c6-01 aldım ilk izlenimlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 aldım ilk izlenimlerim
telefonun elime geçeli 30 dk oldu ilk ovi yüklemesinden falan bahsetti o ekranı bir daha nasıl getiricem sınırsız ovi maps falan diyordu hesap şifremi falan unuttum 10 dk sonra ana ekran geldi o ekranı bi daha nasıl çıkartırım?

ve kilit açma tuşu biraz gevşek yapılı herkezde durum böyleymiş ve çok sert ve gevşek sorun oluşturuyor mu? ayrıca telefonu elime aldığımda aşık oldum anna yazılımla geldi

kardesim kapat ac gelir belki..

Tepkiler: atakan25
hep gevşek zaten önemli degil sen bide c7 kullan çok guzel kilidide sert ama c6-01 de guzeldir

^BaRoN^

Üye
C6-01 çok küçük olduğu için beni tatmin etmemişti...

aynen minicik 5800 yaninda ökuz gibi kaliyo

^BaRoN^

Üye
Biraz sakin ol,wave 1 ile ekran boyutu aynı olmasına rağmen wave kocaman duruyor,C6'nın kenarlarını olabildiğince kısa ve küçük tutmuşlar...

kisa olmasi iyide kisa olunca telefon dandik gibi duruyor

Büyük olsa öküz gibi büyük derler küçük olsa küçük derler ekran boyutları aynı değil mi C6-01 kibar duruyor herkesin bakan bir daha bakıyor ne ki lan diye o kadarda kötü değil yani

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
hatırladığımdan daha büyük geldi elime aldığımda n73 ün yanına koydum o kadar da fark yoktu kilit tuşu yerine menü tuşusa basıp kilit aç seçeneğini öğrendim kullanışlı

ben göruşumu belirttim zevkler tartişilmaz

emre-07 burayı da mı karıştırmaya geldin

uzun zamandır foruma üyeyim ama pek zamanım olmuyo girmeye haliyle biraz geri kalmışım adamlar işi büyütmüş

qsaw

Üye
Arkadaşım Mağzaya gir yukarıdan oturum aç de bir fark oluşturmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...