İpucu C6-01'im Hacklenmiyor :( [Dr.web]

Sponsorlu Bağlantılar

rudboys

Üye
    Konu Sahibi
C6-01'im Hacklenmiyor :( [Dr.web]
Merhaba Arkadaşlar artık symbian^3 işletim sistemine sahip t inizi 5 dk da hackleye biliyorsunuz sertifika hatası bitiyor telin tüm sistem dosyalarına ulaşabiliyorsunuz buyrun
Linkten zipli dosyayı indirin
Programları zipten çıkarın,
1. “NortonSymbianHack.sisx” tele yükleyin
2. Programı açın
3. Programda bu yolu izleyin ; Options – Anti-Virus – Quarantine list
4. sonra yine programda Options – Restore çıkan uyarıya evet deyin programdan çıkın.
5. ilk kurduğumuz NortonSymbianHack (Symantec Symbian Hack) programını uygulama yöneticisinden kaldırın
dosya yöneticisinden tel hafızasındaki shared” klasörünü silin.
6. “RomPatcherPlus_3.1.sisx” programını tele yükleyin zipli dosyanın içideki olacak
7. RomPatcherPlus programını çalıştırın de 2 adet patch gözükecek üstlerine tıklayın yanlarında yeşil çek işareti belirecek
8. teli aç kapa
unuz hacklendi hayırlı olsun
teli açıp kapadığınızda patchler deaktif olabilir tekrar room patcher plus programına girip 2 patch e de tıklayın yeşilleştirin tamamdır.
Patchleri kapatmak isterseniz tekrar programa girip yeşil tik leri kaldırmanız yeterli
tele hiçbir yazılımsal yada sistemsel müdhale yok sadece programla yapılan bir hackleme.
C6-01 imi bu yolla hackledim ve şuan çatır çatır imzasız programları yüklüyorum

Ben Bu yöntemi kullandım.
Fakat benim C6-01de olmadı bu hariç bütün herşeyi denedim PC ile Hack [Denemedim] hacklenmedi neden olabilir?

:biggrin:Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar burayı iyi okuyun okey?
Şimdi bunları yapın Sonra Patchesi https://www.maxicep.com/forum/attachments/3_patches-zip.164986/ i yükleyin Patches Dosyası SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım] - MaxiCep
den https://www.maxicep.com/forum/members/yaren_dede.2241511/ Abimizden alınmıştır.
İyi Hackler :bigstar:
Yapamayan arkadaşlar şu .rarı indirsin.
herşeyi anlattım ayrıca İsa abinin konusunada Bakabilirler.

Son düzenleme:

kfahaa

kfahaa

Üye
O sorun cozuleli cok oldu dostum :)
olsun :) can sıkıntısı :) sen psp emülatör kullanıyormusunc6-01 in açabileceği oyunları paylaşabilirmisin jet pack var 150 mb onu açıyor counter strike 80 mb civarı ama kasıyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
olsun :) can sıkıntısı :) sen psp emülatör kullanıyormusunc6-01 in açabileceği oyunları paylaşabilirmisin jet pack var 150 mb onu açıyor counter strike 80 mb civarı ama kasıyor

Valla hic psp kullanmadim dostum fikrim yok

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
Takipçi Satın Al

Üst Alt