov

class_men39

Üye
kurtulus sendende bı hack beklıyorz

- - - Eklendi - - -

dogrurunu soylemek gerekırse kurtulusun ustune hack yapan ben daga goremeDM .bugun cıkan hack yukledım ama cok saçma olmuş c6-01 belle refresh e adam gb fulll hack yapacak yokmu beklıyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
kurtulus sendende bı hack beklıyorz

- - - Eklendi - - -

dogrurunu soylemek gerekırse kurtulusun ustune hack yapan ben daga goremeDM .bugun cıkan hack yukledım ama cok saçma olmuş c6-01 belle refresh e adam gb fulll hack yapacak yokmu beklıyorum

bir de hackin ne olduğunu anlatırsan mutlu oluruz ayrıca kurtuluş N8 için yapıyor :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
tarxhn

tarxhn

Üye
dostum kim ne dersedesin takma sen kimseye illa da bu cfw yükle demiyorsan beğenmeyen kendi cfwsini yapar kullanır sen emek harcamıssın sağolasın

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
dostum kim ne dersedesin takma sen kimseye illa da bu cfw yükle demiyorsan beğenmeyen kendi cfwsini yapar kullanır sen emek harcamıssın sağolasın

güzel yorumlarınız içiniz teşekkür ederim yalnız neyi takmayacağımı anlamadım :)

Saburov

Üye

navifirmden dosyaları indir sonra nokia cooker ile aç instalserver dosyasını core sys bin içine göm flaşladığında hackli olarak açılacaktır onun dışında orjinali flaşlayıp sonradanda hack yapabilirsin konu anlatımları var.

Flaş telefonu ilk aldığın gün gibi yapar sonradan oluşan bütün yazılımsal hataları giderir onunda konu anlatımı sitemizde var bakarak rahat bir şekilde atabilirsin.

Signed ve unsigned ise signed her cihaza yüklenir ama unsignedler yani imzasızlar imzalamadan ya da hack yapmadan yüklenmez bunun için hack yapıyoruz zaten. Eğer hacklersen signed ve unsigned bütün uygulamaları yükleyebilirsin.

- - - Eklendi - - -

Güncelleme geldi link birazdan eklenecek.

Dostum özet geçmişsin sağol ama ben bu konuların acemisiyim. Telefonumla uyumlu installserver dosyasını nerede bulacağım? Ayrıca rp v.1.7 dosyası varmış bunu nerden bulacağım? Tamam nokia coocker programını indirdim ama yabancı bir sitede "uda.fpsx” sys/bin içine atmam için üç tane idd dosyası vermişler. Bunları mı atacağım? bunların installserver dosyasından farkı nedir? sitede arıyorum ama detaylı şekilde anlatan olmamış, saatlerdir uğraşıyorum. Yeri burası değil biliyorum ama yardım edin lütfen.

• Beğen
esokmen

esokmen

Üye
Paylaşımların Konuların göze çarpıyor bence bu yol da devam etmelisin teşekkürler.

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Dostum özet geçmişsin sağol ama ben bu konuların acemisiyim. Telefonumla uyumlu installserver dosyasını nerede bulacağım? Ayrıca rp v.1.7 dosyası varmış bunu nerden bulacağım? Tamam nokia coocker programını indirdim ama yabancı bir sitede "uda.fpsx” sys/bin içine atmam için üç tane idd dosyası vermişler. Bunları mı atacağım? bunların installserver dosyasından farkı nedir? sitede arıyorum ama detaylı şekilde anlatan olmamış, saatlerdir uğraşıyorum. Yeri burası değil biliyorum ama yardım edin lütfen.
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...kon2-ve-tema-efekti-yapimi-burada-688011.html bu konuya bak lütfen.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

dostum sitede vardı belle refresh hack diye sanırum symbianhacker açmıştı orda linki vardı installserver.exe dosyası onu indireceksin nokia cooker (imzamdan ulaşabilirsin) programını açıcaksın sonra open firmwareden core dosyasını seçip açılmasını bekleyeceksin sonra sys bin içine sürükleyip atacaksın instalserver dosyasını sonra save firmware diyip kaydetmesini bekledikten sonra RM–718 core backup dosyasını silip flaşlayacaksın sistemin hackli olacak ama eğer bu cfwyi yükleyeceksen ben yaptım zaten hackli sen orjinali hackli kullanmak istiyorsun sanırım ?

• Beğen
Tepkiler: Saburov

FOREVER8688

Üye
dostum bi problem var cfw de, yükledim ama müzik çalara girdiğimde müzik açıp sesini açtığımda telefon reset atıyor her seferinde.kulaklıkla dinlerken yapıyor.akşamdan beri aynı olay bi ilgilenirmisin sana zahmet.

recepk35

Üye
elin sağlık güzel görünüyor

• Beğen

FOREVER8688

Üye
yardım edecek yokmu bana..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
dostum bi problem var cfw de, yükledim ama müzik çalara girdiğimde müzik açıp sesini açtığımda telefon reset atıyor her seferinde.kulaklıkla dinlerken yapıyor.akşamdan beri aynı olay bi ilgilenirmisin sana zahmet.

deniyorum herhangi bir sorun yok bu sorunu yaşayan varmı başka ?

- - - Eklendi - - -

evet sorunu bende de yaptı sanırım güncellemede eklediğim mini müzik çalar widgetinden kaynaklanıyor gün içinde halledeceğim

FOREVER8688

Üye
menüden müzikçalara girincede aynısını yapıyor.widgetten olduğunu sanmıyorum ama..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
menüden müzikçalara girincede aynısını yapıyor.widgetten olduğunu sanmıyorum ama..

daha önce yoktu bu müzik çalar dosyalarına sadece widgeti gömerken dokundum sanırsam ondan sorun yaptı kaldırdım şimdi biraz şarjımın dolmasını bekliyorum düzenledim flaşlayıp bakacağım düzelecek büyük ihtimal düzelmezsede elbet düzeltecem zaten gün içinde sorunu hallederim birazdan flaşlayacam şarj olsunda yoksa açılmaz telefon

- - - Eklendi - - -

güncellemeden önceki versiyonu yükledim herhangi bir sorun yok müzik çalarda ama dediğin doğru ses açınca resetliyor eskiyi arşive koymuştum flaşladım sorun yok güncellemeyi tekrar yapıp kontrol edip yayınlacağım.

- - - Eklendi - - -

sorunu çözdüm fonttan kaynaklanıyor sanırım font eski ve duyma sorununa engel olmak için sesi fazla açmayın uyarısı için düzenlenmemiş o yüzden ses açınca o yazı açılamıyor ve reset atıyor uyardığın için teşekkür ederim böyle bir sorun olacağı aklıma gelmezdi modları tek tek ekleyip denedim defalarca flaşladım ve sorun fonttan fontu değiştirince oluyor düzenledim linki gün içinde vereceğim.

ogezen

ogezen

Üye
nasıl yüklüyoruz bana yardımcı olurmusunuz...

Üst Alt