Makale_Helvetia
Üye
yaptığında konu anlatımı yapar zaten ( bende diyorumki bunu nerden tanıyorum avatar tanıdık geliyor nickini değiştirmişsin)
ara sıra değişiklik iyi oluyor
basit bir işlem ama nereye ne yazacağız bilmiyoruz işte 
yaptığında konu anlatımı yapar zaten ( bende diyorumki bunu nerden tanıyorum avatar tanıdık geliyor nickini değiştirmişsin)
basit bir işlem ama nereye ne yazacağız bilmiyoruz işte 
Emeğine saygım sonsuz
Biraz kullanayım bakalım 
Halis biraz önce kurdum şimdilik pek problem görmedim yalnız menü kaydırma biraz hızlı olmuş sanki ve Adobe reader,quickoffice,shazam gibi programlar olmasa daha iyi olurdu sanki (bu benim görüşüm kaldırabiliyor muyum onları hiç denemedim eğer kaldırabiliyorsam sorun yok)Emeğine saygım sonsuz
Biraz kullanayım bakalım
- - - Eklendi - - -
Mesajları oturum olarak açınca kimden geldiği ve gönderen yani 'ben' yazmıyor.
İlgin için teşekkür ediyorum bi süre kullanacağım devamını beklerim![]()
konunun hepsini okudum ellerine sağlık çok güzel bir cfw olmuş şuan indiriyorum hemen kuracam. orjina belle refresh yüklü biraz modlamalarla widgetleri filan değiştim telefon donuyor iyice 2 gündür buktırdı benitekrar teşekkürler kurduktan sonrada tekrar yazarım
evet arkadaşlar N8 için yapıldı alıntı yaptığım arkadaş tarafındanda test edildi alttaki linkten ulaşabilirsiniz kendisinede teşekkürlerimi borç bilirimaynen bende orjinal yükledim avkon yaptım 10-15 tane de uygulama yükledim bir kaç tane de widget attım avkonla bir ekrandan diğer ekrana geçemiyordum yemin ederim![]()
sağolsun mad eagle n8 için de çıkarttı da kurtulduk![]()
tekrar teşekkürler.

rompatcheri silip tekrar yükleyemiyormuyuz? yeniden yüklesek belki otomatik başlar programı silmeyi denedim silinmiyor