noss_bar
Emekli Yönetici
Wifi sorunlarından bahsetmiyorum bile. şifreyi yazıyorsun giriyor wifiye sonra bağlantıyı kapatıyorum. 1 saat sonra tekrar giriyorum şifre aklında olduğu halde bağlanmıyor. telefonu kapatıp açınca düzeliyor anca. çok saçma şeyler var da aklıma gelmiyor
Sorun wifi şifresinde değil. Wifiye hiç bağlanmaması. bağlanıyor yazıyor 1 saniye sonra iptal oluyor. Telelefonu kapatıp açınca düzeliyor. ve mesaj gelince-atınca inanılmaz bir kasma söz konusu.
şunu dene arkadaşım ayarlar+baglantı+ayarlar+ag hedeflerınden baglandıgın wlanlari sıl ınternet 1 internet 2 yazarsa icerıgıne bak wlan agı olanı sıl çık ust bardan wıfıyı aç tarat bulunca seç sonra tarayıcıya gir ayarlar genelden gerektıgınde sor yap çik tekrar girince internet ve wlan cikar wlanı seç kolay gelsın
Beyler bu bellenın ılk guncellemesı ..
eksıklerı cok
cok ama
nokıa bu yazılımı boyle bırakmaz ... eksıklerı guncellemeler ıle sızlere yansıtacaktır emın olun ..
dosyalar+yedekleme+sadece mesajları seç
arkada çalışan programları neden goremıyorum ?? acık uygulamalrı goster nerde belle de bulamadım ?? yardımcı olursanız sevınırım...
peki format atarken hafıza kartını çıkartmaya gerek var mı ?
gerek yok hafıza kartına dokunmaz format
----------Eklendi @ 23:04:43 ---------- Yazıldı @ 23:03:09 ----------
hafıza kartıni biçimlendırmedikçe sorun olmaz
eyvallah sağolasın. Attım formatı yüklüyor. bu sorun yine devam etmez umarım :\
Arkadaşlar belki belleyi telefonuma 5 kez yükleyip kaldırdım. Çünkü o kadar problemlerim varki.
Mesela 1- Birine mesaj göndereceğim gönder tuşuna basıyorum mesaj gidiyormuş gibi oluyor ama gitmiyor mesaj menüsünden çıkarken o göndermek istediğim mesajı taslaklara kaydediyor göndereceğim kişinin numarası taslaklarda kayboluyor.
2- Anna'da rahatlıkla skpte wifi den konuşma yapıyordum aynı anda telefondan nete giriyordum en ufak bi kasılma olmuyordu ama şimdi hiçbirşey yapamıyorum galeriye bile girsen çok fena kasıyor.
3- Ovi mağazadan hiçbirşey indiremiyorum. Turkcellin kendi internetini kullanınca indiriyo ama wifi den aslan indirmiyor. Wifi de sıkıntı var dicem skpyten konuşuyorum bir problemle karşılaşmıyorum.
4- Microsft apps lync comminacatır vb herşeyi kaldırdım yine yok. Telefon acayip şekilde kasıyor.
Yardımlarınızı Rica ediyorum.
toprağım microsoft apps i yuklemelerden kaldırmak yetmiyor ve hiç soft format attın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?