C6-01 Belle Refresh Modifiyeli CFW 111.040.1511 Mad Eagle Güncellendi [27-09-2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

yaptığında konu anlatımı yapar zaten ( bende diyorumki bunu nerden tanıyorum avatar tanıdık geliyor nickini değiştirmişsin :D )

ara sıra değişiklik iyi oluyor :) basit bir işlem ama nereye ne yazacağız bilmiyoruz işte :)

CABBAR

CABBAR

Üye
İndirdim deneyeceğim. belco2'nin cfwlerinin 4 farklı sürümünü yükledim güzeldi bi de seninikini deneyelim. Bugün belco hocam da çıkarıyor sanırım ikisi arasında bi seçim yaparım. Emeğe sonsuz saygı :tşk:

TheMadness

TheMadness

Üye
konuya ekliyorum rompatcher konusuna.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

arkadaşlar N8 versiyonunuda yaptım birebir aynısı isteyen arkadaşlar vardı biri denesin ona göre yayınlıcam.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Şuan dışardayım flaşlama imkanım yok eve gidince denerim sağol dostum.

mah23442344

Üye
olurum olurum :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
core veya rofs2 ye atın dosyaları..başarılı ise ben de uygulayacağım..işyerinde kablom yok. evde olan biri denesin :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Halis biraz önce kurdum şimdilik pek problem görmedim yalnız menü kaydırma biraz hızlı olmuş sanki ve Adobe reader,quickoffice,shazam gibi programlar olmasa daha iyi olurdu sanki (bu benim görüşüm kaldırabiliyor muyum onları hiç denemedim eğer kaldırabiliyorsam sorun yok) :) Emeğine saygım sonsuz :) Biraz kullanayım bakalım :tşk:

- - - Eklendi - - -

Mesajları oturum olarak açınca kimden geldiği ve gönderen yani 'ben' yazmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Halis biraz önce kurdum şimdilik pek problem görmedim yalnız menü kaydırma biraz hızlı olmuş sanki ve Adobe reader,quickoffice,shazam gibi programlar olmasa daha iyi olurdu sanki (bu benim görüşüm kaldırabiliyor muyum onları hiç denemedim eğer kaldırabiliyorsam sorun yok) :) Emeğine saygım sonsuz :) Biraz kullanayım bakalım :tşk:

- - - Eklendi - - -

Mesajları oturum olarak açınca kimden geldiği ve gönderen yani 'ben' yazmıyor.

kinetik kaydırma olduğu için. Diğer bütün gereksizleri kaldırdım zaten shazam kullanılan ve çok güzel bir uygulama kaldırmak istemedim kullananlar oluyor ben dahil ve gerçekten o programı görenler şaşırıyor bile kaldırma nedenini anlamadım. Adobe reader ve quickofficeyide kaldıracaktım ama bazen internetten doc veya pdf dosyası falan lazım oluyor açıp bakabilmek amaçlı silmedim onlarıda. Tabiki istersen kurmadan önce kaldırabilirsin normalde orjinali 396 mb bu cfw 322 mb. daha az yer kaplıyor yani. ama dediğim gibi onlarıda kaldırabilirsin udadan flaşlarsın.

Mesajlara gelince zaten kimden geldiği yazıyor üst tarafta gelen mesajlar beyaz senin mesajın yeşil gidiyor zaten yani kendi gönderdiğini anlarsın mesajda kartvizt adı ve ben gereksiz sadece baloncukta yer kaplıyor atıyorum türkcellden geldi yukarda türkcell diye yazıyor zaten sen gönderincede yeşil baloncuk gidiyor.

CABBAR

CABBAR

Üye
İlgin için teşekkür ediyorum bi süre kullanacağım devamını beklerim :)

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
smart office quick office yi 10 a katlar bence deneyin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
İlgin için teşekkür ediyorum bi süre kullanacağım devamını beklerim :)

şuan için bir sorun yok zaten yapılması gerekenler yapıldı yeni şeyler çıktıkça gerekli olanlar eklenecektir ama her yeni birşeyde güncelleme olmaz tabi biraz toplanır ben yaparım sorunsuz olduğu an güncellemeyi yayınlarım. Şuan zaten gayet stabil ve eksiksiz ekleme yapmak isteyen yapabilir tabi.

- - - Eklendi - - -

Bu arada quickoffice ve shazam adobe reader gibi uygulamaları menüdende kaldırabilirsiniz.

79mm79

79mm79

Üye
konunun hepsini okudum ellerine sağlık çok güzel bir cfw olmuş şuan indiriyorum hemen kuracam. orjina belle refresh yüklü biraz modlamalarla widgetleri filan değiştim telefon donuyor iyice 2 gündür buktırdı beni :) tekrar teşekkürler kurduktan sonrada tekrar yazarım

• Beğen

mah23442344

Üye
konunun hepsini okudum ellerine sağlık çok güzel bir cfw olmuş şuan indiriyorum hemen kuracam. orjina belle refresh yüklü biraz modlamalarla widgetleri filan değiştim telefon donuyor iyice 2 gündür buktırdı beni :) tekrar teşekkürler kurduktan sonrada tekrar yazarım

aynen bende orjinal yükledim avkon yaptım 10-15 tane de uygulama yükledim bir kaç tane de widget attım avkonla bir ekrandan diğer ekrana geçemiyordum yemin ederim :D

sağolsun mad eagle n8 için de çıkarttı da kurtulduk :D

tekrar teşekkürler.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
aynen bende orjinal yükledim avkon yaptım 10-15 tane de uygulama yükledim bir kaç tane de widget attım avkonla bir ekrandan diğer ekrana geçemiyordum yemin ederim :D

sağolsun mad eagle n8 için de çıkarttı da kurtulduk :D

tekrar teşekkürler.
evet arkadaşlar N8 için yapıldı alıntı yaptığım arkadaş tarafındanda test edildi alttaki linkten ulaşabilirsiniz kendisinede teşekkürlerimi borç bilirim :)

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...1-040-1511-mad-eagle-12-09-2012-a-695864.html

79mm79

79mm79

Üye
şimdi yükledim gayet hızlı ve stabil görünüyor tekrar ellerine sağlık bir şey soracam: pil rengini değişmek için tekrardan o mod uygulamalarını yapmam gerekiyormu yoksa direk e de veya cde resource/apps içine avkon dosyasını atsam çalışırmı?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Modları uygulamadım orjinal bıraktım sistemde karışık olmasın diye noss_barr yeni şeyler yapıyor o yüzden karışmadım

79mm79

79mm79

Üye
rompatcheri silip tekrar yükleyemiyormuyuz? yeniden yüklesek belki otomatik başlar programı silmeyi denedim silinmiyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt