C6-01 alsam mı? almasam mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
bencede güzel bugün bir daha arayacağım telefonu

pRime.

pRime.

Üye
Şimdiden hayırlı olsun hiç pişman olmayacaksın.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
tekrar saol dün teknosaya girdim girmez olaydım samsung fanı adam bence :D yok galaxy ace mi daha üstü mü bilmiyorum bir samsungu gösteriyor yok daha hızlı yok ekranı geniş işlemci daha iyi falan dedi açıp gösterdi ilk 1-2 dk kafam gitti sonra kendime geldim ne diyor bu diye asla samsung almam ne olursa olsun NOKİA Forever:oke:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
gzl telefon ciddn fakat nedir bu nokia fanlıgı ıpod toucum var yeminle alıstıktan sonra ıphone alasım geldi cok daha stabil

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
engin stabil derken? :D Yİne bulamadım telefonu bakacağım 3-4 yer daha kaldı oradada yoksa sipariş edeceğim ödemeyi yapıp

Jomolocco

Jomolocco

Üye
demek istedigim su c6-01cidden hos bir telefon kesinlikle pisman degilim aldigima fakat soyle bi soun var ekran kucuk ve dokunmatigin elekriksel yapisi iyi yapilamamis brn bunu nokia icin diyorum soyleki ekran algilayicilari emin ol sık degil bir yere tiklamak icin canim cikiyor ozellikle operada iken ve multitasing yani operada yakinlastirici kasiyor...telefon cidden guclu fakat maalesef uygulama yapan sirketler symbiana bitmis gozuyle bakiyorlar..ios taki stabillikten bahse
ek istedigim su ekranda ki algilama noktalari cidden cok fazla..farki hemen anlarsin dokunmatik daha iyi oturmus..safari si var tarayici olarak harika hic bir eksiklik yok..uygulama sirketleri suruyle yeni oyun ve uygulama cikariyor...ve cihazlar eskimiyor.ipod touch 1gi olan arkadasim hala keyifle destekleyen oyunlari oynuyor dusun 4senelikcihaz
nokia azcik daha saglam bir isletim sistemi koyup birde dokunmatik kalitesi yapsaydi emin ol direk nokia alirdim..cunku dahs guclu bir cihaz n8 iphone gore

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
zaten çıkan uygulamalar bana yeter önemli değil o ekranın elektrikel yapısı n8 gibi değil mi zaten?bunu sormamın nedeni n8 kullanmış olmam aynı hassaslıkta değilse.....zaten

emincik46

emincik46

Üye
c6-01 in dokunmatigni mayyka yapmşlar dokunmadan bile alıo artk parmagını yaknlşatr dibine kadar ama basma alıo süper bişi yani :d:

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
kesin:d:

--------------- Ekleme ---------------

Annemle telefonla şimdi konuşyum 14:44 te almış metal rengini telefon 30 dkya elimde:oke:Konu Kilitlenmese iyi olur alacak arkadaşlar yeni konu açmasına gerek kalmaz buradan cevaplarız

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür Ederim Sensation (Adın Nedir?)

pRime.

pRime.

Üye
Hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullanman dileğiyle...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hayırlı olsun.:)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
e7 güzel telefon kocaman ekran varbutcen varsa al derim

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
saolun yeni elime geçti telefon :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt