krocix
Üye
-
Konu Sahibi
-
lync yi menüden kaldir mesaj sorunun ondan
Ben hem ovi suite ile yaptım belle yi hemde eskiye döndüm sonra da tekrar phoenix le yaptım gene olmadı bendeki sorunlar da şunlar
1- flv hd video lar oynamıyor ara sıra aklı eserse oynuyor :d
2- internet e giriyorum her sitede neredeyse beyaz bi ekran ve siteler açılmıyor
3-opera yükledim çalışmadı-
4-wlan a bağladım ulan modem dibimde z gene kopuyo alnamadım :d ?
5- menüyü aşağı doğru çektiğimde donuk donuk iniyo yukarı da öyle
6-tema yüklüyorsun mübarek yüklenmemiş gibi hiç hoşuma gitmedi
aklıma gelenler bunlar
Evet oturumla mesajlaşıyorum fakat anna'da böyle kasma yoktu.
wifi sorunlarından bahsetmiyorum bile. şifreyi yazıyorsun giriyor wifiye sonra bağlantıyı kapatıyorum. 1 saat sonra tekrar giriyorum şifre aklında olduğu halde bağlanmıyor. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor anca. çok saçma şeyler var da aklıma gelmiyor :d
Ben hem ovi suite ile yaptım belle yi hemde eskiye döndüm sonra da tekrar phoenix le yaptım gene olmadı bendeki sorunlar da şunlar
1- flv hd video lar oynamıyor ara sıra aklı eserse oynuyor :d
2- internet e giriyorum her sitede neredeyse beyaz bi ekran ve siteler açılmıyor
3-opera yükledim çalışmadı-
4-wlan a bağladım ulan modem dibimde şifresiz gene kopuyo alnamadım :d ?
5- menüyü aşağı doğru çektiğimde donuk donuk iniyo yukarı da öyle
6-tema yüklüyorsun mübarek yüklenmemiş gibi hiç hoşuma gitmedi
aklıma gelenler bunlar
gelen giden klasörlerıne al öyle dene
güncellemeden önce format attınız mi ben de sadece flv oynatmıyo o kadar soft forma falan deneyin
flv video nedir arkadaşlar ben facebook tanda video izleyebiliyorum youtube danda video izleyebiliyorum başka sitelerde açmıyo ama bu cepnetin bağlantı hızından kaynaklanıyor gibi geliyo bana biri bana açıklayabilirmi flv video nedir şu anda youtube dan 720p ve 1080p video indiriyorum onları deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?