C6-01 alsam mı? almasam mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 alsam mı? almasam mı?
Arkadaşlar itiraf ediyorum abimin n8ini kulanıyordum uzun bir süredir.:D n8 im yoktu yani bugün c6-01 almaya karar verdim.
Ramı vs. n8 ile aynı mı farklı özellikleri neler ? saat 5,30 a kadar alacağım telefonu cevaplayın lütfen(başka telefon önermeyin de :D):hmmm

--------------- Ekleme ---------------

bir de symbian 3 ün bütün uygulama ve oyunlarını açar mı? acil cevaplayın

--------------- Ekleme ---------------

usb on the go özelliği varmı?

alp047

alp047

Üye
evet usb on the go özelliği var ama kablosunu alman lazım ram'î aynı ufak tefek farklılıklar var onlarda önemli değil symbian 3 ün bütün uygulama ve oyunlarını açar için rahat olsun almanı öneririm hoş ve kibar bir telefon

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim alp başka fikri olan

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Valla kardeş bence gerçekten süper bir tel almanı şiddetle tavsiye ederim....

• Beğen
blackbird48

blackbird48

Üye
özellikler bizim N8 ile aynıysa al derim ama şuda bir gerçek ne olursa olsun N8 in adı yeter

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle ama param yetmedi zaten 2-3 saat sonra büyük ihtimal alırım :D abimi kandırıp belki değişiriz

webplayer

webplayer

Üye
hdmi çıkışı yok, kamerasında otofokus yok büyük bir eksiklik, rami işlemcisi falan aynı. Ekranı biraz daha küçük. Çok fazla eksisi yok ancak kamerada otofokus olmadığını unutma...

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Ekranda clearblack teknolojisi var onu da unutma.....

• Beğen
olciay

olciay

Üye
Telefon donanım olarak hemen hemen aynı , fakat c6-01 'in Rom 'u 1024 tür tek artısı bu olarak soyleyebılırım , eksisini zaten arkadaslarda belırtmıs fakat soylenmeyenıde soyleyeyım ben kısa bır sure kullandıgım ıcın en buyuk sıkıntısı olarak şarj sorunu dıyebılırım pilin kapasıtesı dusuk ve asagı yukarı 1 gun gıdıyor (oyunlar,web vb.) durumları gerceklestırınce tabııkı , ekranı 3.2inç dıger S^3 model telefonlara gore daha kucuk , fakat iç ekranı N8 ve C7 ye gore , soylekı ıcındekı kare kare parcacıklar gozukuyor hta degıl tabııkı aklına yanlıslık dusurmek ıstemem donanımı oyle ... bana deselerkı N8 ım yoksa alırmıydın alırdım ...sımdıden hayırlı olsun ...

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
doğru hdmi çıkış yok onu unutmuşum gerekli değil zaten o :D olciay kare parçacıklar dediğin nedir anlamaım pixel mi?

SilentOne

SilentOne

Üye
hayırlı olsun almanı tawsiye ederim

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hayırlı olsun.c6-01 iyidir:oke:

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
unutmadan sorayım bundada n8 gibi montaj hatalı çıkma ihtimali varmı

olciay

olciay

Üye
Evet farklı bi pixelleme kullanılmıs , tam olarak ne oldugunu bılemedıgım ıcın tam adınıda koyamıyorum ama alırsan karsılastırdıgında anlayacaksın demek ıstedıgımı ozellıkle ekran beyazken daha bellı , tavsıye ederım ,tekrar hayırlı olsun ...

Üstündağ

Üstündağ

Üye
daha almadın mı ben bile meraklandım simdiden...:ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
kibar ele avuca sığar biraz oturaklı kalitali bir ekrana sahip omeled ekranı n8 göre net ve berrak n8'ciler alınmasın ekran ufak olduğu için daha berrak ve bu kanıtlanmıştır. s^3 bölümünde uygulamalar gün geçtikçe büyüyor. şarj bir buçuk gün ila 2 gün arası ilk günlerde kurcalamaktan erken bitebilir. ses kalitesi süper güçlü ve net. n8 her yönü ile harika ama ses diye birşey yok. c6-01 önerimdir metal olanını al derim siyah olanı çin malları gibi görünür pek dikkat çekmez.

• Beğen
accman

accman

Üye
ben de almanı öneririm .. o ekranın piksel piksel oluşunu ben daha hiç farketmedim hatta detaylı baktım yine göremedim tam..

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
hiç kaçırma al dostum :oke:

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
saolun ama samsun da yokkkkk telefon teknosa da var 850 tl :( nokia shopa ordum 720tl dedi ama distrübütör den bekliyorlarmış olsaydı alacaktım daha yeni gelebildim eve 4,5 saattir telefon arıyorum ama yok gelirse alacağım

emincik46

emincik46

Üye
dş görünüşü hem n8den hemde c7den güsel özellikle beyaz almanı şiddetle tavsiye ediorm!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt