ben link bulamadım yardımcı olurmusunuz....
Üstad indirmek için link yok
veya ben mi göremedim
galiba müzik çalarda bi hata var onu düzeltecekti
Ne gibi bir problem vardı acaba. Çünkü ben indirmiştim hatta birazdan flash atmayı düşünüyordum
saol ilgilendiğin için..
düzelmiş teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
bide telefon hafızası 343 mb görüyor doğrumudur.

tekardan sağolasın biraz birileri kullansın 3 gun sonrada flaş tarım ben önce yükleyenleri biraz dinliyeyim

arkadaşlar 24.09.2012 güncellemesini indirmeyin indirdiyseniz kurmayın müzik çalarda kulaklıkta problem yapıyor hatayı düzelttim link eklenecek onu kurarsınız o sorunsuz.
bundan önceki cfw sorun vardı bunu kur bu düzeltilmiş haliPeki ya cfw yi daha önce kurduysak ne olacak. :/
dostum sitede vardı belle refresh hack diye sanırum symbianhacker açmıştı orda linki vardı installserver.exe dosyası onu indireceksin nokia cooker (imzamdan ulaşabilirsin) programını açıcaksın sonra open firmwareden core dosyasını seçip açılmasını bekleyeceksin sonra sys bin içine sürükleyip atacaksın instalserver dosyasını sonra save firmware diyip kaydetmesini bekledikten sonra RM–718 core backup dosyasını silip flaşlayacaksın sistemin hackli olacak ama eğer bu cfwyi yükleyeceksen ben yaptım zaten hackli sen orjinali hackli kullanmak istiyorsun sanırım ?
Dostum benimki nokia 500 olduğu için senin cfw olmaz sanırım. O yüzden orijinali hackleyeceğim. Benim model RM-750.
Arkadaşım eline sağlık ve bi zahmet arkadaşımızın beğen butonuna basalım emek harcamış.... Yaw bide bişey dicem bu cfw yi atmak normal flash atmak gibimi kafam çok karısıkta![]()