C6-01 Dead Phone Oldu Yardım Beyler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Dead Phone Oldu Yardım Beyler
Merhaba Arkadaşlar.Benim n8 im vardı.Teleofnu Hackledim Ve Effect Dosyaları Uyguladım.Abimde Benim telefonada yap diyince uğraştım.En Sonunda effect oldu fakat kameraya müzik çalara vede galeriye girmiyordu.Soft Format attım.herşey silindi fakat telefon düzelmedi.Oviden 3-4 kez baştan yükledim belleyi bi olmadı.Flash atayım dedim.Navi firmden c6-01 back le ilgili dosyaları indirdim.Batarya arkasındaki ürün kodundan.Fakat flash atmadı hata verdi.Sonra telefon dead oldu.Deadken flash atmaya çalıştım.Bu seferde hata veriuyor.
Hatada;
1- Usb kablosunu çıkarın.
2-Bataryayı Çıkarın
3-Usbyi takın
4-Bataryayı takın
5- Power Düğmesine Basın
6-Tamam diyin
diyor yapıyom yine aynı sorun yardım lütfen telefonu yarın satıcam teamdan bağlanabilen olusa sevinirim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bataryayı takar takmaz güç tuşuna hemen basmalısın

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
Ya yapıyorum olmuyor öyle test mode felanda gelmiyor .s

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
deneme yanılma yöntemi ile tekrar tekrar yap bir şekilde denk gelip çözüyorsun sakın sıkma canını güç tuşuna hemen basmıştım bende olmamıştı güç tuşuna basıp usb yi takmıştım olmuştu ve forumda kimse bunu önermemişti yani kendin çözebilirsin ancak

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
Peki nokia bayileri yaparmı bunu veyada kvkya versem garanti dışı kalırmı telefonu eskş haline getirirlermi ?

bayon

Üye
kvk getirir. telefonu verirken de güncelliYodum böyle oldu dersin

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
Peki garanti dışı kalırmı.Telefonu güncelliyordum.Böyle oldu derim değilmi ?

bayon

Üye
yok garanti dışı kalmaz. Şahsen ben öyle diyodum

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
tmm ben yarın götüreyim o zaman

hizan

hizan

Üye
Merhaba Arkadaşlar.Benim n8 im vardı.Teleofnu Hackledim Ve Effect Dosyaları Uyguladım.Abimde Benim telefonada yap diyince uğraştım.En Sonunda effect oldu fakat kameraya müzik çalara vede galeriye girmiyordu.Soft Format attım.herşey silindi fakat telefon düzelmedi.Oviden 3-4 kez baştan yükledim belleyi bi olmadı.Flash atayım dedim.Navi firmden c6-01 back le ilgili dosyaları indirdim.Batarya arkasındaki ürün kodundan.Fakat flash atmadı hata verdi.Sonra telefon dead oldu.Deadken flash atmaya çalıştım.Bu seferde hata veriuyor.
Hatada;
1- Usb kablosunu çıkarın.
2-Bataryayı Çıkarın
3-Usbyi takın
4-Bataryayı takın
5- Power Düğmesine Basın
6-Tamam diyin
diyor yapıyom yine aynı sorun yardım lütfen telefonu yarın satıcam teamdan bağlanabilen olusa sevinirim

arkadaşım servise gerek yok yarın akşam ben 18:00 de burada olacağım telefonunu açarız.

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ustam gelince bana mesaj atarsan sevinirim

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bugün acil yapmam lazım yardım edebilecek kimse yokmu farklı usb kabloyla enedim bilgisayarla alakalı olabillimi usb portları az ölü veya telefon komple yanmışmı .s

bayon

Üye
özelden msn adresini at ben olayım yardımcı

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
msn kullanmıyorumda numaramı atayım ben sana özeden ararsan sevinirim olmadı facebook adresimi atarım

- - - Eklendi - - -

Sorun Çözüldü gabriel 4212 yani onur abiye çok teşekkür ederim.Maxicepi seviyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt