C6-01 belle için yeni bir özellik farkettim.sanırım diğer tellerde olur.Tek bir tuşla açılıp kapanma

Türe

Üye
Bayanlara saygi beyler herseyi biz yapiyormuscasina davranmak yerine bizim disimizda belki de bizden daha ustun ve zor seyler yapabilenlere hak ettiklerini vermeliyiz . Kimseye bos yere moderatorluk gorevi verilmeZ

mcalisir

Üye
sen bulmadın daha önce vardı ki bu ben biliyordum

asigsasi

Üye
ben 701 kullanıyorum hiç denemedim telefondaki herşeyi silmeyelim sonra deneyenlerde birşey silindimi

[ENGİN]

Üye
Bayanlara saygi beyler herseyi biz yapiyormuscasina davranmak yerine bizim disimizda belki de bizden daha ustun ve zor seyler yapabilenlere hak ettiklerini vermeliyiz . Kimseye bos yere moderatorluk gorevi verilmeZ

bana diyecek söz bırakmamışsın

konunun hortlaması iyi olmuş.ama reset atmayı programla yapmayı tercih ederim.

doctorrr

Üye
iyiymiş denedim oldu teşkür baba

aleranol

Üye
Mantık hatası var 8sn. bekleyeceğine forumdaki programlardan adam gibi bi tane yükleyin tek tıkla bitsin.

- - - Eklendi - - -

Çok haklısınız adminim. Herkez yazdıklarıyla kendini yaratır

Ağzı Olan Konuşur, Kimsenin Ağzı Çuval Değilki Büzelim...

Bayan Veya Erkek Ne Olursa Olsun Hangi Cinsten Olursa Olsun; Eğer ki Bir Bölümde Yöneticiyse Bu (bence) Onun Öncelikle Erdemliğiyle, Olgunluğuyla, İnsanlarla İletişimiyle Olmuştur... En Son Bakılacak Nitelik Bölüm Hakkında Bilgisidir...

Profesörde Bakan Olabiliyor, Orta Okulu Mezunuda...

Önemli Olan İnsanlık!!!

Bilmem Anlatabildimmi...

İyi Forumlar...

[ENGİN];4394557' Alıntı:
arkadaşlar herkes forum kurallarına uymalı 5 parmağın hepsı bir değil ne kadar bilgili olsakta bilmedıgımız çok şey vardır.ben biraz höşgörü diyorum,başkada birşey demiyorum

Haklısın Abi bi insanda hoşgörü iyi niyet olmadıktan sonra istediği kadar bilgili olsun benim gözümde beş para etmez

- - - Eklendi - - -

+1

menü tuşu + power 8 sn deneyin öyle yapınca bene pin sormuyo