C6-01 Belle ile gelen sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
eğer klasör oluşturduysanız sonradan oluşturulan klasörler kasma yapabilir bende öyle olmuştu silince düzeldi temalarda etkili olabiliyor kasma durumunda video olayına gelince zaten internet hızı düşük olduğu için en iyisi m.youtube kalite düşük geliyorsa youtube downloader kullanıyorum diğer sorunlarla hiç karşılaşmadım galiba her tel farklı tepki veriyor belle sürümüne

laman

laman

Üye
flv klasörleri artık açılmıyor
flash player sorunu var
mesajlar çok yavaş yazılıyor
yüz simgeleri kolay ulaşılmıyor
orjinal kulaklığı bile görmüyor sesi dışarı veriyor

yardımcı olabilecek varmı ?

----------Eklendi @ 23:37:15 ---------- Yazıldı @ 23:33:41 ----------

aynısı ve daha fazlası bendede oluyor kardeş güncelleme hala yok piyasada

burak1710

burak1710

Üye
hava durumu widgeti nerden bulabilirim

oguzhan_uslu

Üye
arkadaşlar mrb ben yeni yükledim belle yi tuş kilidini aktileştirdikten sonra ekran kapanmıyo yani simsiyah olmuyo nerde kitlediysem o ekranda kalıyo ve sürekli o şeliklde açık kalıyo bunu bi çözümü varmı...

umt07

umt07

Üye
Arkadaşlar ben nokia c6-01'i bu ay içinde alacam ama bu kararı verirken samsung galaxy ace'den vazgeçtim. Çünkü Nokia Belle'ye yükseltirim diye fikir oluştu. Sizce aldığım an anna mı belle mi? hangisine yükseltmeliyim?

larten123

larten123

Üye
1. Modemin yanında olmama rağmen wifi bağlanmıyor.
2.Telefonla telefon arasında bluetooth ile veri aktarılabiliyor fakat bilgisayara bluetooth aygıtı takıyorum atılmıyor veri...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
belle

• Beğen
Tepkiler: umt07
yaren_dede

yaren_dede

Üye
zaten yeni telefonlarda belle yüklü değilmi

larten123

larten123

Üye
Yenilerinde belle yüklü fakat bende hem belle hem anna var sorunlar aynı...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet aynen

murat2414

Üye
arkadaşlar ben c6-01 ile gelen facebook programını beğenmedim, bu telefon için güzel bir facebook programı var mı

buraq61

Üye
sorun yok daha galiba:) Yada elden çıkardınız kurtuldunuz. Wifiyi Bazen açınca bir kasıyor öyle kalıyor mecbur bataryayi çıkarıyorum. 2.si mobil veri kapalı bağlantı yok uyarısı . Arkadaş ben mecburmuyum mobil verinin açık olmasına. Kapalı olunca paso uyarı veriyor. Programlardan diyorlar ama başta sebebi var mi diye yazayım dedim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yuklu uygulamaları yazarmısın?

cemoko19

Üye
c6 ymış ben direk belle sorunları olarak girdim :D

hamenos

Üye
arkadaşlar bellenin sorunları yok denecek kadar az ama bilinçsiz kullanım sonucu bu sorunlar ortaya çıkabiliyor tabi o ayrı mesele tavsiyem şudur ki (c6-01 kullanıcısıyım bu arada ) telefona öncelikle temiz bir hard format atıyoruz (benim tele ses kısma, kamera, menü ve açma kapama tuşlarıyla atılıyor) ondan sonra bilgisayardan belleyi tekrar yüklüyoruz gereken diğer güncellemeleri yapıyoruz microsoft hariç bir ise yaradığı yok zaten tertemiz bir sayfa açın yanlız telefonun aşırı kasmasının bence büyük ve tek olan sebebi tema efektlerinin açık olması çünkü telefonda menü de bir işlem yaparken örneğin mesajlara girerken 2 işlem yapıyor önce tema efekti çalışıyor ardından diğer işlem olan mesajları açıyor inanın tema efektlerini kaldırınca telefondan zevk alacaksınız yapacağımız işlem de şu ayarlar temalar genel diyoruz sağ alttan seçeneklere giriyoruz ve tema efektlerini kapatıyoruz yaşadığınız kasma sorunları maximumdan minimuma iniyor kesinlikle tavsiye ediyorum deneyin pişman olmazsınız benden bu kadar iyi eğlenceler

Üst Alt